Powerboard 2.1

AKCIJA 19%

Powerboard 2.1 vibracijska platforma za kućni fitnes

CASADA ploča s vibracijama PowerBoard 2.1 , koja omogućuje moderan i učinkovit oblik fitnesa. Fokus je na učinkovitom treningu s vibracijama koji je individualno prilagodljiv i postiže neopisiv uspjeh uz kontinuirano povećanje opterećenja, ali istodobno može uštedjeti puno vremena.

Original price was: 1.590,00 €.Current price is: 1.290,00 €.

Najniža cijena zadnjih 30 dana: 1.590,00 

Na 12 rata BEZ KAMATA samo: 107,50€ mjesečno

Načini plaćanja:

Načini plaćanja

PREDSTAVLJAMO VAM – POWERBOARD 2.1 sprava za kućni fitnes

Sportske aktivnosti drže nas u formi, daju zdravu ravnotežu u svakodnevnom životu i služe kao preventiva. Kako bismo osigurali da se održava naša tjelesna kondicija, sve što je potrebno je pravi uređaj za treniranje, bez potrebe za puno napora.

Zbog toga je CASADA razvila ploču sa vibracijama PowerBoard 2.1 , koja omogućuje moderan i učinkovit oblik fitnesa. Fokus je na učinkovitom treningu s vibracijama koji je individualno prilagodljiv i postiže neopisiv uspjeh uz kontinuirano povećanje opterećenja, ali istodobno može uštedjeti puno vremena.

Desetominutna sesija tri puta tjedno sasvim je prikladna. Trebali biste biti u mogućnosti naći dovoljno vremena za oblikovanje tijela iz snova u redovitim vježbanjima.

CASADA je PowerBoard 2.1 dizajnirao na takav način da ga je svima lako – bez obzira bavite li se sportom rijetko ili redovito bavite ili čak profesionalnim sportašima.

Djelovanje vibracijske ploče gotovo je samo po sebi razumljivo. Pomoću daljinskog upravljača možete birati između tri automatska programa ili možete ručno stvoriti vlastiti trening.

Za to je dostupno 20 razina frekvencije.

Jasni prikaz prikazuje vam način, brzinu i vrijeme rada, kao i vašu trenutnu potrošnju kalorija, izračunatu na osnovu podataka na temelju prosječnih vodećih vrijednosti.

Karakteristike uređaja za fitness Powerboard 2.1

POWERBOARD 2.1

 

Kao novost, PowerBoard 2.1 nudi kontrolirani pregled vašeg otkucaja srca.

Kako biste prilagodili svoj trening i umanjili rizik od umora, možete pratiti svoj puls u vezi s zasebno dostupnim senzorom pulsa.

Kako biste postigli stabilnost koja vam je potrebna za vaš aktivni trening, gumena stopala su pričvršćena ispod PowerBoarda 2.1 .

Oni također imaju funkciju minimiziranja buke tijekom korištenja ploče apsorbiranjem rezultirajućeg zvuka.

Tehnički podaci POWERBOARD 2.1

Dimenzije uspravno76 x 113 x 135 cm
Dimenzije polegnuto:76 x 92 x 185 cm
Masa:22 kg
Napajanje:220-240 V ~ 50/60 Hz
Snaga:230W
Vrijeme rada:20 min.
Certifikat:certifikat

 

Sport i fitness uređaji