MASAŽNE FOTELJE CASADA – FOTELJE SA 5 ZVJEZDICA

Tražite li masažnu fotelju koja ima mehanizam za masažu čvrst i precizan kao ljudske ruke – NA PRAVOM STE MJESTU!!! – Iskoristite akcijsku ponudu povodom otvorenja našeg novog izložbenog salona u trgovačkom centru Westgate Zagreb – AKCIJSKI POPUSTI

Casada Internationall GmbH je firma iz Paderorna u Njemačkoj osnovana prije više od dvadeset godina kao dio višegeneracijskog biznisa obitelji Radtke.

Firma je hrabro od samog početka ušla na tada još neistraženo područje – proizvodnju masažnih fotelja i uređaja za masažu. Pionirski koraci na ovom području bili su važan dio u formiranju tvrtke, koja je danas izrasla u vodećeg proizvođača masažnih uređaja sa prodajnom i servisnom mrežom raširenom na 4 kontinenta i u 38 zemalja u svijetu.

OD NEDAVNO SU MASAŽNE FOTELJE CASADA POSTALE – FOTELJE SA 5 ZVJEZDICA!

Ponosni smo da možemo objaviti kako su u anketi prestižnog njemačkog magazina Bild, fotelje za masažu firme Casada dobile prstižno priznanje.

Casada masažne fotelje

Prema anketi među čitateljima njemačkog časopisa Bild, masažne fotelje Casada su već treću godinu za redom ocjenjene najvišom ocjenom – PET ZVJEZDICA – te su uvrštene među Top-Marke u kategoriji Haus und Wohnen (dom i stanovanje). Ovo priznanje govori o izuzetnoj kvaliteti naših masažnih fotelja, pogotovo jer dolazi od strane korisnika naših proizvoda sa vrlo zahtjevnog njemačkog tržišta.

Gospodin Jakob Radtke, osnivač i CEO firme Casada, ističe zadovoljstvo korisnika Casadinih proizvoda kao jedan od najvažnijih ciljeva, koji osigurava visok renome firme Casada na globalnom tržištu masažnih fotelja.

Casada svoje proizvode razvija od početne ideje, skice, modela, prototipa… koji prolaze sve bitne faze testiranja i razvoja te na kraju certificiranja. Kada vidite Casada zaštitni znak, budite sigurni da ste odabrali pouzdanost i dugoročno zadovoljstvo korištenja. Osim toga, odabrali ste certificiranu i originalno razvijenu njemačku tehnologiju

ODABIROM CASADA PROIZVODA, ODABRALI STE NAJVEĆU VRIJEDNOST ZA VAŠ NOVAC.

ISTIČEMO POSEBNU AKCIJSKU PONUDU!

MASAŽNA FOTELJA POLLUX – AKCIJA

Ova masažna fotelja premium klase, sa SL-Track mehanizmom za dubinsku masažu je sada u akcijskoj ponudi. Redovna cijena je 3.290 EUR – Akcijska cijena je snižena na 2.890 EUR. Uz to ide besplatna dostava i montaža na vašoj adresi te originalno Casada jamstvo.

MASAŽNA FOTELJA POLLUX

Firma Casada Adriatic d.o.o. u Hrvatskoj je ponosan dio ove velike obitelji, globalno nazvane Casada Group.

Casada Adriatic je u 100% vlasništvu njemačkog domicila, te kao takva u potpunosti spremna pružiti na našem tržištu identičan standard kao sve članice Casada Grupe.

Casada-Njemačka kvaliteta

Što razlikuje Casada masažne fotelje od ostalih na tržištu ?

Odgovor je jednsotavan, u gornjem tekstu vidjeli ste kako je nastala i u kojem se smjeru razvila današnja globalna mreža Casada Group. Važno je napomenuti da su kod nas svi aktualni modeli Casada proizvoda identični na svim tržištima koje pokriva naša grupacija – izrađeni po najstrožijim kriterijima kvalitete, da bi mogli nositi naziv – Casada masažna fotelja. Probajte zamisliti veličinu naših proizvodnih kapaciteta, koji opskrubljuju globalno tržište u 38 država.

Tu su, osim finalnih proizvoda izuzetno bitni; osoblje trenirano po visokim njemačkim standardima, servisna mreža, te uvijek dostupni originalni rezervni dijelovi.

