Masažne fotelje Casada

SVE MASAŽNE FOTELJE FIRME CASADA ISPROBAJTE U NAŠEM IZLOŽBENOM SALONU

Casada je jedina firma u Hrvatskoj koja ima izložbeni salon masažnih fotelja. Dakle, sve naše proizvode možete doći isprobati, usporediti i dobiti detaljne informacije o njihovim karakteristikama. Obzirom da masažna fotelja, općenito, nije jeftin proizvod – ovo je jako bitno prije donošenja odluke.

Sa povjerenjem se javite na naše kontakte i dogovorite termin za probu masažnih fotelja. Svaki model ima neke specifične značajke, koje možete testirati i usporediti. Upravo tu mogućnost probe uređaja, prije odluke u kupnji su brojni korisnici Casada proizvoda istaknuli kao veliku prednost ispred ostalih ponuđača.

Čekamo Vas u izložbenom salonu masažnih foelja u TRGOVAČKOM CENTRU WESTGATE ZAGREB – mi smo iznad ulaza br 3 na katu. Molimo javite se na naše kontakte za dogovor termina.

Tel 01 210 8833

Mob 098 248 306  ili  092 1888 721 (whtsapp)

Mail [email protected]

CASADA MASAŽNE FOTELJE

OVDJE POGLEDAJTE VIŠE INFORMACIJA O SVIM MASAŽNIM FOTELJAMA IZ NAŠE PONUDE

Imamo više modela masažnih fotelja, u sa različitim tehničkim osobinama i posebnostima. Također su i različiti izbori veličina, boja, stupnja opremljenosti. Na ovom linku možete saznati više informacija također i o trenutnim akcijskim ponudama za svaki model pojedinačno.

NEKOLIKO ODABRANIH MASAŽNIH FOTELJA SA NJIHOVIM KARAKTERISTIKAMA POGLEDAJTE U NASTAVKU

Za prostor klasičnog stila preporučujemo masžnu fotelju Pollux, koja pripada visokoj premium klasi, uz kombinaciju klasičnih “retro” linija i novog osvježenog dizajna – Pollux  “ispod poklopca” ima vrlo visoku klasu mehanizma i karakteristika, pouzdanje njemačke kvalitete firme Casada GmbH. Zbog navedenoga uklapa se u ambijent stambenog, radnog il profesionalnog prostora koji prati klasične linije i materijale.

Pollux osvaja dizajnom, novitetima u tehnologiji i cijenom –

AKCIJSKA PONUDA ZA MASAŽNU FOTELJU POLLUX

REDOVNA CIJENA 3.290 EUR

AKCIJSKA CIJENA 2.990 EUR

MASAŽNA FOTELJA POLLUX

Ako želite klasične linije, ali sa najnovijom tehnologijom iz deluxe segmenta, onda je za vas jedan od najjačih modela kada govorimo o masažni foteljama općenito – masažna fotelja Aura.

Sa ovim modelom dobijate spoj umjerenih i lako uklopivih linija i najbolje tehnologije koju je svijet masažnih fotelja uopće vidio – model sa najdetaljnijim skeniranjem tijela novom “točkastom” tehnologijom, koja pri mjerenju proporcija tjela ide do najsitnijih detalja, te dosad nigdje drugdje primjenjenom 4-D tehnologijom.

Ova tehnologija rabi vrlo snažan 3-D mehanizam sa elementima “točkastog” prilagođavanja ciljanoj tjelesnoj zoni – jednostavnim jezkom bi ovo mogli objasniti kao da vas netko masira rukama i nađe vam osjetljivu točku u kojoj trebate više pritiska, i onda vam dodatno baš tu točku pritisne laktovima a ne prstima – e to je najbliže objašnjen 4-D mehanizam koji je proizvela firma Casada GmbH.

Aura također nudi i masažne glave koje možete po potrebi zagrijavati kao vruće kamenje (za usporedbu, i druge masažne fotelje imaju opciju grijanja, ali Aura ima grijanje u samim pomičnim masažnim glavama, a ne samo u podlozi na kojoj sjedite ili ležite). Ovo su samo neke od funkcionalnosti masažne fotelje:

Ukoliko je Vaš prostor uređen u nešto modernijem stilu i želite izaći izvan klasičnih linija uređenja, za vas je onda u visokom srednjem segmentu masažna fotelja Alphasonic II, a u deluxe segmentu je tu model fotelje Skyliner II. Ova dva modela, svaki u svome segmentu nude zaobljenu liniju, u kojoj vaša masažna fotelja poprima oblik “svemirske kapsule”, ili sjedišta poslovne klase u avionu.

