Canoo V

AKCIJA 25%

Canoo V  masažer za noge

Masažer za noge Canoo V – masira stopala, potkoljenice i bedra – dakle cijelo područje naših nogu. Ovaj multifunkcionalni masažer kombinira tehnike masaže mehaničkim pritiskom sa masažnim nastavcima u stopalima, te zračnu kompresiju za stopala, listove i bedra.

Original price was: 795,01 €.Current price is: 597,25 €.

Najniža cijena zadnjih 30 dana: 795,01 

Na 12 rata BEZ KAMATA samo: 49,77€ mjesečno

Načini plaćanja:

Načini plaćanja

PREDSTAVLJAMO VAM – CANOO V masažer za noge

Masažer Canoo V – kombinira tradiciju s inovacijama

 

Svrha tehnike Gua Sha masaže u Canoo V masažeru je uklanjanje toksina pohranjenih u mišićnom tkivu. Time se ublažava bol i optimizira obnavljanje stanica u stopalima. Canoo V je tretira masažom cijele noge kombinirajući akupresuru i funkciju grijanja. Uz tehniku masaže Gua Sha, masaže mogu učiniti prava čuda u refleksoterapiji stopala. Osim toga u predjelu listova i bedara, Canoo V tretira mišiće i potkožno tkivo limfnom drenažom – kombinirajući naizmjenični pritisak zračnim balonima.

Vaš osobni Canoo V

Više od samo regenerirajućeg učinka na mišiće nogu – skoro na sve tjelesne organe možemo pozitivno i usklađeno utjecati pomoću refleksnih točaka na tabanima. Tretman nogu u masažeru Canoo V daje cjeloviti terapijski učinak – za umorne i bolne noge, za probleme s cirkulacijom te s nepravilnim držanjem, za osobe koje imaju problem atrofije mišića – posebno razgibava neaktivna mišićna tkiva.

Canoo V masažer za noge

Funkcija grijanja, u kombinaciji s masažnim tehnikama, kod masažera za noge Canoo V može biti korisna i opuštajuća u jednakim mjerama za napete i umorne mišiće, tako i za zglobove, a posebno za cirkulatorne probleme. Uređaj za nogu Canoo V isproban je i testiran tijekom godina – ovo je već peta usavršena verzija ovog proizvoda.

Canoo V masažer za noge sa akupresurom

Paralelna stimulacija područja akupunkture i akupresure u refleksnim područjima stopala može potaknuti dodatne ljekovite procese u slučaju akutnih i kroničnih tegoba. Posebno naglašavamo da Canoo V, osim tretmana stopala, uspješno tretira i mišiće potkoljenica i bedara.

Karakteristike masažera za stopala Canoo V

CANOO V

Masažer za stopala Canoo V je specijalist za masažu nogu i stopala

Isprobane tehnike i funkcije usavršene su i razvijene u programu Canoo V. Detaljno obrađeni program nudi savršenu osnovu za regeneraciju mišića stopala i nogu.

Osim toga, ne dobivate samo unapređenje već isprobanih tehnika i funkcija u masažeru za stopala, Canoo V nudi dodanu vrijednost; s novom dodanom tehnikom masaže “Gua Sha” tvrtke Casada donosi vam dalekoistočnu kulturu kod kuće prvi put u seriji Canoo.

Tehnički podaci masažer stopala CANOO V

Dimenzije
45 x 54 x 60 cm
Masa:24,5 kg
Napajanje:AC 110 -120 V ~ 60 Hz
220-240 V ~ 50/60 Hz
Snaga:120W
Vrijeme rada:15 min.
Certifikat:certifikat

 

Masaža nogu