Od otvorenja novog terminala zagrebačke zračne luke Franjo Tuđman, u poslovnom salonu svoje mjesto su našle i Casada masažne fotelje.

Razgovore smo započeli još u studenom 2016. godine, kada smo trebali dokazati kvalitetu Casadinih proizvoda za jednu ovako prestižnu lokaciju. Osim toga, trebalo je udovoljiti i visokim zahtjevima sigurnosti te protupožarnim standardima  koje su od osobitog značaja za prostore aerodroma. Tvrtka BTA Hrvatska, koja upravlja ovim segmentom aerodroma, nakon skupljene dokumentacije i testiranja proizvoda, odlučila se za naše masažne fotelje.

Casada masažne fotelje odabrali su mnogi poslovni korisnici. Poslovni salon Aerodroma Zagreb, hotelska kuća Valamar, Nestle, Abbot Laboratories, Portal 24 Sata, kao i brojni drugi korisnici za poslovnu i privatnu uporabu. Više o korisnicima masažnih fotelja Casada, možete pročitati u testu – TKO SU KORISNICI CASADA MASAŽNIH FOTELJA

KORISNICI CASADA MASAŽNIH FOTELJA

Casada često oglašava i različite akcijske ponude, u kojima određene modele fotelja za masažu možete odabrati po akcijski sniženim cijenama. Trenutnu akcijsku ponudu možete provjeriti klikom na sliku ispod.

MASAŽNA FOTELJA HILTON III CASADA

U prostor poslovnog salona smještene su masažne fotelje medel Hilton II. Zbog koncepta rada poslovnog salona, Casada masažne fotelje su na raspolaganju 24 sata dnevno putnicima, koji ih tamo koriste prilikom čekanja na polazak ili u transferima preko zagrebačkog aerodroma.

Casada je u međuvremenu usavršila model Hilton, pa je aktualna verzija HILTON III.

Prema svjedočenju g. Želimira Šandora iz tvrtke BTA Hrvatska naše masažne fotelje su ispunile sva njihova očekivanja:
“Putnici su više nego zadovoljni! ” – govori nam gospodin Šandor, koji dodaje da u slučaju proširivanja prostora u kojemu pružaju svoju uslugu, svakako računaju i na povećanje broja masažnih fotelja.

U njemu je objedinjena vrhunska usluga masaže, koju svaki  korisnik može podešavati do nafinijih detalja, za svaki dio tijela – od stopala do vrata. Opremljene su opcijom skeniranja tijela (individualno prilagođavanje proporcijama korisnika), raznim tehnikama masaže – gnječanje, rolanje, lupkanje, gnječenje, shiatsu… a posebno i tehnikom rastezanja tijela, koja je posebnost ove fotelje. Više o ovom proizvodu možete vidjeti slijedeći ovaj link.

HILTON II