PowerBoard 3.0

AKCIJA 17%

Powerboard 3.0 sprava za kućni fitnes

Vibracijska ploča PowerBoard 3.0 pruža vam priliku da trenirate učinkovitije nego ikad prije. Uz uravnotežene pokrete koji se izmjenjuju u stranu, ploča ima povećani broj stupnjeva brzine kao i povećan raspon frekvencija.

Original price was: 1.790,00 €.Current price is: 1.490,00 €.

Najniža cijena zadnjih 30 dana: 1.790,00 

Na 12 rata BEZ KAMATA samo: 124,17€ mjesečno

Načini plaćanja:

Načini plaćanja

PREDSTAVLJAMO VAM – POWERBOARD 3.0 sprava za kućni fitnes

Vibracijska ploča za veliki uspjeh

Kako bi tijelo bilo zdravo i zdravo, neophodan je redoviti trening, potrebna vam je oprema za fitness koja je učinkovita i na koju se možete osloniti. PowerBoard 3.0 više je nego pouzdan partner kada je u pitanju poboljšanje vlastite kondicije. Ako vibracijsku ploču pokreće snažni motor, sofisticirani nagibni pokreti osiguravaju trening snage, izdržljivosti i fleksibilnosti.

Zbog raspona frekvencija od 8 do 22 Herca i povećanog broja 99 stupnjeva brzine, PowerBoard 3.0 posebno se preporučuje korisnicima koji su zainteresirani za sport i koji žele svoj trening učiniti još učinkovitijim.

Optimizirana oprema

PowerBoard 3.0 karakteriziraju visokokvalitetne komponente. Kako bi se osigurala stabilnost i minimalizirala buka, ploča ima stabilan motor visokih performansi, pametan sustav prigušivanja i praktične gumene nožice. Kako bi se PowerBoard 3.0 mogao lako prenijeti s jednog mjesta na drugo, na bočnoj strani vibracijske ploče nalaze se transportni valjci koji se mogu koristiti i kao ručke.

Ploča je kompatibilna s Bluetoothom za praćenje otkucaja srca, a u kombinaciji s čistim mjeračem otkucaja srca (ne pametnim satom!) Ili prsnim remenom za otkucaje srca, može prikazati otkucaje srca na zaslonu PowerBoard. Uz to, razni automatski programi, kao i procesi koji se mogu ručno postaviti, nude sveobuhvatan niz tečajeva koji ne ostavljaju ništa za poželjeti.

Postanite i ostanite fit

Stalna upotreba PowerBoarda 3.0 dovodi do trajnog povećanja snage i performansi. Preporučujemo desetominutni trening tri puta tjedno.

Vibracijska ploča dolazi s DVD-om za vježbanje i pregledom treninga sa savjetima o zdravoj prehrani koje su sastavili priznati stručnjaci. Dakle, savršeno ste opremljeni za stvaranje vlastite figure iz snova.

Karakteristike uređaja za fitness Powerboard 3.0

POWERBOARD 3.0

Više raznolikosti znači više uspjeha

Za veću raznolikost, trening s PowerBoardom 3.0 može se optimalno proširiti posebnim priborom. Vibracijske bučice i PowerBand posebno su pogodni za ciljani trening ramena i ruku. Oba proizvoda dostupna su u dvije različite verzije. Bučice su dostupne kao Adonis model od 2 kg i Olimpijski model od 1 kg. S druge strane, PowerBand se razlikuje od svjetlijeg, crvenog pojasa i čvršćeg, tamnijeg pojasa.

Uz ove dodatne alate za trening, PowerBoard 3.0 može biti opremljen i masažnom podlogom ReflexPad, koja stimulira refleksne zone stopala. Kad se daska aktivira, potplati stopala, noge ili dno mogu se ugodno masirati vibracijama.

Sa kompletnom paletom opreme za PowerBoard izvrsno ste opremljeni da postignete veliki uspjeh raznovrsnom raznolikošću treninga.

Tehnički podaci POWERBOARD 3.0

Dimenzije pakiranje:85 x 50 x 20 cm
Dimenzije ploče:79 x 48 x 14,5 cm
Masa:26 kg
Napajanje:220-240 V ~ 50/60 Hz
Snaga:max 250W
Frekvencija:8 – 22Hz
Brzina rada:1-99
Nagib:+/- 4,5 mm  Hub: 0-9 mm
Certifikat:certifikat

Sport i fitness uređaji