Titan – masažna fotelja

TITAN MASAŽNA FOTELJA Superior klasa od firme Casada International GmbH

Masažna fotelja Titan od firme Casada predstavlja novu razinu u svijetu masažnih fotelja. Već isprobani Casadini mehanizmi, u modelima superior klase, ovdje su dovedeni do savršenstva u svojim kombinacijama masažnih tehnika i dizajnom koji nikoga ne ostavlja ravnodušnim.

Do najsitnijeg detalja i u cijelosti kao tehnološki napredan proizvod najviše klase, ova masažna fotelja koristi AI-senzore za skeniranje i prilagođavanje našem tijelu prije samog početka masaže. (AI = Artifficiall Inteligence – umjetna inteligencija).

Savršen i dizajn i detaljna prilagodba masažne fotelje Titan vašem tijelu su isprepleteni sa pouzdanim i naprednim mehanizmima koje firma Casada Internatioanl GmbH razvija već godinama, predvodeći inovacijama globalnu industriju masažnih fotelja.

Osobe dinamičnog duha i otvorene prema inovacijama, prepoznat će svaki detalj ove masažne fotelje kao nešto što možemo očekivati samo od firme koja jako dobro zna što radi. To su Casada masažne fotelje, koje u svakom svom segementu ne dopuštaju korisnicima da pristaju na prosječnost.

Isprobajte masažnu fotelju Titan, i iskoristite trenutnu akcijsku ponudu – prilikom lansiranja na Hrvatsko tržište, za ovaj vrhunksi proizvod koji nema premca u superior klasi masažnih fotelja. Za sve dodatne informacije te za individualno savjetovanje i probu proizvoda, javite se na naše kontakte.

Model Titan objedinjuje brojne napredne funkcije pa neke od njih posebno ističemo:

AI  – INTELIGENTNO SKENIRANJE TIJELA

Koristi sustav višestrukog postavljanja faktora i inteligentni algoritam koji omogućuje cjelovitiju analizu, više zabilježenih zabilježenih informacija o tjelesnim zonama, brže prilagođavanje tjelu korisnika i precizniju kontrolu nad skeniranjem tijela te regulacijom masažnih tehnika.

PRILAGODLJIVE FUNKCIJE ZRAČNOG PRITISKA – DRENAŽA

S mnogobrojnim zračnim jastucima raspoređenim po cijelom tijelu te kombinacijama intenziteta i vrste zračnog pritiska koji se može podesiti na nekoliko načina, omogućeno je potpuno opuštanje od vratnih pršljenova do stopala.

DVOSTRUKI ROBOTSKI MASAŽNI MEHANIZAM

Masažni robotski mehanizam se sastoji od dva dijela – robota za masažu, što nam pruža sinkroniziranu masažu više tjelesnih zona, koja djeluje poput masaže s četiri ruke u isto vrijeme.

FLEKSIBILNA VODILICA MASAŽNIH ROBOTA

Zbog duge staze za masažu te dvostrukog masažnog robota, fleksibilna sastavnica između sinkronih mehanizama za masažu može se otvoriti u oblik luka za podizanje leđa, čime se ostvaruje jedinstveni efekt tajlandske masaže sa karakterističnim istezanjem u položaj mosta.

DVOSTRUKA FUNKCIJA ZAGRIJAVANJA GRAFENOM – NAJBOLJI IC GRIJAČ

Grafen je najnoviji, najjači, najtanji, najprovodljiviji i 100% ugljični materijal. Kao vodič topline nadmašuje sve ostale poznate materijale. Infracrvene zrake koje generira smatraju se idealnom terapijom koja nam vraća našu prrodnu energiju, a također potiče cirkulaciju krvi te djeluje učinkovito na popravljanje tonusa muskulature.

LED ZASLON OSJETLJIV NA DODIR – PREGLEDNO I JEDNOSTAVNO UPRAVLJANJE

Zaslon osjetljiv na dodir, opremljen najnovijim UI-operativnim sustavom, jasno pokazuje tijek i sve bitne značajke masaže. Programom masaže možete upravljati na jednsotavan i intuitivno vođen način.

STEREO ZVUČNICI

Među svim atraktivnim značajkama, masažna fotelja Titan ima stereo zvučnike za duboko opuštanje tijela i duše. NICAM stereo zvučnici nude jedinstveno iskustvo i doživljaj zvuka za poznavatelje Hi-Fi tehnologije.

IZDVOJENE FUNKCIJE I KARAKTERISTIKE MASAŽNE FOTELJE TITAN

  •  dvostruki masažni robot
  • quick start tipka – za brzi start jednim pritiskom
  • vrhunski stereo zvučnici
  • LCD – slim touch screen daljinski upravljač
  • glasovno upravljanje foteljom
  • USB charger
  • infracrveno grijanje pomoću grafena
  • brojne napredne funkcije zračne drenaže

Vrste masaža masažne fotelje Titan

Karakteristike fotelje Titan

braintronics® u programu Titan

Potpuno nova aplikacija braintronics® ponudit će vam jedinstvene mogućnosti: Uživajte u programima za opuštanje koji su prilagođeni vašim osobnim potrebama i uronite u svijet braintronics®. Braintronics® tehnologija sinkronizira vaše moždane valove zvučnom stimulacijom.

Ljudski mozak je složen organ koji se sastoji od milijuna malih živčanih stanica, nazvanih neuroni. Svaka stanica stalno proizvodi sićušne električne impulse. Svaka misao, svaki zvuk i svaki dojam, sve se prenosi i komunicira tim malim električnim impulsima. Električna energija je, tako reći, mozak. Zbroj tih impulsa može se otkriti i dijagramirati, npr. pomoću EEG-a. Kada to predstavimo pomoću grafikona, ova električna aktivnost formira valovit uzorak, poznat kao moždani valovi.

Pomoću braintronics®-a, kombinira se zvučna stimulacija s elementima meditacije s umirujućom masažom, i posebna 4 odmaka u frekvenciji odaslanih valova, koji su integrirani u zvučni signal koji čujemo – to je onaj dio terapije koji ne čujemo,a li on efektivno djeluje. Bez obzira želite li održivo povećati koncentraciju ili se samo opustiti i balansirati tijelo i um – sve je moguće s kombinacijom terapijskog učinka braintronics® i probranih masažnih tehnika vrhunske tehnologije ugrađenim u modele masažnih fotelja Casada.

Alphasonic II kombinira tehnologiju braintronics® s novim dizajnom i potpuno novim načinom opuštanja.

Tehnički podaci – masažna fotelja TITAN

Dimenzije uspravno81,5 x 167 x 124,5 cm
Dimenzije polegnuto:

81,5 x 180-195 x 98,5 cm

Masa:159 kg
Napajanje:220-240 V ~ 50/60 Hz
Snaga:180W
Vrijeme rada:30 min.
Braintronics:21 min.
Boja:crno/smeđa, bijelo/siva
Položaji/dimenzije:
Certifikat:certifikat

 

AKCIJA 8%

Titan masažna fotelja


Titan masažna fotelja – Superior klasa od firme Casada International GmbH

Masažna fotelja Titan od firme Casada predstavlja novu razinu u svijetu masažnih fotelja. Dvostruki 3D mehanizam – kao da vas masiraju 4 ruke!

Original price was: 9.990,00 €.Current price is: 9.200,00 €.

Najniža cijena zadnjih 30 dana: 9.990,00 

Na 12 rata BEZ KAMATA samo: 766,67€ mjesečno

Načini plaćanja:

Načini plaćanja

Masažne fotelje