Model Alphasonic II je ujedno i fotelja iz Casade GmbH s najvećim izborom boja, odnosno kombinacija boja, od potpuno svijetle – bež boje do tamne, takozvne dark black, dok su između crno-siva, bež-smeđa i ekstravagantna verzija, samo za odvažne crveno-crna. Uz ugrađene vrhunske performanse, L-shape, Zero-G, Zero-Space… itd, tu je i izvrstan zvučni sustav. Više o fotelji Alphasonic II pogledajte na ovom linku.

MASAŽNA FOTELJA ALPHASONIC II U AKCISJKOJ PONUDI !!!

REDOVNA CIJENA 4.490 EUR

AKCIJSKA CIJENA 3.790 EUR

 

Viši rang u toj vrsti dizajna je model masažne fotelje Skyliner II – e to je prava svemirska kapsula! Sjednite unutra i uživajte u masžnoj fotelji sa velikim funkcionalnim touch screen daljinskim upravljačem na kojemu možete odabrati 4 grupe svaka sa po 6-7 masažnih programa – ukupno 28 masažnih programa, te bezbroj podprograma ili manaualnih podešavanja. Posebno dizajniran sustav izvlačenja nogu, najsitniji detaalji masaže stopala i bezbroj drugih funkcionalnosti o meodelu Skyliner II, pogledajte na linku gore.

Ne treba zaboraviti i još jedan značajan model Casada masažne fotelje – ECOSONIC. Ovo je mali div.

To je masažna fotelja koja po svojim funkcionalnostima pruža sve karakteristike visoke premium klase – smješteno u kompaktno zaobljeno kućište

Ovdje su izbačene samo neke sitnice, na kojima neki od korisnika ne inzistiraju, Sve drugo, što se tiče same tehnologije masaže je tu – dakle; senzori, podešavanja, masažni mehanizmi i napredna tehnologija.

MASAŽNA FOTELJA CASADA ECOSONIC

Dakle, kompletno je pokrivena sa zračni balonima od potkoljenica, ruku do ramena. Mehanički mehanizam masaže leđa je izveden profesionalno kao i kod svih drugih Casadinih gore opisanih modela, sa L-Shape zakrivljenim mehanizmom koji dohvaća područje masaže – od vrta do gluteusa (stražnjice) – POJAČAN NAPREDNOM 3D TEHNOLOGIJOM ZA DUBINSKU MASAŽU!

Tu su i brojni automatski programi, kao i mogućnosti manualnih podešavanja vrsta masaže po određenim točkama na tijelu. I ovaj model je zanimliv po hrabrom izboru kombinacija boja, možete ju odabrati u sivoj, brončanoj, ili pak plavo-sivoj kombinaciji.

AKCIJSKA PONUDA ZA MODEL MASAŽNE FOTELJE ECOSONIC

REDOVNA CIJENA 1.990 EUR

AKCIJSKA CIJENA 1.790 EUR

BEST BUY MODEL !

MASAŽNA FOTELJA CASADA ECOSONIC

MULTIMEDIJA

Dodatna zajednička karakteristika svih masažnih fotelja firme Casada GmbH je to da svi modeli imaju ugrađenu blue tooth konekciju. To nam omogućuje da fotelju spajamo s nekim elektroničkim uređajem, najčešće telefonam, ali može i s računalom, televizorom, hi-fi uređakem ili slično. Ova funkcionalnost nam omogućuje da bilo koju fotelju firme Casada GmbH koristimo i kao multimedisjki uređaj.

APLIKACIJA BRAINTRONICS

Svi modeli na taj način mogu koristiti Casadinu patentiranu aplikaciju Braintronics – to je aplikacija koja služi uravnoteženju tijela i uma, pomoću posebno dizajniranih zvučnih podražaja. Aplikaciju prvo skinemo na mobitel, tablet ili računalo pa time omogućujemo korištenje svih pogodnosti Beaintronics tehnologije. Više o patentiranom sustavu Beaintronics, firme Casada GmbH pročitajte na ovoj poveznici.

Najčešća pitanja o masažnim foteljama – FAQ

Kolika je trajnost masažne fotelje?

Casada GmbH je na tržištu 20 godina, a neki modeli su stigli već do pete generacije, na primjer model Smart V BT, ili pak model Hilton koji bilježi treću generaciju.

Mnogi naši korisnici imaju u svojim domovima neku od naših fotelja starih po 15 ili 17 godina, kojima možda fali samo malo vanjskog glanca, ali i dalje besprijekorno rade.