Casada je sama razvila i dizajnirala svaki svoj proizvod od početka do kraja, sama ga je stavila na tržište i ne ovisi o nikome u opskrbi svim mogućim elementima koje kasnije, tijekom uporabe i korištenja proizvoda, možete zatrebati.

Nikada se ne zna hoće li se neki dio slučajno oštetiti – na primjer da kućni ljubimci izgrizu presvlaku, ili da nekome ispadne daljinski upravljač na pod. Kod takvih ili sličnih mogućih događaja, ne trebate brinuti – mi uvijek imamo sve naše rezervne dijelove i elemente za servisiranje, dostupne na vaš zahtjev.

Casada Hilton3 masažna fotelja

Upravo ovaj moment pouzdanosti prepoznali su mnogi poslovni korisnici, pogotovo iz turističkog i uslužnog sektora, gdje naše uređaje često koristi veliki broj osba tijekom njihova uporabnog ciklusa.

Na primjer, naši su korisnici Zračna luka Zagreb, Valamar Hoteli, Portal 24 Sata, Abbott Laboratories, Nestle, zatim razni rehabilitacijski objekti te kuće za odmor kao i brojni privatni korisnici.

A to je ujedno i naša trajna obaveza, ostati pouzdan partner ne samo u momentu prodaje, nego i tijekom cijelog, i to dugog, perioda korištenja naših uređaja.

POSEBNO SMO PONOSNI NA ČINJENICU DA SMO POSLOVNI SALON AERODROMA U ZAGREBU, OD SAMOG OTVORENJA NOVOG TERMINALA, OPREMILI SA 3 CASADA MASAŽNE FOTELJE!

Casada-aerodrom

Casada je u proteklih više od 20 godina na globalnom tržištu masažnih uređaja, stekla reputaciju koju mnogi pokušavaju dostići. Djelatnici Casade na svim tržištima i u svim državama, obavezni su se pridržavati visoko postavljenih standarda, a na to nas obavezuje i povjerenje brojnih naših korisnika koji su nam do sada ukazali povjerenje.

Svjetski razgranata distributivna mreža, sa prepoznatljivim korporativnim dizajnom, vlastiti razvoj, inovacije u tehnologiji, uz provjerenu vrhunsku njemačku mehaniku ugrađenu u našim proizvodima, te točna i precizna usluga našim korisnicima – sve su to značajke koje ističu Casadu kao vodećeg proizvođača i distributera masažne tehnologije.

Bitno je napomenuti i da su SVI CASADA PROIZVODI DO DETALJA TESTIRANI I CERTIFICIRANI, OZNAČENI JEDINSTVENIM CASADA-SERIJSKIM BROJEM, KOJI MOŽETE UVIJEK PROVJERITI, JER SU SE JAVILE I FIRME KOJE KOPIRAJU CASADA OZNAKE I ZAŠTITNE ZNAKOVE. Svaki proizvod koji ste nabavili u ovlaštenoj Casada distributivnoj mreži, jamči vam kako dugotrajno zadovolstvo uporabe, tako i sigurnost za održavanje, servise i rezervne dijelove, kada god to zatreba – To čini razliku Casade od svih ostalih!

Casada Skyliner III sve funkcije jasne i pregledne
Casada garancija zadovoljstva kupnje i kvalitete

Casada masažne fotelje – SPECIFIČNOSTI

Originalna Casada – tehnologija

Casada Internatioanl GmbH, iz Paderborna, ima svoj vlastiti centar za dizajn i tehnološki razvoj proizvoda. Naši modeli, prije stavljanja na tržište prolaze stroge kontrole kvalitete – a završna kontrola je najvažnija – to je zadovoljstvo naših korisnka.

Najnoviji modeli Casada masažnih fotelja imaju ugrađeno skeniranje tijela, prilagodbe osobi koja se masira do najsitnijih detalja, uz L-track formirani masažni mehanizam, koji slijedi prirodnu zakrivljenost kralježnice. Upravo to omogućuje da uz 2D tehnologiju, naše masažne fotelje izvode pokrete u 3D i 4D režimu, koji je postupak najsličniji osjećaju masiranja ljudskih ruku.

