}

Ako tražite masažnu fotelju koja daje osjećaj kao da vas masiraju ljudske ruke, sa ugrađenim pouzdanom i trajnom njemačkom tehnologijom – na pravom ste mjestu! Firma Casada International GmbH već više od 20 godina razvija svoju servisno-prodajnu mrežu u 38 država na 4 kontinenta. Od nedavno smo otvorili i novi izložbeni salon masažnih fotelja u trgovačkom centru Westgate Zagreb, gdje smo vam u mogućnosti ponuditi probu svih modela masažnih fotelja.

Iskoristite akcijsku ponudu u trgovačkom centru Westgate Zagreb – AKCIJSKI POPUSTI

Mnogi se pitaju – kako odabrati masažnu fotelju, na što treba obratiti pažnju? – nije to baš jednostavno pitanje. Na internetu je bezbroj ponuđača – postavite prvo i najvažnije pitanje – GDJE MOGU ISPROBATI MASAŽNU FOTELJU? – ako je odgovor da je to samo web ponuda, dobro razmislite kako ćete postupiti. Za odabir masažne fotelje trebate dobro upoznati firmu koja stoji iza vašeg proizvoda, te se detaljno informirati o svim karakteristikama – kod masažnih fotelja posebno obratite pažnju na ugrađene mehanizme i tehnike masaže! Upravo zbog upita brojnih naših korisnika, odlučili smo sastaviti ovaj vodič za kupnju, jer nam se javljaju ljudi koji su imali nažalost loša iskustva sa narudžbama preko web-a. Dakle – mogućnost isprobavanja proizvoda, točnije masažne fotelje je ključna, jer jedino na taj način ćete biti sigurni što ste naručili, tko iza tog proizvoda stoji, tko daje jamstvo, i kao najvažnije  – koje karakterisitke ima.

BITNO – MOGUĆNOST PROBE MASAŽNIH FOTELJA U NAŠEM SALONU

Tek mogućnost probe masažne fotelje vam jamči da ćete dobiti originalni proizvod, sa definiranim specifikacijama i karakteristikama, a kada se radi o masažnoj fotelji – bitno je da masažna fotelja stvarno masira. Ovo će vam zvučati čudno, ali javljali su nam se korisnici koji su, zavedeni agresivnim reklamama uzeli nešto što se naziva “masažna fotelja” i onda su ustanovili da taj proizvod ne masira, nego samo zuji i vibrira – oprez! – zbog toga postavite pitanje – kakav točno mehanizam je ugrađen u fotelju za masažu. To mora biti mehanički mehanizam sa gibljivim masažnim glavama i mogućnosti pomicanja ili namještanja po tjelesnim zonama. Osim toga današnje moderne masažne fotelje moraju imati i mehanizam za masažu zračnim pritiskom – zračnim balonima, odnosno za zračnu drenažu.

 Kliknite na video za kratak pregled rada i funkcionalnosti masažnih fotelja Casada

Naravno, važno je i pitanje isporuke, montaže, puštanja u pogon, obuke za uporabu, jamstva – sa firmom Casada i sa naših preko 20 godina rada sa masažnim foteljama, ova su pitanja riješena. Više o svemu tome saznajte u nastavku teksta, ili u našem posebnom članku gdje su podrobno opisane karakteristike masažnih fotelja s usporedbom cijena – Masažne fotelje, karakteristike i cijene.

 

Ako se pitate – kako se odlučiti za određeni model fotelje za masažu – ovdje ćemo vam dati par savjeta

Želite li startni model, sa dobrim karakteristikama i trenutno najekonomičnijom cijenom, tu je naša nova ponuda – REDIZAJNIRANI MODEL SMART – mala, kompaktna i učinkovita masažna fotelja sa promotivnom cijenom od samo 9.990 kuna (1300 eura).

Za one koji traže visoku premium klasu imamo zaista širok odabir, a tu bi kao najpovoljnije cijenovno istaknuli modele BETASONIC II, te HILTON III. Dok je za korak više i sa dodatnim dodirom luksuza nezaobilazan model ALPHASONIC II (cijene ova tri modela u akcijskim ponudama se kreću od 2.990 do 3.800 EUR).

U superior klasi, za koju je Casada specijalizirana – luksuz je zagarantiran. Tu ističemo model Skyliner, koji je nedavno doživo redizaj i sada u drugoj generaciji predstavlja izvanrednu priliku iz svijeta Casada masažnih fotelja sa promotivnom cijenom od 5.890 eura. A tu je još i naša beskompromisna BUSINESS KLASA – model Titan lansiran 2021. godine.

