Skyliner II

AKCIJA 9%

Skyliner II  masažna fotelja

Nova masažna fotelja SUPERIOR klase Skyliner II iz obitelji Casada GmbH osvaja velikim prostorom za sjedenje, kreativnim dizajnom, a posebno inovacijama u masažnoj tehnologiji. DUBINSKA 3D MASAŽA

Original price was: 6.490,00 €.Current price is: 5.890,00 €.

Najniža cijena zadnjih 30 dana: 6.490,00 

Na 12 rata BEZ KAMATA samo: 490,83€ mjesečno

Načini plaćanja:

Načini plaćanja
Primjer teksta

PREDSTAVLJAMO VAM – SKYLINER II masažna foteljaUVODIMO VAS U NOVO ISKUSTVO MASAŽE!

Novo iskustvo masaže koje će Vam pružiti redizajirani Skyliner je nešto posebno. Sve napredne tehnike koje ste iskusili u prethodnom modelu fotelje Skyliner, sadržane su ovdje i upotpunjene. Potpuna 3D tehnologija, sa masažnim glavama koje putuju i masiraju od vratnog predjela do područja gluteusa – bedara. Odabir raznih programa i tehnika masaže, dostupan je pomoću novog i izuzetno preglednog LCD-touch daljinskog upravljača. Posebnost su i 23 automatska masažna programa, raspoređena u 4 programske kategorije.

Lak odabir jačine pritiska masažnih glava, detaljna tehnologija zračnih balona koja pokriva sve dijelove tijela – od nožnih prstiju, preko rotirajućih glava sa zračnim pritiskom u potkoljenicama (NOVO – 3D masaža/razgibavanje potkoljenica!!!), zapešća, podlaktica i ramena.

Masažne glave s varijabilnim pritiskom, koji možemo podesiti od nježnog i umirujućeg, do sve jačeg i jačeg sa snažnim pritiskom za one momente kada trebamo snažnu relaksaciju i tretman muskulature – ovo nam omogućuje poboljšana potpuna 3D tehnologija, koju jednostavno morate probati.

Posebno naglašavamo određene programe masaže, koji osim statičkog oblika terapije, uključuju pomicanje i gibanje kako određenih dijelova tijela, tako i cijelog tijela – funkcije rastezanja kralježnice kao i rastezanje skočnih zglobova i potkoljenica.

Primjer tekstaIonizator zraka – ugrađen u masažnu fotelju Skyliner II

Masažna fotelja Skyliner II, osim brojnih naprednih funkcija, ističe se time da ima ugrađen ionizator zraka. Ovo je posebno značajno u današnje doba pandemije SARS Cov 19 virusa, jer je poznato da negativno ionizirani zrak sprječava širenje aerosola sa štetnim mikročesticama, pa tako i virusa.

Djelovanje negativno ioniziranih čestica na zaustavljanje širenja virusa je posebno značajno kada nastupa period godine u kojemu sve više vremena provodimo u zatvorenim prostorijama, sa suhim ustajalim zrakom. U tim uvjetima ionizacija prostorije negativnim ionima će onemogućiti širenje patogena kako kapljično tako, još važnije i aerosolom. Na taj način, ujedno će naše sluznice ojačavati prirodni mehanizam obrane od virusa i bakterija.

Osim toga, u doba epidemije prisiljeni smo sve više vremena provoditi u zatvorenom prostoru, bez puno gibanja pa je tako masaža u masažnoj fotelji oblik treninga i razgibavanja muskulature koji nam je u tim uvjetima posebno potreban. >>> Više na linku o ionizatoru <<<

Casada masazna fotelja Skyliner II karakteristike

Vrste masaža masažne fotelje Skyliner ll

Karakteristike masažne fotelje Skyliner II

Braintronics® aplikacija u fotelji Skyliner II

Potpuno nova aplikacija braintronics® ponudit će vam jedinstvene mogućnosti: Uživajte u programima za opuštanje koji su prilagođeni vašim osobnim potrebama i uronite u svijet braintronics®. Braintronics® tehnologija sinkronizira vaše moždane valove zvučnom stimulacijom.

Ljudski mozak je složen organ koji se sastoji od milijuna malih živčanih stanica, nazvanih neuroni. Svaka stanica stalno proizvodi sićušne električne impulse. Svaka misao, svaki zvuk i svaki dojam, sve se prenosi i komunicira tim malim električnim impulsima. Električna energija je, tako reći, mozak. Zbroj tih impulsa može se otkriti i dijagramirati, npr. pomoću EEG-a. Kada to predstavimo pomoću grafikona, ova električna aktivnost formira valovit uzorak, poznat kao moždani valovi.

Pomoću braintronics®-a, kombinira se zvučna stimulacija s elementima meditacije s umirujućom masažom, i posebna 4 odmaka u frekvenciji odaslanih valova, koji su integrirani u zvučni signal koji čujemo – to je onaj dio terapije koji ne čujemo,a li on efektivno djeluje. Bez obzira želite li održivo povećati koncentraciju ili se samo opustiti i balansirati tijelo i um – sve je moguće s kombinacijom terapijskog učinka braintronics® i probranih masažnih tehnika vrhunske tehnologije ugrađenim u modele masažnih fotelja Casada.

Tehnički podaci – masažna fotelja SKYLINER II

Dimenzije uspravno80 x 148 x 120 cm
Dimenzije polegnuto:80 x 180 x 105 cm
Masa:141 kg
Napajanje:220-240 V ~ 50/60 Hz
Snaga:maks. 220W
Vrijeme rada:20 min.
Braintronics:21 min.
Boja:crno/siva, bijelo/siva
Položaji/dimenzije:
Certifikat:certifikat

Masažne fotelje