Masažna fotelja POLLUX

AKCIJA 9%

MASAŽNA FOTELJA POLLUX

Tehnološki usavršena dopadljivog dizajna – MASAŽNA FOTELJA POLUX – koju je Casada lansirala u ljeto 2023, uz inovativne detalje omogućuje masažu cijelog tijela

Original price was: 3.290,00 €.Current price is: 2.990,00 €.

Najniža cijena zadnjih 30 dana: 3.290,00 

Na 12 rata BEZ KAMATA samo: 249,17€ mjesečno

Načini plaćanja:

Načini plaćanja

MASAŽNA FOTELJA POLUX spoj tehnologije i dizajna

MODEL POLUX – Premium klasa masažnih fotelja iz firme Casada. L-Shape tehnologija za dubinsku masažu sa osjećajem ljudskih ruku. Snažna, pouzdana i prepuna inovacija

Ovaj model sadrži već isprobane mehanizme za masažu leđa koji se protežu od vratnih pršljenova do ispod bedara, odnosno gluteusa. Masažni mehanizam ima oblik slova – L, dok se na njemu sjedi ili leži, a to omogućuje detljan dohvat svih tjelesnih zona. Zbog svog L-oblika i prilagodljivosti kralježnici, ovaj mehanizam koji je razvila firma Casada za svoje proizvode, ima naziv SL-Track.

Posebnost ove fotelje

Posebnost su i veliki, učinkoviti zračni jastuci kojima fotelja masira putem zračnog pritiska – tzv drenaže tkiva. Ovo je posebno značajno u predjelu podlaktica i nogu, sa dodatno ugrađenim valjcima za akupresurnu masažu stopala.

Završna obrada materijala vam donosi dodir luksuza, a tu su i zvučnici spojivi preko USB konekcije, te bočna led svjetla sa varijacijama ambijentalnog osvjetljenja.

Ovaj  model je lansiran na tržište u 6. mjesecu 2023, a svojim funkcijama se uklapa u potrebe zahtjevnih korisnika koji dobro znaju što traže kada je riječ o njemačkom brendu masažnih fotelja Casada.

Karakteristike masažne fotelje POLUX:

  • automatski programi masaže po tjelesnim zonama
  • SL-Track – dubinska masaža
  • jednostavno i lako rukovanje
  • jednostavan daljinski upravljač, bez potrebe za montažom
  • zračni baloni u odvojenom nastavku za noge, ruke i ramena – masaža koja je najsličnija limfnoj drenaži
  • izuzetno detaljna masaža stopala i listova
  • manualni odabiri i fino poštelavanje po zonama i vrstama masaže (gnječenje, lupkanje, bockanje, rolanje, boksanje, shiatsu)
  • ciljana masaža određenih zona na tijelu – vrat, ramena, lumbalno, gluteus, stopala
  • blue tooth multimedija i konekcija na zvučnike
Masažna fotelja Pollux

Dizajn i karakteristike modela Polux osvajaju na prvi pogled

Masažna fotelja Polux je naš novi model koji se odlikuje velikim naslonom, udobnim jastucima za sjedenje i ležanje, L-Shape masažnom tehnologijom za dubinsku masažu, te vrhunskom završnom obradom materijala, koji donose dodir luksuza.

Uz svu naprednu tehnologiju, model Polux, sa cijenom od 3.290 EUR, spada u ekonomične i dostupne proizvode iz naše visoke PREMIUM KLASE.

NAZOVITE 01 210 8833, ILI POŠALJITE MAIL NA [email protected] i saznajte više informacija o ovom modelu masažne fotelje. Masažnu fotelju Polux možete i osobno isprobati u našem izložbenom salonu u TC Westgate. Prije dolaska u izložbeni salon, molimo da nam se najavite kako bismo rezervirali termin samo za Vas

Masažna fotelja Polux

Vrste masaža

Karakteristike masažne fotelje POLUX

Tehnički podaci – masažna fotelja POLUX

Dimenzije fotelje:149,6 x 73,5 x 115,3 cm
Boje:bijelo-siva, crno-siva
Masa:Fotelja: 78 kg
Napajanje:220-240 V ~ 50/60 Hz
Snaga:Fotelja: 90W
Vrijeme rada:20 min.
Certifikat:certifikat

 

Masažna fotelja Polux

Masažne fotelje