Dakle – u gami masažnih fotelja firme Casada, zaista možete odabrati različite opcije, ovisno o vašim preferencijama. Javite se s povjerenjem na naše kontakte

U nastavku ovog teksta, pogledajte više detalja o svakom modelu i njegovim karakteristikama.

Sva pitanja oko isprobavanja i usporedbe masažnih fotelja možete postaviti odmah i na naše kontakte:

Važno pitanje – odnos cijene i kvalitete!

Sa Casada masažnim foteljama, uvijek ste sigurni da ste dobili najviše za vaš novac. Casada masažne fotelje su u anketi njemačkog časopisa Bild dobile prestižnu nagradu po odluci korisnika masažnih fotelja – PET ZVJEZDICA – u kategoriji Haus und Wohnen.

 

MODELI MASAŽNIH FOTELJA

Osim svih gore navedenih pitanja, jako je važno i u kakav prostor želimo smjestiti masažnu fotelju – u dnevni boravak, fitness oazu, radni prostor, čekaonu, kozmetički salon, kuću za odmor ili neki drugi turistički objekt. Brojni naši postojeći korisnici su ovisno o vrsti prostora odabrali i modele fotelja. Među našim korisnicima ističemo – Zagrebački aerodrom, Hotelski lanac Valamar, Portal 24 Sata, Nestle, Abbott Laboratories, brojni saloni za uljepšavanje, fitnessi, kuće za odmor, uredski prostori u veleposlanstvima i raznim ustanovama, kao i veliki broj privatnih korisnika u svojim kućama i stanovima.

U nastavku teksta je detaljniji opis određenih modela te kako se oni uklapaju u određene interijere.

Za prostor klasičnog stila preporučujemo masžnu fotelju Hilton III, koja pripada visokoj premium klasi, uz zadržavanje pomalo starinskih “retro” linija – Hilton III  “ispod poklopca” ima vrlo visoku klasu mehanizma i karakteristika, pouzdanje njemačke kvalitete firme Casada GmbH, međutim uklapa se u ambijent stambenog, radnog il profesionalnog prostora koji prati klasične linije i materijale.

Jedan od primjera profesionalne uporabe modela Hilton imamo u separeu poslovne klase zagrebačkog aerodroma, gdje su smještene tri fotelje modela Hilton II – robustan i pouzdan model masažne fotelje firme Casada GmbH tamo od otvorenja novog terminala pruža nezaboravan užitak masaže putnicima i uz to zadovoljava visoke estetske kriterije uređenja loungea poslovne klase.

AKCIJSKA PONUDA ZA MASAŽNU FOTELJU HILTON III

REDOVNA CIJENA 3.990 EUR

AKCIJSKA CIJENA 2.990 EUR

Ako želite klasične linije, ali sa najnovijom tehnologijom iz deluxe segmenta, onda je za vas jedan od najjačih modela kada govorimo o masažni foteljama općenito – masažna fotelja Aura.

Sa ovim modelom dobijate spoj umjerenih i lako uklopivih linija i najbolje tehnologije koju je svijet masažnih fotelja uopće vidio – model sa najdetaljnijim skeniranjem tijela novom “točkastom” tehnologijom, koja pri mjerenju proporcija tjela ide do najsitnijih detalja, te dosad nigdje drugdje primjenjenom 4-D tehnologijom.

Ova tehnologija rabi vrlo snažan 3-D mehanizam sa elementima “točkastog” prilagođavanja ciljanoj tjelesnoj zoni – jednostavnim jezkom bi ovo mogli objasniti kao da vas netko masira rukama i nađe vam osjetljivu točku u kojoj trebate više pritiska, i onda vam dodatno baš tu točku pritisne laktovima a ne prstima – e to je najbliže objašnjen 4-D mehanizam koji je proizvela firma Casada GmbH.

Aura također nudi i masažne glave koje možete po potrebi zagrijavati kao vruće kamenje (za usporedbu, i druge masažne fotelje imaju opciju grijanja, ali Aura ima grijanje u samim pomičnim masažnim glavama, a ne samo u podlozi na kojoj sjedite ili ležite). Ovo su samo neke od funkcionalnosti masažne fotelje:

Ukoliko je Vaš prostor uređen u nešto modernijem stilu i želite izaći izvan klasičnih linija uređenja, za vas je onda u visokom srednjem segmentu masažna fotelja Alphasonic II, a u deluxe segmentu je tu model fotelje Skyliner II. Ova dva modela, svaki u svome segmentu nude zaobljenu liniju, u kojoj vaša masažna fotelja poprima oblik “svemirske kapsule”, ili sjedišta poslovne klase u avionu.

