Skyliner III

Skyliner III  masažna fotelja

Otkrijte Skyliner III: Masažna fotelja Business klase sa ugrađenom AI-jedinicom za individualno prilagođavanje. Pulsni oksimetar, grijanje žadom, 3D-4D kombinacija mehanizma

 

12.990,00 

Na 12 rata BEZ KAMATA samo: 1.082,50€ mjesečno

Načini plaćanja:

Načini plaćanja

SKYLINER III masažna fotelja SAVRŠENO JE POSTALO JOŠ BOLJE

​DOŽIVITE ČISTO OPUŠTANJE UZ SKYLINER III

Skyliner III, jedina masažna fotelja uz naš već isprobani model Titan, nudi DVOSTRUKI MASAŽNI MEHANIZAM – 4 HAND SENSE.

U užurbanom tempu modernog života trenuci opuštanja su neprocjenjivi. Masažna fotelja Skyliner III upravo je mjesto gdje možete ostaviti stres i svakodnevne napetosti iza sebe i uživati ​​u neusporedivom iskustvu masaže. Zahvaljujući integriranom pulsnom oksimetru, ova pametna stolica automatski se prilagođava vašim fizičkim potrebama detektirajući broj otkucaja srca, razinu kisika u krvi, mikrocirkulaciju i umor te u skladu s tim prilagođava vašu masažu.

Skyliner III nudi impresivan raspon masažnih tehnika uključujući gnječenje, tapkanje, rolanje i poznatu shiatsu masažu. Uz unaprijed programirane rutine i podesive intenzitete, možete odabrati savršenu masažu prema svojim željama. Međutim, ova tehnologija je samo početak, budući da fotelja također ima ugrađenu tehnologiju grijanja pomoću žada, gdje ploče od žada emitiraju nježnu, terapeutsku toplinu za ublažavanje duboke napetosti. Visokokvalitetan materijal koji pokriva Skyliner III ne samo da je udoban, već je i iznimno izdržljiv i daje dojam prestiža. Svojim elegantnim dizajnom savršeno se uklapa u svaku životnu atmosferu i postaje privlačan za oko u vašoj dnevnoj sobi.

Casada Skyliner III sve funkcije jasne i pregledne

Skyliner III – fotelja Business Klase
DOŽIVITE ČISTO OPUŠTANJE UZ SKYLINER III

Skyliner III također iznenađuje svojom 4D L-Track masažom koja nudi dubinsku terapiju – masažu sličnu realnoj ručnoj masaži. Shiatsu masaža, japanska terapija tijela, nudi nježna, duboka istezanja i rotacije za stimulaciju i mobilizaciju mišića. Dvostruko senzorsko skeniranje tijela osigurava da je masaža optimalno prilagođena vašim leđima. Inteligentni daljinski upravljač daje vam potpunu kontrolu nad vašim iskustvom masaže, uključujući mogućnost spremanja vaših osobnih postavki koje možete ponovno pozvati kada je to potrebno.

Ugrađeni Bluetooth zvučnici smanjuju buku iz okoline i pružaju visokokvalitetan zvuk tako da možete uživati ​​u glazbi ili aplikacijama za meditaciju tijekom masaže. Glasovno upravljanje i funkcija bežičnog punjenja za NFC mobilne telefone čine upravljanje stolicom još lakšim za korištenje. Uložite u svoju dobrobit i priuštite si dnevni odmor od stresa uz Skyliner III masažnu stolicu koja ne samo da mazi vaše tijelo već i dušu.

Casada Skyliner III
Casada Skyliner III
Casada Skyliner III

Osobine fotelje Skyliner III

Skyliner III je masažna fotelja koju je njemačka firma Casada proizvela nakon više od 20 godina iskustva u branši masažne tehnologije. Ovaj model je predvodnik u Business klasi masažnih fotelja. Ugrađena napredna AI tehnologija je korak dalje koji odlikuje ovaj model.

Sa modelom masažne fotelje Skyliner III ne postoje kompromisi. To je proizvod za one koji dobro znaju što traže. Proizvod najvišeg ranga, bilo za privatnu ili poslovnu primjenu – ovaj model fotelje za masažu je baš ono što tražite.

Vrste masaža masažne fotelje Skyliner III

Karakteristike masažne fotelje Skyliner III

Braintronics® aplikacija u fotelji Skyliner III

Potpuno nova aplikacija braintronics® ponudit će vam jedinstvene mogućnosti: Uživajte u programima za opuštanje koji su prilagođeni vašim osobnim potrebama i uronite u svijet braintronics®. Braintronics® tehnologija sinkronizira vaše moždane valove zvučnom stimulacijom.

Ljudski mozak je složen organ koji se sastoji od milijuna malih živčanih stanica, nazvanih neuroni. Svaka stanica stalno proizvodi sićušne električne impulse. Svaka misao, svaki zvuk i svaki dojam, sve se prenosi i komunicira tim malim električnim impulsima. Električna energija je, tako reći, mozak. Zbroj tih impulsa može se otkriti i dijagramirati, npr. pomoću EEG-a. Kada to predstavimo pomoću grafikona, ova električna aktivnost formira valovit uzorak, poznat kao moždani valovi.

Pomoću braintronics®-a, kombinira se zvučna stimulacija s elementima meditacije s umirujućom masažom, i posebna 4 odmaka u frekvenciji odaslanih valova, koji su integrirani u zvučni signal koji čujemo – to je onaj dio terapije koji ne čujemo,a li on efektivno djeluje. Bez obzira želite li održivo povećati koncentraciju ili se samo opustiti i balansirati tijelo i um – sve je moguće s kombinacijom terapijskog učinka braintronics® i probranih masažnih tehnika vrhunske tehnologije ugrađenim u modele masažnih fotelja Casada.

Tehnički podaci – masažna fotelja SKYLINER III

Dimenzije uspravno85,5 x 177 x 130 cm
Dimenzije polegnuto:85,5 x 190 x 90,5 cm
Širina sjedala:52cm
Masa:186,5 kg
Napajanje:220-240 V ~ 50/60 Hz
Snaga:maks. 220W
Vrijeme rada:20 min.
Braintronics:21 min.
Boja:crno/siva, bijelo/smeđa, kaki/siva
Položaji/dimenzije:
Certifikat:certifikat

Masažne fotelje