Masažer Twist2go

AKCIJA 26%

Twist2Go  masažer

Svojim ergonomskim oblikom masažer Twist2Go praktički masira sve dijelove tijela.
Njegove četiri optimalno postavljene masažne glave masiraju željeno područje na tijelu ugodnim kružnim pokretima.

Original price was: 250,85 €.Current price is: 184,48 €.

Najniža cijena zadnjih 30 dana: 250,85 

Na 12 rata BEZ KAMATA samo: 15,37€ mjesečno

Načini plaćanja:

Načini plaćanja

PREDSTAVLJAMO VAM – TWIST2GO masažer za vrat i leđa

Twist2Go – multifunkcionalni masažer za cijelo tijelo

Svojim ergonomskim oblikom masažer Twist2Go praktički masira sve dijelove tijela. Njegove četiri optimalno postavljene masažne glave masiraju željeno područje na tijelu ugodnim kružnim pokretima. Obzirom da su masažne glave usmjerene pod određenim ergonomski proračunatim kutem, njihov dohvat stvara dojam 3D masaže – sa jačim i slabijim pritiskom naizmjence.

 

Usavršavan godinama iskustva – sa ugrađenim grijačima za termoterapiju

Twist2Go pripada skupini masažera Miniwell – koju firma Casada razvija od samog osnutka prije više od 20 godina. Upravo zahvaljujući tom višegodišnjem iskustvu, Twist2Go je doveden do savršenstva u sadašnjoj verziji. Za učinak TERMOTERAPIJE – ovaj masažer ima ugrađene grijače u sve četiri masažne glave.

Masažer Twist2Go – ugrađeno grijanje

 

Masažni jastuk Twist2Go – za masažu od vrata do stopala

Zbog svoje ergonomije, dohvat svih zona od područja vrata i ramena pa sve do stopala je specijanost ovog svestranog uređaja za masažu. Posebnost je i to da u novoj verziji ima ugrađenu i dodatnu opciju – rad preko baterije – dakle, masažer može raditi i bez priključivanja na napajanje.

Twist2Go je mali, ali učinkoviti uređaj

Veličine tek 35 x 23 x 15 cm, ovo je jedan od najmanjih masažera iz firme Casada. Uz to teži tek 1,8 kg. Ugrađena je litijeva baterija od 11,1 V za opciju “2Go”. Zbog svojih malih dimenzija i ergonomskog oblika, ovaj masažer je savršen za dohvat svih dijelova tijela. Twist2Go možete upotrebljavati u fotelji, trosjedu, u automobilu (ima ugrađenu mogućnost napajanja na auto-punjač), na radnom mjestu – u uredskim prostorima i slično.

Twist2Go – uvijek dostupna masaža

Twist2Go - masažer za cijelo tijelo

Masažer Twist2Go je efikasan masažer za leđa i vrat, ali zbog svog ergonomskog oblika, isto tako i za noge – bedra, listove i stopala.

Twist2Go - TIME TO RELAX

Malih dimenzija a fleksibilan u uporabi, masažni jastuk Twist2Go, zahvaljujući njegovim dimenzijama, lako je prenosiv. Možete ga koristiti u svom domu, automobilu ili u uredu.

Karakteristike masažera Twist2Go

TWIST2GO

Opuštanje uz Twist2Go

Masažer Twist2Go uključuje 4 masažne glave s različitim tehnikama masaže. Možete birati između tehnika gnječenja, grijanja ili pritiska palcem.

Tehnika gnječenja uglavnom se koristi za ublažavanje napetosti stvaranjem efekta dubokog djelovanja i toplinskog zračenja. Okrugle masažne glave djeluju poput ljudskog palca i pružaju autentičan osjećaj masaži. Twist2Go može se koristiti i bežično.

Tehnički podaci masažer TWIST2GO

Dimenzije35 x 23 x 15 cm
Masa:1,8 kg
Snaga:24W
Baterija:Lithium Battery 11.1V/2200 mAh
Vrijeme rada:1-1,5h
Certifikat:certifikat

 

Masažni uređaji