Aura

Aura masažna fotelja

Masažna fotelja Aura je prema funkcijama jedna od najnaprednijih masažnih fotelja koju je Casada ikada razvila. 

6.490,00 

Na 12 rata BEZ KAMATA samo: 540,83€ mjesečno

Načini plaćanja:

Načini plaćanja

AURA masažna foteljaSUPERIOR KLASA IZ CASADE

4D ROLLER SUSTAV – OVO IMA SAMO CASADA

4D ROLLER SUSTAV koji je razvijen od strane proizvođača Casada GmbH, kombinira okomito i vodoravno gibanje masažnih glava, te poseban kut nagiba cijelog masažnog mehanizma u odnosu na tijelo osobe koja se masira. Uz revolucionarnu 4D masažu, masažna fotelja AURA tu su i sve ostale značajke od prije poznate u najluksuznijim modelima masažnih fotelja.

Funkcija 4D se može podešavati u 8 različitih stupnjeva nagnutosti masažnog mehanizma u odnosu na tijelo osobe koja se masira – ovo je nešto što jednostavno morate probati, jer to nema niti jedna poznata fotelja koju možete naći na tržištu.

Posebnost ove masažne fotelje je i revolucionarni sistem grijanja, jer uobičajeno masažne fotelje korist karbonske grijače u predjelu leđa, međutim, model Aura ima grijače s plemenitim mineralom – žadom, ugrađene u same masažne glave, koje putuju uzduž kralježnice i bedara osobe koja se masira u fotelji.

KI funkcija skeniranja

Masažna stolica AURA ima poseban sustav skeniranja, odnosno „mapiranja” tijela, koji stvara svojevrsnu “kartu” vašeg tijela kako bi se kasnije, za vrijeme masaže to primjenilo na učinak masaže. Mjerenje ili mapiranje je raspoređeno po cijelim leđima s mogućnošću podešavanja do najsitnijih detalja. Ista tehnologija detaljnog skeniranja može se naći u jedinici za masažu stopala.

 

Aura LCD daljinski upravljač i audio sustav

Prilagođena modernom vremenu masažna fotelja AURA ima vrhunske digitalne funkcije koje korisnicima maksimalno olakšavaju korištenje.

Opremljena je tankim i jednostavnim LCD daljinskim upravljačem, USB priključkom za punjenje mobilnih telefona ili tableta, a tu su i BLUETOOTH-ENABLED HD ZVUČNICI visoke hi-fi kvalitete integrirani u naslonu za glavu koji se mogu upotpuniti s tehnologijom Braintronics® – sa svim ovim značajkama, masažna fotelja AURA jedna je od najluksuznijih iz obitelji CASADA masažnih fotelja.

 

Napetosti su stvar prošlosti – revolucionarna tehnologija zračnih jastuka

Zračni jastuci u donjem dijelu leđa osiguravaju nježno stiskanje (zračnu drenažu) područja zdjelice, kao i svih ostalih tjelesnih zona – od nožnih prstiju, preko rotirajućih zračnih balona u potkoljenicama (posebna novost samo iz Casade!), preko, bedara, zapešća i podlaktica do ramena i vrata. Učinkovito suzbija napetosti.

U stopalima je ugrađena detaljna refleksna masaža, kao i funkcija rasteznanja skočnih zglobova – opet jedna karakteristika koju na tržištu imaju samo neki probrani modeli masažnih fotelja Casada.

 

Aura masažna fotelja izdvojene karakteristike

Vrste masaža masažne fotelje Aura

Karakteristike fotelje Aura

braintronics® u programu Aura

Ljudski mozak je složen organ koji se sastoji od milijuna malih živčanih stanica, nazvanih neuroni. Svaka stanica stalno proizvodi sićušne električne impulse. Svaka misao, svaki zvuk i svaki dojam, sve se prenosi i komunicira tim malim električnim impulsima.

Električna energija je, tako reći, mozak. Zbroj tih impulsa može se otkriti i dijagramirati, npr. pomoću EEG-a. Kada to predstavimo pomoću grafikona, ova električna aktivnost formira valovit uzorak, poznat kao moždani valovi.

Pomoću braintronics®-a, kombinira se zvučna stimulacija s elementima meditacije s umirujućom masažom, i posebna 4 odmaka u frekvenciji odaslanih valova, koji su integrirani u zvučni signal koji čujemo – to je onaj dio terapije koji ne čujemo,a li on efektivno djeluje.

Bez obzira želite li održivo povećati koncentraciju ili se samo opustiti i balansirati tijelo i um – sve je moguće s kombinacijom terapijskog učinka braintronics® i probranih masažnih tehnika vrhunske tehnologije ugrađene u modelu Aura.

Aura kombinira tehnologiju braintronics® s novim dizajnom i potpuno novim načinom opuštanja.

 

Tehnički podaci – masažna fotelja AURA

Dimenzije uspravno155 x 81 x 122 cm
Dimenzije polegnuto:202 x 81 x 102 cm
Masa:111 kg
Napajanje:220-240 V ~ 50/60 Hz
Snaga:250W
Vrijeme rada:15 min.
Braintronics:21 min.
Boja:bijelo/siva, crno/siva
Položaji/dimenzije:
Certifikat:certifikat

 

Masažne fotelje