Tko su korisnici masažnih fotelja Casada?

Casada je više od 20 godina lider na globalnom tržištu masažnih fotelja. Naša prodajno servisna mreža rasprostranjena je u 38 država na 4 kontinenta. Korisnici naših proizvoda su izbirljivi i ne pristaju na kompromise.

Casada masažne fotelje nositelji su brojnih međunarodnih priznanja za dizajn, kvalitetu i pouzdanost u svojoj klasi proizvoda. Već treću godinu za redom njemački časopis Bild radi anketu među svojim čitateljima i u kategoriji “Masažne fotelje” – Casada je osvojila oznaku PET ZVJEZDICA, te prvo mjesto u kategoriji, u svim dosadašnjim anketama.

Casada masažne fotelje

Casada masažne fotelje

U Hrvatskoj je brend Casada također prepoznat i cijenjen. Brojni privatni korisnici odabrali su naše uređaje za udobnost svog doma. Osim toga, u zadnje je vrijeme trend da masažne fotelje Casada odabiru i korisnici koji traže pouzdan proizvod za poslovnu namjenu.

Tako su naše masažne fotelje našle put do prepoznatljivih lokacija – Business Lounge Zračne luke Zagreb, od otvaranja novog terminala ima 3 masažne fotelje firme Casada, koje služe za relaksaciju putnika poslovne klase. Redakcija 24 Sata, Nestle, Abbot, Valamar te brojni drugi poslovni korisnici, također su odabrali naše masažne fotelje za svoje djelatnike te posjetitelje.

Posebno ističemo kako rastuća turistička branša sve više prepoznaje naše proizvode. Apartmanske kuće i obiteljski hoteli upotpunjuju svoju uslugu prema klijentima odabirom naših masažnih fotelja.

Tu su i saloni za uljepšavanje, kozmetičari, fitnesi, ordinacije te brojni drugi poslovni korisnici.

KORISNICI CASADA MASAŽNIH FOTELJA

Navodimo nekoliko primjera naših zadovoljnih korisnika:

Zračna luka Franjo Tuđman u Zagrebu, za svoj Business Lounge je odabrala 3 masažne fotelje Casada. Fotelje su za korištenje putnika u poslovnoj klasi. Voditelj nabave nam je izjavio kako bi uzeli i veći broj naših masažnih fotelja, kada bi imali više prostora, a reakcije posjetitelja su takve da često imamo upite na mail ili telefon – može li se naručiti fotelja kava je na aerodromu.

Casada masažne fotelje na zagrebačkom aerodromu

________________________________________________________________

Naš vrhunski sportaš, g. Martin Sinković odabrao je masažnu fotelju Casada za svoju privatnu uporabu. Naporni treninzi, brojna natjecanja te općenito sportski način života, zahtjevaju i vrhunsku relaksaciju. Pogledajte u videu što o Casada masažnoj fotelji kaže gospodin Sinković.

___________________________________________________________

Kuća za odmor Mali raj, u mjestu Oštarije kod Ogulina upotpunjuje svoju bogatu uslugu koju pruža gostima i sa masažnom foteljom Casada. Sama kuća za odmor pruža nezaboravan užitak svojim položajem te sadržajima koje su gospođa Sandra i gospodin Davor Šalamon ponudili gostima. Uz bazen, roštil, fitness dvoranu, biljar masažna fotelja Casada se savršeno uklopila pokraj kamina i sjedeće garniture u dnevnom boravku.

Masažna fotelja Casada kuća za odmor

Masažne fotelje Casada kuća za odmor

U suradnji s produkcijskom kućom koja snima emisiju “Dom na kvadrat” za Hrvatsku televiziju, snimili smo nekoliko zanimljivih priloga u kojima možete vidjeti više o tome tko sve i u koje svrhe koristi fotelje za masažu Casada.