Uglavnom 10-tak godina nije uopće problem u prosjeku za trajnost masažne fotelje firme Casada GmbH, o čemu svjedoče i oglasi o prodaji naših rabljenih fotelja sa popriličnim stažem na raznim oglasnicima, koje su još u izvrsnom radnom stanju i dobro drže cijenu kao i svaki artikl pouzdanog proizvođača.

Jesu li masažne fotelje skupe?

Masažne fotelje su vrsta proizvoda gdje trebate dobro paziti na odnos uloženo-dobijeno.

Sa pouzdanim proizvođačem, kao što je Casada GmbH, vaša fotelja će imati veliki vijek uporabe, a time i koristi koju pruža vama i vašoj obitelji.

Casada je jedina firma koju možete pronaći da radi u 38 zemalja sa modelima fotelja koji imaju potpuno istu tehnologiju, pa time onda i lager rezrvnih dijelova, iskustvo korištenja, održavanja servisiranja i to sve u vlastitoj prodajno-servisnoj mreži na 4 kontinenta.

Ovo nema niti jedna druga firma s područja masažnih proizvoda, a to govori dovoljno samo za sebe. Sve što uložite u masažnu fotelju Casada, dugotrajno će vam se isplatiti.

Gdje se proizvode masažne fotelje?

Odgovor je kratak i jednsotavan – sve masažne fotelje na svijetu se proizvode u Kini!

Casada zakupljuje vlastite proizvodne pogone sa najpouzdanijim partnerima iz svih područja pojedinačno – mehanika, elktrokomponente, hidraulika, elektronika i senzorika pa sve do periferije, vanjskih presvlaka i upravljačkih jedinica. Sve je to dio složenog procesa, koji kreće od vlastitog odjela dizajna, modeliranja i izrade prototipa, koji su smješteni u Paderbornu u Njemačkoj, pa do kontrole kvalitete u svim fazama proizvodnje.

Sve to radi Casada GmbH u prostorima pod vlastitim nadzorom i sa potpunom kontrolom svih faza rada. Upravo zato možemo s ponosom reći da je to proizvod provjerene njemačke kvalitete, pa ćete na svakom našem proizvodu naći i znak Geman Quality.

Za razliku od Casade, druge firme samo kupuju gotovi kineski proizvod i lijepe na njega etiketu – to onda nažalost saznate tek kada zatrebate servis, rezervni dio ili bilo kakvu drugu postprodajnu uslugu, a vašeg modela fotelje i proizvođača više nema na tržištu.

Sa Casadom, ste iz tog razloga uvijek na sigurnom.

Jeli masažna fotelja luksuz?

Obzirom na brojne korisnike, odgovor na ovo pitanje nije jednsotavan. Neki od nas jednsotavno traže kvalitetan, pa recimo to i luksuzan proizvod, jer želimo najbolje za naš novac.

Međutim problem nastaje kada nam netko nudi proizvod upitne kvalitete po prenapuhanoj cijeni – e to je nepotrebni luksuz, kojega si nitko ne bi trebao priuštiti.

Iz tog razloga Casada GmbH na vrlo transparentan način nudi svoje proizvode, sa jasno prikazanim cijenama, kao i aktivnim promocijama ili popustima.

Nema skrivenih detalja ili sitnih slova, jednostavno otvorite web-preglednik i provjerite isti model masažne fotelje na bilo kojem tržištu od 38 različitih zemalja na 4 kontinenta, koji čine prodajno-servisnu mrežu firme Casada GmbH.

Bit će vam jasno da kod nas za najpovoljniju cijenu dobijete upravo ono što tražite i čime ćete dugo vremena biti zadovoljni.

Da li masažna fotelja liječi?

Ovo je često pitanje, i najpošteniji odgovor je da za liječenje bilo kojeg stanja našeg organizma prvo treba potražiti savjet stručne osobe, dakle doktora medicine.

Međutim, masaža kao pomoćna tehnika u rehabilitaciji je poznata od davnina i preporučuje se kod brojnih poteškoća – od onih svakodnevnih, kao što je stres, iscrpljenost od posla, problemi cirkulacije, ukočenja mišića ili slično pa do težih stanja kao što su rehabilitacije nakon operacija ili nekog ozbiljnijeg zdravstvenog problema.

Osim toga, u današnje doba svjetske pandemije uzrokovane korona virusom SARS-CoV-2 , svi smo u nekom stanju u kojem se manje gibamo, manje vremena provodimo u tjelesnim aktivnostima, pa rastu problemi uzrokovani  pomanjkanjem kretanja – i tu se pokazalo značajno korištenje masaže, pogotovo u takvoj vrsti proizvoda kao što su tehnološki superiorne masažne fotelje firme Casada GmbH.