}

Olympia vibracijski uteg

AKCIJA 15%

Olympia vibracijski uteg (1kg)

Već nekoliko godina učinkovitost vibracijskog treninga znanstveno je dokazana te on postaje globalno prihvaćen. Olympia vibracijske bučice omogućuju vam kompletan vibracijski trening mišića u jednom uređaju.

72,86 548,96 HRK

Najniža cijena zadnjih 30 dana: 86,14 649,02HRK

Načini plaćanja:

Načini plaćanja

PREDSTAVLJAMO VAM – OLYMPIA vibracijski uteg (1 kg)

Vibracijske bučice iz Casade

Već nekoliko godina učinkovitosti vibracijskog treninga sve su više prihvaćene među profesionalnim i rekreativnim sportašima.

S vibracijskim bučicama imate jedan cjelovit program za neograničen trening mišića u jednom uređaju. PowerBoard bučica s vibracijama tvrtke Casada lagana je s visokom razinom učinkovitosti. Ne morate ulagati puno vremena kako biste odradili dobar trening s vibracijskim bučicama. S Powerboard vibracijskim bučicom nema više izgovora za ne dovesti se u formu.

 

Vibracijske bučice koristite bilo gdje

Bili kod kuće, na poslu ili na putu uvijek možete pronaći nekoliko minuta kako biste učinili nešto korisno za svoje tijelo. Ako ste ograničeni vremenom i prostorom za trening vibracijske bučice su idealne za Vas.

Redovit trening vodi ka uspjehu

Kako bi se vidjeli rezultati treninga trebate biti konstantni i uporni. Redovitim ćete treningom biti zdraviji, jači i sveukupno se bolje osjećati. Promijeniti loše životne navike te počnite s treningom sada koristeći Casadine vibracijske bučice

 

Karakteristike vibracijskog utega Olympia

Adonis & Olympia vibracijski utezi

dream tim iz CASADE

Adonis i Olympia u zvuče kao Bog ljepote u grčkoj mitologiji i mjesto proročišta u staroj Grčkoj. Zapravo govorimo o vibracijskim bučicama iz Casade.

Casadin tim iz snova savršen je za mini trening u “međuvremenu”. Vibracijske bučice mogu se nositi bilo gdje zahvaljujući svojoj veličini. Tako možete imati treninga gotovo u svakoj dnevnoj situaciji.

Tehnički podaci vibracijskog utega OLYMPIA

Dimenzije28 x 11 x 11 cm
Masa:2 kg
Baterija:4 x 1,5 V AA
Certifikat:certifikat

 

Adonis (2 kg) i Olympia (1 kg) vibracijski utezi

Lagana kategorija s teškim treningom utezima

Sa:

  • “Olympia” (1kg) ili
  • “Adonis” (2kg)

vibracijskim bučicama dobivate cijeli paket za neograničeni trening mišića. Na LED zaslonu možete birati između tri vremenska programa (3, 6 i 9 minuta) i dvije razine intenziteta.

Sport i fitness uređaji

1€ = 7.53450 kn