Betasonic II – RASPRODANO

AKCIJA 9%

Betasonic II  – RASPRODANO

Umjesto Betasonica, dostupan je novi model sličnog ranga – POLLUX – Akcijska cijena 2.890 EUR – KLIKNI OVDJE ZA VIŠE INFORMACIJA O NOVOM MODELU

2.890,00 

Najniža cijena zadnjih 30 dana: 3.190,00 

Na 12 rata BEZ KAMATA samo: 240,83€ mjesečno

Načini plaćanja:

Načini plaćanja

MASAŽNA FOTELJA – BETASONIC II – donosi vrhunski doživljaj masaže i opuštanja

Masažna fotelja Betasonic II, već neko vrijeme predstavlja jednu od najisplativijih opcija za kupnju u rangu premium masažnih fotelja. Casada fotelja Betasonic II je masažna fotelja visoke klase u redizajniranom i nešto manjem izdanju sa prekrasnim izborom boja – od življih do umjerenijih – prilagodljivo za sve prostore.

Casada masažna fotelja Betasonic II bi mogli nazvati “mali div” među masažnim foteljama – u kompaktnim i relativno malim dimenzijama, skriva “ispod poklopca” sve što možete očekivati od kvalitetnog njemačkog proizvoda. Masažne glave su smještene u L-shape vodilici koja slijedi zakrivljenost kralježnice i zahvaljujući kojima imate osjećaj da vas masiraju ljudske ruke od vrata do gluteusa (bedara). Zračni baloni rade perfektnu terapiju drenažom, odnosno gnječenjem zračnim jastucima – od stopala do ramena.

U samim stopalima je mali “čarobnjak” koji pokretima kuglica u svim smjerovima rješava problem umornih nogu, masirajući refleksne zone na stopalima.

Možete odabrati neke od brojnih automatskih programa, od kojih posebno ističemo program rastezanja – stretching – koji povlači nasuprotne dijelove tijela svaki na svoju stranu, što zanči da nas fotelja nježno obuhvati zračnim balonima i napravi pomak ramena prema nazad, a nogu prema dolje – ovo jednostavno morate probati, imate osjećaj kao da ste na tretmanu kod iskusnog terapeuta.

Tu su i brojni drugi programi, a osim toga bestežinske Zero-G pozicije, grijanje leđa, drenaža zračnim balonima i razne druge funkcije.

Ova masažna fotelja objedinjuje brojne programe i manualna podešavanja, od kojih neke ovdje nabrajamo:

 • skeniranje tijela prije masaže
 • L-shape zahvat masažnih glava od vratnih pršljenova do stražnjice
 • Zero gravity funkcija – simulira bestežinski položaj, sa najmanjim opterećenjem po pojedinim djelovima tjela
 • brojni automatski programi masaže
 • individualno podešavanje svih funkcija – položaj, snaga, pritisak, dubina i širina zahvata masažnih glava, brzina, jačina zračnih balona itd…
 • aktivni programi – rastezanje tijela – tzv stretchng – fotelja pomiče tijelo u suprotnim pravcima gornji i donji dio, tako da dobijemo efekt rastezanja
 • Braintronics funkcija – posebno dizajnirani programi koje skidate preko aplikacije na mobitelu i povezujete s foteljom pomoću blue tootha – programi duboke meditacije
 • grijanje tijela karbonskim IC-grijačem
 • Zero space – minimalno gibanje fotelje prema nazad, za uštedu prostora pri smještaju fotelje
 • zračni baloni za cijelo tijelo – masaža koja je najsličnija limfnoj drenaži
 • izuzetno detaljna masaža stopala, sa razgibavanjem ahilove tetive
 • manualni odabiri i fino poštelavanje po zonama i vrstama masaže (gnječenje, lupkanje, bockanje, rolanje, boksanje, shiatsu)
 • ciljana masaža određenih zona ili točaka na tijelu – vrat, ramena, lumbalno, bedra, gluteus, noge, potkoljenice, stopala
Casada masažna fotelja Betasonic II karakteristike

Vrste masaža masažne fotelje Betasonic ll

Karakteristike masažne fotelje Betasonic II

braintronics® u programu Betasonic II

Potpuno nova aplikacija braintronics® ponudit će vam jedinstvene mogućnosti: Uživajte u programima za opuštanje koji su prilagođeni vašim osobnim potrebama i uronite u svijet braintronics®. Braintronics® tehnologija sinkronizira vaše moždane valove zvučnom stimulacijom.

Ljudski mozak je složen organ koji se sastoji od milijuna malih živčanih stanica, nazvanih neuroni. Svaka stanica stalno proizvodi sićušne električne impulse. Svaka misao, svaki zvuk i svaki dojam, sve se prenosi i komunicira tim malim električnim impulsima. Električna energija je, tako reći, mozak. Zbroj tih impulsa može se otkriti i dijagramirati, npr. pomoću EEG-a. Kada to predstavimo pomoću grafikona, ova električna aktivnost formira valovit uzorak, poznat kao moždani valovi.

Pomoću braintronics®-a, kombinira se zvučna stimulacija s elementima meditacije s umirujućom masažom, i posebna 4 odmaka u frekvenciji odaslanih valova, koji su integrirani u zvučni signal koji čujemo – to je onaj dio terapije koji ne čujemo,a li on efektivno djeluje. Bez obzira želite li održivo povećati koncentraciju ili se samo opustiti i balansirati tijelo i um – sve je moguće s kombinacijom terapijskog učinka braintronics® i probranih masažnih tehnika vrhunske tehnologije ugrađenim u modele masažnih fotelja Casada.

Betasonic II kombinira tehnologiju braintronics® s novim dizajnom i potpuno novim načinom opuštanja.

Tehnički podaci – masažna fotelja BETASONIC II

Dimenzije uspravno76 x 110 x 143 cm
Dimenzije polegnuto:76 x 98 x 168 cm
Masa:92 kg
Napajanje:220-240 V ~ 50/60 Hz
Snaga:150W
Vrijeme rada:20 min.
Braintronics:21 min.
Boja:sivo/crna, krem/narančasta, krem/smeđa
Položaji/dimenzije:
Certifikat:certifikat

 

Masažne fotelje