Model Alphasonic II je ujedno i fotelja iz Casade GmbH s najvećim izborom boja, odnosno kombinacija boja, od potpuno svijetle – bež boje do tamne, takozvne dark black, dok su između crno-siva, bež-smeđa i ekstravagantna verzija, samo za odvažne crveno-crna. Uz ugrađene vrhunske performanse, L-shape, Zero-G, Zero-Space… itd, tu je i izvrstan zvučni sustav. Više o fotelji Alphasonic II pogledajte na ovom linku.

MASAŽNA FOTELJA ALPHASONIC II U AKCISJKOJ PONUDI !!!

REDOVNA CIJENA 4.490 EUR

AKCIJSKA CIJENA 3.390 EUR

 

Viši rang u toj vrsti dizajna je model masažne fotelje Skyliner II – e to je prava svemirska kapsula! Sjednite unutra i uživajte u masžnoj fotelji sa velikim funkcionalnim touch screen daljinskim upravljačem na kojemu možete odabrati 4 grupe svaka sa po 6-7 masažnih programa – ukupno 28 masažnih programa, te bezbroj podprograma ili manaualnih podešavanja. Posebno dizajniran sustav izvlačenja nogu, najsitniji detaalji masaže stopala i bezbroj drugih funkcionalnosti o meodelu Skyliner II, pogledajte na linku gore.

Ne treba zaboraviti i još jedan značajan model Casada masažne fotelje – Betasonic II. Ovo je mali div.

To je masažna fotelja koja po svojim funkcionalnostima pruža sve karakteristike visoke premium klase – smješteno u kompaktno zaobljeno kućište

Ovdje su izbačene samo neke sitnice, na kojima neki od korisnika ne inzistiraju – točnije, nema zvučnika i led svjetla sa strane u naslonu. Sve drugo, što se tiče same tehnologije masaže je tu – dakle; senzori, podešavanja, masažni mehanizmi i napredna tehnologija.

Dakle, kompletno je pokrivena sa zračni balonima od stopala preko potkoljenica, ruku do ramena. Mehanički mehanizam masaže leđa je izveden profesionalno kao i kod svih drugih Casadinih gore opisanih modela, sa L-Shape zakrivljenim mehanizmom koji dohvaća područje masaže – od vrta do gluteusa (stražnjice).

Tu su i brojni automatski programi, kao i mogućnosti manualnih podešavanja vrsta masaže po određenim točkama na tijelu. I ovaj model je zanimliv po hrabrom izboru kombinacija boja, možete ju odabrati u klasičnoj crno-sivoj, umjerenoj krem-bež, ili pak živahnoj narandžasto-krem kombinaciji.

AKCIJSKA PONUDA ZA MODEL MASAŽNE FOTELJE BETASONIC II

REDOVNA CIJENA 3.190 EUR

AKCIJSKA CIJENA 2.990 EUR

BEST BUY MODEL !

MULTIMEDIJA

Dodatna zajednička karakteristika svih masažnih fotelja firme Casada GmbH je to da svi modeli imaju ugrađenu blue tooth konekciju. To nam omogućuje da fotelju spajamo s nekim elektroničkim uređajem, najčešće telefonam, ali može i s računalom, televizorom, hi-fi uređakem ili slično. Ova funkcionalnost nam omogućuje da bilo koju fotelju firme Casada GmbH koristimo i kao multimedisjki uređaj.

APLIKACIJA BRAINTRONICS

Svi modeli na taj način mogu koristiti Casadinu patentiranu aplikaciju Braintronics – to je aplikacija koja služi uravnoteženju tijela i uma, pomoću posebno dizajniranih zvučnih podražaja. Aplikaciju prvo skinemo na mobitel, tablet ili računalo pa time omogućujemo korištenje svih pogodnosti Beaintronics tehnologije. Više o patentiranom sustavu Beaintronics, firme Casada GmbH pročitajte na ovoj poveznici.

Najčešća pitanja o masažnim foteljama – FAQ

Kolika je trajnost masažne fotelje?

Casada GmbH je na tržištu 20 godina, a neki modeli su stigli već do pete generacije, na primjer model Smart V BT, ili pak model Hilton koji bilježi treću generaciju.

Mnogi naši korisnici imaju u svojim domovima neku od naših fotelja starih po 15 ili 17 godina, kojima možda fali samo malo vanjskog glanca, ali i dalje besprijekorno rade.

