Footinn II

AKCIJA 23%

FootInn II masažer za stopala

FootInn masira stopala specijalnim valjcima, a istodobno stimulira nožne prste i pete integriranom toplinskom funkcijom. Krenite svojim svakodnevnim životom na opušteniji, uzbudljiviji i laganiji način!

Original price was: 290,66 €.Current price is: 224,30 €.

Najniža cijena zadnjih 30 dana: 290,66 

Na 12 rata BEZ KAMATA samo: 18,69€ mjesečno

Načini plaćanja:

Načini plaćanja

PREDSTAVLJAMO VAM – FOOTIN II masažer za stopala

Timeout za vaša stopala sa FootInn masažerom

Stopala su koja nas moraju svakodnevno nositi na posao, baviti se sportom i nositi nas u slobodno vrijeme. Nagradite stopala blagotvornom i opuštajućom masažom pomoću Foot Inna!

Zanemarivanje stopala može utjecati na cijelo vaše tijelo. Nepravilna pozicija tijela može dovesti do grčenja mišića. Problemi sa spavanjem i hladnim nogama uglavnom su posljedica problema s cirkulacijom. Te probleme možete ukloniti pomoću FootInna!

Idealna masaža stopala s FootInnom

FootInn masira stopala specijalnim valjcima, a istodobno stimulira nožne prste i pete integriranom toplinskom funkcijom. Krenite svojim svakodnevnim životom na opušteniji, uzbudljiviji i laganiji način!

Reflekoslogija stopala

U usporedbi s masažom cijelog tijela, refleksna masaža stopala ima tu prednost što u stopalima postoji oko 72 000 živčanih završetaka za različite organe. Masaže koje se izvode u ciljanim područjima mogu imati pozitivan utjecaj na tijelo i poboljšati osobnu dobrobit.

FootInn – masira refleksne zone naših stopala

 

Pažljivo masiranje refleksnih područja stopala može, između ostalog, potaknuti metabolizam i cirkulaciju, spriječiti zgrušavanje i pomoći tijelu u samoizlječenju. Što više pazimo na vitalnost nogu, to je bolje za naše tijelo. Pod nogama se podrazumijeva mikrosustav u kojem se može odražavati cjelokupni organizam i o njemu se pojedinačno brinuti.

Poklonite sebi više opuštanja i manje stresa – poklonite si Footinn!

Karakteristike masažera za stopala FootInn II

FOOTIN II

Poseban wellness odmor za vaše noge uz FootInn

Stavite noge u proreze predviđene za stopala. FootInnom možete upravljati iz udobnosti svog sjedala bežičnim daljinskim upravljačem. Imate mogućnost odabira između tri različite funkcije masaže.

S načinom masaže dobivate masažu gnječenja, dok zračni način omogućuje ugodnu masažu kompresije. Ako vam se sviđaju obje tehnike masaže, postavite FootInn na automatski način rada.

Tehnički podaci masažer stopala FOOTINN II

Dimenzije36 x 34,5 x 16 cm
Masa:2 kg
Napajanje:100-240 V ~ 50/60 Hz
Snaga:18W
Vrijeme rada:15 min.
Certifikat:certifikat

 

Masaža nogu