Ovdje je bitno napomenuti – Casada je razvila posebnu tehniku u kojoj se ne gibaju samo masažne glave u svim smjerovima, unutar svog mehanizma, nego se giba i cijeli taj mehanizam koji na sebi drži masažne glave (taj mehanizam nazivamo “masažni robot”). Ovo je točka koja čini razliku – kod nas je PRAVI 3D – karakteristika uređaja koji može cijeli masažni mehanizam pomaknuti naprijed-nazad u odnosu na tijelo osobe koja sjedi u fotelji. Ovakav mehanizam je ugrađen samo u našim modelima Skyliner,  Aura i Titan. S time da se kod Aure i Titana išlo još korak dalje i ugrađen je tzv. 4D-mehanizam koji omogućuje da masažni robot izlazi van u osam stupnjeva (distance) prema i od tijela (+/-), što daje poseban osjećaj kao na primjer da vas je masažni terapeut laktovima pritisnuo u predjelu lumbosakralnog područja ili pak ramena, te da je taj pritisak dozirao točno onako kako vama odgovara, kada ste mu rekli – stisni me ovdje još jače, tu me boli, on je dozirao pritisak prema vašoj želji.

Gibanje i rastezanje potkoljenica

Kod svih naših modela podrazumijevaju se masažne glave i zračni baloni za cijelo tijelo, ali kad govorimo o nogama, tu su u Casada masažne fotelje ugrađeni posebni mehanizmi. Riječ je o mehaničkom razgibavanju potkoljenica, odnosno savijanju potkoljenica prema dolje – izvlačenju, taj pokret imaju svi modeli Casada masažnih fotelja.

Slično tome i pokret rastezanja stopala prema van – to je poseban mehanizam koji primi naša stopala i radi trakciju naprijed-nazad. Tu govorimo o mehanizmima koje imaju samo neki Casadini modeli fotelja.

Skyliner II masažna fotelja gibanje i rastezanje potkoljenice

LCD touch screen daljinski upravljači

Neki modeli masažnih fotelja Casada, odlikuju se naprednim daljinskim upravljačima izrađenima u touch screen tehnologiji.

Interaktivno upravljate najdetaljnijim finim podešavanjima vaše masažne fotelje, kao na vašem smartphoneu.

Braintronics terapija

Ovo je posebna priča koju ima samo Casada, zahvaljujući svome patentiranom Braintronics sustavu. Sve Casadine masažne fotelje imaju blue tooth konekciju, kojom možete na njih bežično povezati razne uređaje – npr. tablet, smartphone, telvizor, HI FI, ili slično.

Ovo vam omogućuje da u zvučnicima ugrađenim u foteljama reproducirate zvuk – npr vašu omiljenu glazbu dok se masirate, ili zvuk filma iz tv-prijamnika (dobijete nezaboravan surround efekt).

Međutim, kod Casada masažnih fotelja ova konekcija ima i jednu drugu važnu funkciju – nadogradnja masažne fotelje dodatnim programima preko naše originalno razvijene Braintronics aplikacije.

Dakle ukratko – skinete našu Braintronics aplikaciju, spojite smartphone s masažnom foteljom pomoću blue tootha i koristite brojne dodatne programe za mentalno i fizičko uravnoteženje – to je Casadina Braintronics terapija koju jednsotavno morate probati i dostupna je za korištenje kod svih naših masažnih fotelja.

Casada-karakteristike-braintronics aplikacija

Što se podrazumijeva kod Casada masažnih fotelja?

 • Automatski programi za full body ili za parcijalne masaže
 • Rastezanje cijelog tijela (streching funkcija)
 • Zero Gravity funkcija – bestežinsko stanje
 • Zero Space funkcija – štednja prostora prema zidu
 • Manuelne funkcije sa finim podešavanjem po vrstama i točkama masaže
 • Ciljane masaže – vrat, ramena, lumbalno, stražnjica, noge, ruke… bilo koja točka na tijelu do najsitnijih detalja
 • Fino podešavanje položaja tijela – od sjedećeg do ležećeg
 • Masaža od vrata do stopla, uključujući i stražnjicu
 • Ugrađeni zračni baloni u zoni stopla, potkoljenica, ruku i ramena, a kod nekih modela zračni baloni za leđa i bedra – zračni baloni rade tzv limfnu drenažu
 • Masaža stopala – refleksoterapija
 • Grijanje leđa kod svih modela
 • Mnogi modeli imaju memorije programa te ionizaciju zraka
 • … još puno praktičnih detalja
 • Osim toga – sve presvlake se skidaju patentnim zatvaračima te se po potrebi peru ili mijenjaju

NOVOSTI