Quattromed V BT

AKCIJA 35%

Quattromed V BT  masažni uređaj

Quattromed V sa žadom i 3D masažom
Masažna podloga Quattromed V BT – daje osjećaj masaže u luksuznoj masažnoj fotelji

Original price was: 895,88 €.Current price is: 582,65 €.

Najniža cijena zadnjih 30 dana: 895,88 

Na 12 rata BEZ KAMATA samo: 48,55€ mjesečno

Načini plaćanja:

Načini plaćanja

PREDSTAVLJAMO VAM – QUATTROMED V braintronics

Quattromed V sa žadom i 3D masažom

Quattromed V BT multifunkcionalni masažni uređaj koji ima ugrađen mehanizam za masažu sličan onome koji koriste naše masažne fotelje. Međutim ovaj masažni uređaj ima još značajku da je jednostavno prenosiv, pa se s njime lakše rukuje i možete ga bez problema premještati na različite lokacije. Dakle – koristite ovaj masažer jednaku i u svojoj fotelji, na trosjedu, na radnom mjestu… gdje god vam odgovara.

 

 Duboko grijanje, koje se može uključiti i isključiti, i masažne glave oplemenjene certificiranim žadom, imaju povoljan učinak na napete mišiće i zglobove. Kako bi poboljšali protok krvi možete uključiti vibracijski način rada u području bedara i stražnjice. Quattromed V sadrži glave za masažu od žada, duboku grijanje te 3D masažu s podešavanjem visine.

Tehnika 3d masaže u Quattromed V masažeru

Masažer Quattromed V prilično se razlikuje od klasičnih masažera. Posebnosti Quattromed V masažera su 3D tehnologija i dvije postavke podešavanja visine. Quattromed V, također, ima i podešavanje širine. Uz ove tri značajke Quattromed V doseže mjesta na tijelu do kojih je drugim masažerima jednostavno teško doći. S ručno podesivom vrstom masaže uređaj pruža maksimalnu udobnost. Doživite 3D tehnologiju uz Quattromed V.

Dvije postavke podešavanja visine u masažeru Quattromed V

Pored 3D tehnologije Quattromed V ima i dvije vrste podešavanja visine. To omogućuje Quattromed V masažeru ograničenje područja gdje se izvodi masaža – dakle masažne glave se mogu precizno podesiti u odnosu na željeni dio tijela.

Tehnike masaže Quattromed V masažera

U masažnom sjedalu Quattromed V postoje tri integrirana automatska programa masaže cijelog tijela. Tri automatska programa za cijelo tijelo ne zahtijevaju nikakva dodatna prilagođavanja.

Uz tri automatska programa masaže cijelog tijela možete ručno postaviti masaže poput shiatsu-a, rolanja ili tapkanja.

Ručno podesive masaže mogu se individualno prilagoditi pomoću funkcije grijanja – ovime se pojačava dubinski učinak masaže na mišićno tkivo. Ako želite, možete odvojiti gornji dio masažera od donjeg te onda masažer Quattromed V može masirati leđa i noge.

Karakteristike masažera Quattromed V Braintronics

braintronics® u programu Quattromed V BT

Potpuno nova aplikacija braintronics® ponudit će vam jedinstvene mogućnosti: Uživajte u programima za opuštanje koji su prilagođeni vašim osobnim potrebama i uronite u svijet braintronics®. Braintronics® tehnologija sinkronizira vaše moždane valove zvučnom stimulacijom.

Ljudski mozak je složen organ koji se sastoji od milijuna malih živčanih stanica, nazvanih neuroni. Svaka stanica stalno proizvodi sićušne električne impulse. Svaka misao, svaki zvuk i svaki dojam, sve se prenosi i komunicira tim malim električnim impulsima. Električna energija je, tako reći, mozak. Zbroj tih impulsa može se otkriti i dijagramirati, npr. pomoću EEG-a. Kada to predstavimo pomoću grafikona, ova električna aktivnost formira valovit uzorak, poznat kao moždani valovi.

Pomoću braintronics®-a, kombinira se zvučna stimulacija s elementima meditacije s umirujućom masažom, i posebna 4 odmaka u frekvenciji odaslanih valova, koji su integrirani u zvučni signal koji čujemo – to je onaj dio terapije koji ne čujemo,a li on efektivno djeluje. Bez obzira želite li održivo povećati koncentraciju ili se samo opustiti i balansirati tijelo i um – sve je moguće s kombinacijom terapijskog učinka braintronics® i probranih masažnih tehnika vrhunske tehnologije ugrađenim u modele masažnih fotelja Casada.

Quattromed V BT kombinira tehnologiju braintronics® s novim dizajnom i potpuno novim načinom opuštanja.

Tehnički podaci – masažera QUATTROMED V BT

Dimenzije za leđa:75 x 45 x 20 cm
Dimenzije stolice:7,5 x 45 x 42 cm
Masa:10 kg
Napajanje:Ulaz: 220-240 V ~ 50/60 Hz
Izlaz: 24V , 2500mA
Snaga:60W
Vrijeme rada:15 min.
Braintronics:da
Certifikat:certifikat

 

Masažni uređaji