Reflexomed II

AKCIJA 26%

Reflexomed II  masažer za stopala

Masažer za stopala ReflexoMed II opremljen je raznim tehnikama masaže. Uz jedinstvene valjke za masažu stopala, imate mogućnost izbora između akupunkture, refleksne masaže stopala i tlaka zraka te 3D masaže.

Original price was: 623,80 €.Current price is: 463,20 €.

Najniža cijena zadnjih 30 dana: 623,80 

Na 12 rata BEZ KAMATA samo: 38,60€ mjesečno

Načini plaćanja:

Načini plaćanja

PREDSTAVLJAMO VAM – REFLEXOMED II masažer za stopala

ReflexoMed II masažer za stopala sa Shiatsu refleksnim valjcima

ReflexoMed II u osnovi masira svako područje vašeg stopala, uključujući tabane.

Sa svojim Shiatsu refleksnim valjcima i zračnim akupresurnim jastucima ReflexoMed II daje vam osjećaj masaže stopala – kao da vas netko masira rukama i prstima.

S programima automatske masaže refleksne točke na tabanima mogu se na više načina stimulirati, a za pojedinačnu masažu stopala možete birati između tri razine intenziteta.

Refleksologija

U usporedbi s masažom cijelog tijela, refleksna masaža stopala ima prednost u tome što tretira oko 72 000 živčanih završetaka za različite organe, a sve to preko naših stopala.

Masaže koje se izvode u ciljanim područjima stopala koja preko refleksnih zona prenose informaciju do određenih organa na tijelu. Pažljiva refleksna masaža stopala može, između ostalog, potaknuti metabolizam i cirkulaciju, spriječiti zgrušavanje i pomoći tijelu u samoizlječenju.

Problemi i rizici zbog zanemarivanja stopala

Zanemarivanje stopala može utjecati na cijelo vaše tijelo. Loše držanje tijela može dovesti do grčenja mišića.

Mišićna napetost također, može štetno utjecati na kralježnicu što bi moglo dovesti do daljnjih fizičkih oštećenja. Problemi sa spavanjem i hladnim nogama uglavnom su posljedica problema s cirkulacijom.

Natečene noge, grčevi u mišićima i krvni ugrušci nastaju zbog pretjeranog sjedenja i nedostatka pokreta.

Omogućite stopalima dovoljno razgibavanja – kako bi vene ugrađene u mišićni sustav mogle pravilno transportirati krv oko cijelog tijela. U tome vam može pomoći pouzdani masažer stopala njemačke firme Casada GmbH – ReflexoMed II.

 

Karakteristike masažera za stopala Reflexomed II

REFLEXOMED II

Tehnike masaže u masažeru za stopala ReflexoMed II

 

Masažer za stopala ReflexoMed II opremljen je raznim tehnikama masaže. Uz jedinstvene valjke za masažu stopala, imate mogućnost izbora između akupunkture, refleksne masaže stopala i tlaka zraka te 3D masaže. Masažom zračnog tlaka zračni se jastuci napuhuju / ispušuju uzrokujući pumpanje

Pomoću ove tehnike stvaraju se prirodni refleksi mišića. Tijekom 3D masaže robot za masažu ne samo da se kreće iznad i ispod nas, već i naprijed-natrag oko nas. Naravno, nudimo i automatsku funkciju u RefelexoMed II. Naš posebno dizajnirani automatski program nudi vam mnogo različitih tehnika masaže.

Tehnički podaci masažer stopala REFLEXOMED II

Dimenzije48,1 x 40,2 x 24,8 cm
Masa:8,5 kg
Napajanje:220-240 V ~ 50/60 Hz
Snaga:65W
Vrijeme rada:15 min.
Certifikat:certifikat

 

Masaža nogu