Masažna fotelja – SMART

AKCIJA 12%

MASAŽNA FOTELJA SMART

Ova masažna fotelja je kompaktnog dizajna i ne prevelikih dimenzija. Posebnost joj je što je dio za masažu nogu odvojen (kao tabure) i može se koristiti potpuno neovisno o fotelji – tako na primjer, za vrijeme popodnevnog odmora jedan član obitelji uživa u opuštajućoj masaži leđa, dok se drugi opušta uz refleksoterapiju i grijanje stopala.

Original price was: 1.690,00 €.Current price is: 1.490,00 €.

Najniža cijena zadnjih 30 dana: 1.690,00 

Načini plaćanja:

Načini plaćanja

MASAŽNA FOTELJA SMART – masaža od stopala do vrata

Casada je napravila redizajn jedne od najprodavanijih modela masažnih fotelja u svojoj povijesti – MODEL SMART – MALI DIV PO PITANJU MASAŽE. Ova masažna fotelja se jabvila kao potreba u doba pandemije korona virusa, jer je veliki broj ljudi tražio jednostavniji model sa ekonomičnom cijenom – ali sa svim bitnim karakteristikama masažnih fotelja firme Casada.

U redizajniranom modelu – lansiranom u 9. mjesecu 2021., dodano je povišeno postolje – za lakši ulazak u fotelju te mogućnost zakretanja/rotiranja postolja u radijusu 180 stupnjeva. Fotelja obiluje naprednim funkcijama i različitim podešavanjima kojima možete selekcionirati bilo koji dio tijela za odabranu vrstu masže – u leđnom predjelu standardni Casadin S-Line mehanizam sa opcijama gnječenje, lupkanje, bockanje, rolanje, shiatsu – dakle kao da vas masiraju ljudske ruke, a u odvojenom dijelu za noge – masaža zračnom kompresijom (drenaža), koju odabirom nagiba, možete selekcionirati za potkoljenice ili za stopala. Ovaj model također ima i zvučnike, u kojima možete reproduciranu glazbu sinkronizirati s masažom.

 

Posebnost ove fotelje

Posebnost je i svevremenski dizajn naših čarobnjaka iz tvrtke Casada GmbH – koji odiše njemačkom jednostavnošću, a gdje se “ispod poklopca motora” skriva tehničko savršenstvo.

Završna obrada materijala vam donosi dodir luksuza.

Ovo je jednostavno model masažne fotelje koji konkurencija ne može niti pokušati kopirati, a svojim kompaktnim dimenzijama može se uklopiti u bilo koji prostor, pa čak i korisiti kada vam dođu gosti za “obično” sjedenje.

EKONOMIČNA CIJENA - VRHUNSKA KVALITETA!

U ovor redizajniranom izdanju masažne fotelje Smart – dobili smo dio Casadine bogate tradicije, prilagođen modernom vremenu. naziv redizajniranog modela je HIGHER SMART – POVIŠENI SMART – jer je postolje fotelje prilagođeno za lakši ulazak u fotelju, odnosno povišeno je kako bi i slabije pokretne osobe lakše sjele u ovaj model masažne fotelje.

 

Važan adut je i cijena – svega 9.990 kuna – to je iznos koji uključuje isporuku na vašu adresu bilo gdje u Hrvatskoj te originalno Casada jamstvo.

NAZOVITE 01 210 8833, ILI POŠALJITE MAIL NA [email protected] i naručite odmah svoj primjerak po ovoj zaista nevjerojatno povoljnoj cijeni.

Karakteristike masažne fotelje Smart:

  • automatski programi masaže po tjelesnim zonama
  • individualno podešavanje funkcija – položaj, snaga, pritisak, dubina i širina zahvata masažnih glava, brzina, jačina zračnih balona itd…
  • grijanje tijela karbonskim IC-grijačem
  • zračni baloni u odvojenom nastavku za noge – masaža koja je najsličnija limfnoj drenaži
  • izuzetno detaljna masaža stopala i listova – ovisno kako odaberemo nagib naslona za noge
  • manualni odabiri i fino poštelavanje po zonama i vrstama masaže (gnječenje, lupkanje, bockanje, rolanje, boksanje, shiatsu)
  • ciljana masaža određenih zona na tijelu – vrat, ramena, lumbalno, stopala
  • mogućnost odvojenog korištenja nastavka za noge, neovisno o fotelji

Vrste masaža

Karakteristike fotelje Smart V BT

Tehnički podaci – masažna fotelja HIGHER SMART

Dimenzije fotelje107.5 x 76 x 76 cm
Dimenzije masažera za noge:56 x 47,5 x 47 cm
Masa:Fotelja: 45,5 kg
Za noge: 12,5 kg
Napajanje:220-240 V ~ 50/60 Hz
Snaga:Fotelja: 70W
Za noge: 30W
Vrijeme rada:15 min.
  
  
Certifikat:certifikat

 

Masažne fotelje