MediGun masažni uređaj

AKCIJA 17%

MediGun masažni uređaj

CASADA je razvila MediGun kako bi obradila mišićno tkivo i preventivno i održivo. Temeljen na trendu novih visoko-učinkovitih masažnih uređaja, poznatih i kao “pištolji za masažu“, ovaj inovativni uređaj za masažu tretira umorno i skučeno mišićno tkivo na potpuno novi način.

Original price was: 318,53 €.Current price is: 264,12 €.

Najniža cijena zadnjih 30 dana: 318,53 

Na 12 rata BEZ KAMATA samo: 22,01€ mjesečno

Načini plaćanja:

Načini plaćanja

PREDSTAVLJAMO VAM – MediGun masažni uređaj

Netaknuta i opuštena muskulatura izuzetno je važna za mišićno-koštani sustav, pogotovo ako se želite baviti sportom. CASADA je razvila MediGun kako bi obradila mišićno tkivo i preventivno i održivo. Temeljen na trendu novih visoko-učinkovitih masažnih uređaja, poznatih i kao “pištolji za masažu“, ovaj inovativni uređaj za masažu tretira umorno i skučeno mišićno tkivo na potpuno novi način.Uporaba visokofrekventnih impulsa tlaka osigurava masažu duboko ležećih fascija. MediGun može koristiti za regeneraciju podrška mišića i osvježavanja funkcije mišića.

Kada se dugoročno koristi, MediGun labavi vezno tkivo i mišiće i tako potiče cirkulaciju krvi i pokretljivost. MediGun radi posebno učinkovito u tzv okidač . Ti mali grčevi i stvrdnjavanje mišića neugodno utječu na ostale dijelove tijela koji na njih nisu pogođeni. Ipak, osjeća se tako. Ako tada primijenite MediGun na okidačku točku, nestat će neugodno zračenje na pogođenom dijelu tijela.

Kao masažni uređaj visokih performansi, MediGun ima tri različite postavke brzine koje omogućuju maksimalno 3200 poteza u minuti.10 mm visoka amplituda posebno je pogodna za masiranje dubokog tkiva i na taj način smanjuje pojavu upaljenih mišića i umora mišića.

Integrirana tehnologija za smanjenje buke omogućava MediGun-u da djeluje posebno tiho, dok se četiri međusobno izmjenjiva nastavka mogu pričvrstiti za rad na različitim dijelovima tijela.

Da bi se zajamčilo vrijeme rada duže od 4 sata, MediGun15000mHA baterija visokih performansi.To smanjuje broj napunjenosti i istodobno produžuje vijek trajanja baterije.

Baterija vam omogućuje da bez ikakvih problema ponesete MediGun sa sobom u fitnes studio, ured ili samo u pokretu.

Ključne točke masaže

  • Otpuštanje vezivnog tkiva i mišića (regeneracija mišića)
  • Obrada fascija
  • Ciljani učinak na ključne točke
  • Poticanje cirkulacije krvi
  • Povećana pokretljivost
  • 4 različita dodatka za specifične vrste masaže
  • 3 razine brzine – do 3200 impulsa u minuti
  • Lagan, tih i bežični
MediGun točke masaže

Točke masaže

MediGun

Uzmite svoje zdravlje u svoje ruke!

MediGun idealan je uređaj za podršku regeneraciji mišića sportaša, terapeuta i ljudi koji pate od fizičkih problema uzrokovanih bolovima u mišićima.

Opremljeni s tri razine brzine, u početku možete odabrati niže frekvencije za zagrijavanje posebno osjetljivih mišićnih skupina. Korištenje duboke masaže fascije može pomoći u poboljšanju ukupne fleksibilnosti tijela.

Namjernim liječenjem zahvaćenih dijelova tijela kao i okidačkih točaka visokofrekventnim tlačnim impulsima promiče se regeneracija mišića i osvježavaju se mišićne funkcije.

MediGun nudi prirodni doprinos poboljšanju vašeg fizičkog stanja. Prijenosan je, lagan i jednostavan za upotrebu, dok je istovremeno
kompaktnog dizajna.

Ulaganje u zdravlje uvijek se isplati!

Tehnički podaci masažnog uređaja MediGun

Dimenzijecca 25 x 20,2 x 6,8 cm
Masa:1 kg
Napajanje:AC 110-240V, 50/60Hz-0,3A,
DC 26V-1A
Brzina/frekvencija:max. 3200/min
Certifikat:certifikat

4 različita nastavka masažnog uređaja MediGun

Sport i fitness uređaji