NANO maska KN95 + NANO sloj

AKCIJA 34%

NANO maska KN95 + nano sloj

CASADA nano maska je proizvod visoke tehnologije s područja osobne zaštite, koji se može višekratno upotrebljavati te prati i dezinficirati nakon uporabe. Povećava vašu sigurnost u svakodnevnom životu, periv je na 60°  i ima moderan dizajn. Dostupno u četiri različite boje.

Original price was: 15,79 €.Current price is: 10,49 €.

Najniža cijena zadnjih 30 dana: 15,79 

Načini plaćanja:

Načini plaćanja

CASADA – NANO zaštitna maska KN95 + nano sloj

CASADA nano maska je proizvod visoke tehnologije s područja osobne zaštite, koji se može višekratno upotrebljavati te prati i dezinficirati nakon uporabe. Povećava vašu sigurnost u svakodnevnom životu, periv je na 60°  i ima moderan dizajn. Dostupno u četiri različite boje.

Zaštitna maska sa finom NANO membranom

Ova maska predstavlja nadogradnju poznate i učinkovite KN-95 zaštitne maske, sa povećanom razinom fizičke mikrofiltracije te produženim rokom uporabe, uz vanjske slojeve od čistog pamuka te unutarnju troslojnu PTFE-membranu nano čestica.

Za vašu sigurnost i sigurnost onih koji su oko vas trenutno je važno nositi masku za lice koja pokriva usta i nos kako biste umanjili rizik. Maska bi trebala biti što prozračnija i pružati udobnost pri korištenju, a istovremeno pružati visoku razinu sigurnosti od mikroorganizama. Nano maska je više nego ugodna zbog vanjskog sloja od finog pamuka te mekih i rastezljivih ušnih nastavaka, a zahvaljujući nano PTFE ŭnutarnjoj membrani, omogućuje vam nizak otpor ventilacije, što olakšava disanje pri nošenju maske. Osim toga, ova maska ima ograđenu metalnu klipsu za područje nosa, koja je omotana pamukom – za bolje prianjanje, te učinkovitost, koja se postiže individualnom prilagodbom na području oko nosa.

Višestruko učinkovit filter

Unutrašnjost nano maske, nalazi se između dva sloja pamuka (nano PTFE membrana u tri sloja) i sastoji se od strukture pahuljastih mikropora sa vrlo složenom interakcijom svojih sastojaka, npr. mrežni spojevi, umetci pora, zavoji pora kanala itd.

Nano-PTFE membrana

ima promjer pora od 100-200nm, što čini gotovo nemogućim da i najmanja strana tijela prodru u filter, tako da je nošenjem ove maske zagarantirano onemogućen prodor mikroorganizama bilo kapljičnp ili aerosolom. Učinak fizičkom mikro-filtriranja na razini nano čestica vrlo je značakno svojstvo prisutno samo kod proizvoda visoke tehnološke razine, što znači da se maska može nositi dulje vrijeme i pruža najveću moguću razinu zaštite.

Višekratno korištenje uz značajnu antimikrobsku učinkovitost

Velika prednost koju nudi nano maska je visoka razina njene upotrebljivosti. Može se oprati do 20 puta na 60° ili višekratno očistiti pomoću dezinfekcijskog sredstva.

Prilikom čišćenja pazite da se maska pere na 60° C, ali ne u perilici. Funkcija filtracije nano-PTFE membrane ostaje netaknuta i nakon opetovanog pranja, jer to uglavnom ovisi o fizičkom odvajanju. Zahvaljujući mogućnosti višekratne upotrebe, nano maska je ekološka i istovremeno izuzetno ekonomična jer se može ista maska koristiti uz pranje i dezinficiranje kroz dugi vremenski period.

Specifikacije higijenskog proizvoda:

CASADA zaštitna nano maska KN95

  
Certifikat:certifikat

 

Higijena i zaštita