Uglavnom 10-tak godina nije uopće problem u prosjeku za trajnost masažne fotelje firme Casada GmbH, o čemu svjedoče i oglasi o prodaji naših rabljenih fotelja sa popriličnim stažem na raznim oglasnicima, koje su još u izvrsnom radnom stanju i dobro drže cijenu kao i svaki artikl pouzdanog proizvođača.

Jesu li masažne fotelje skupe?

Masažne fotelje su vrsta proizvoda gdje trebate dobro paziti na odnos uloženo-dobijeno.

Sa pouzdanim proizvođačem, kao što je Casada GmbH, vaša fotelja će imati veliki vijek uporabe, a time i koristi koju pruža vama i vašoj obitelji.

Casada je jedina firma koju možete pronaći da radi u 38 zemalja sa modelima fotelja koji imaju potpuno istu tehnologiju, pa time onda i lager rezrvnih dijelova, iskustvo korištenja, održavanja servisiranja i to sve u vlastitoj prodajno-servisnoj mreži na 4 kontinenta.

Ovo nema niti jedna druga firma s područja masažnih proizvoda, a to govori dovoljno samo za sebe. Sve što uložite u masažnu fotelju Casada, dugotrajno će vam se isplatiti.

Gdje se proizvode masažne fotelje?

Odgovor je kratak i jednsotavan – sve masažne fotelje na svijetu se proizvode u Kini!

Casada zakupljuje vlastite proizvodne pogone sa najpouzdanijim partnerima iz svih područja pojedinačno – mehanika, elktrokomponente, hidraulika, elektronika i senzorika pa sve do periferije, vanjskih presvlaka i upravljačkih jedinica. Sve je to dio složenog procesa, koji kreće od vlastitog odjela dizajna, modeliranja i izrade prototipa, koji su smješteni u Paderbornu u Njemačkoj, pa do kontrole kvalitete u svim fazama proizvodnje.

Sve to radi Casada GmbH u prostorima pod vlastitim nadzorom i sa potpunom kontrolom svih faza rada. Upravo zato možemo s ponosom reći da je to proizvod provjerene njemačke kvalitete, pa ćete na svakom našem proizvodu naći i znak Geman Quality.

Za razliku od Casade, druge firme samo kupuju gotovi kineski proizvod i lijepe na njega etiketu – to onda nažalost saznate tek kada zatrebate servis, rezervni dio ili bilo kakvu drugu postprodajnu uslugu, a vašeg modela fotelje i proizvođača više nema na tržištu.

Sa Casadom, ste iz tog razloga uvijek na sigurnom.

Jeli masažna fotelja luksuz?

Obzirom na brojne korisnike, odgovor na ovo pitanje nije jednsotavan. Neki od nas jednsotavno traže kvalitetan, pa recimo to i luksuzan proizvod, jer želimo najbolje za naš novac.

Međutim problem nastaje kada nam netko nudi proizvod upitne kvalitete po prenapuhanoj cijeni – e to je nepotrebni luksuz, kojega si nitko ne bi trebao priuštiti.

Iz tog razloga Casada GmbH na vrlo transparentan način nudi svoje proizvode, sa jasno prikazanim cijenama, kao i aktivnim promocijama ili popustima.

Nema skrivenih detalja ili sitnih slova, jednostavno otvorite web-preglednik i provjerite isti model masažne fotelje na bilo kojem tržištu od 38 različitih zemalja na 4 kontinenta, koji čine prodajno-servisnu mrežu firme Casada GmbH.

Bit će vam jasno da kod nas za najpovoljniju cijenu dobijete upravo ono što tražite i čime ćete dugo vremena biti zadovoljni.

Da li masažna fotelja liječi?

Ovo je često pitanje, i najpošteniji odgovor je da za liječenje bilo kojeg stanja našeg organizma prvo treba potražiti savjet stručne osobe, dakle doktora medicine.

Međutim, masaža kao pomoćna tehnika u rehabilitaciji je poznata od davnina i preporučuje se kod brojnih poteškoća – od onih svakodnevnih, kao što je stres, iscrpljenost od posla, problemi cirkulacije, ukočenja mišića ili slično pa do težih stanja kao što su rehabilitacije nakon operacija ili nekog ozbiljnijeg zdravstvenog problema.

Osim toga, u današnje doba svjetske pandemije uzrokovane korona virusom SARS-CoV-2 , svi smo u nekom stanju u kojem se manje gibamo, manje vremena provodimo u tjelesnim aktivnostima, pa rastu problemi uzrokovani  pomanjkanjem kretanja – i tu se pokazalo značajno korištenje masaže, pogotovo u takvoj vrsti proizvoda kao što su tehnološki superiorne masažne fotelje firme Casada GmbH.

1€ = 7.53450 kn