MASAŽNA FOTELJA POLLUX

Krajem 2023. godine Casada je lansirala novi model premium klase masažnih fotelja – Pollux. Ova fotelja za masažu je već pronašla brojne korisnike zbog dvije velike prednosti: dimenzijama se savršeno uklapa u manje prostore, a istovremeno nudi sve performanse poznate premium klase iz Casade.

MASAŽNA FOTELJA POLLUX

Sve što očekujete od premium segmenta, ugrađeno je u ovu masažnu fotelju kompaktinih dimenzija. Pollux ima duboki L-Shape mehanizam za leđa koji prolazi od vrata i ramena sve do gluteusa, i masaira mehaničkim pokretima sličnim ljudskim rukama. Ugrađeni su i zračni baloni u zonama ramena, podlaktica, dlanova, potkoljenica i stopala koji nježnim zračnim pritiskom rade terapiju drenaže koja je najsličnija uređajuma koji takvu terapiju rade u rehabilitacijskim ustanovama. Tu je i grijanje leđa, podešavanje nagiba i položaja, kao i Zero-G (bestežinsko) pozicioniranje tijela. Dodajmo još i mehanizam za masažnu terapiju stopala, odnosno akupresuru.

BOJE I OPREMLJENSOT

Na izbor su dvije boje; tamnija – crno siva i svijetlija – bijelo siva. Uzglavlje je podstvljeno s velikim jastukom za ugodniji položaj ako na primjer želite čitati ili gledati televizor za vrijeme masaže.

Pollux masažna fotelja

Fotelja je opremljena i multimedijalnim sustavom, tako da omogućuje spajanje mobilnog telefona bežično sa zvučnicima koji se nalaze u gornjem dijelu masažne fotelje – na ovaj način za vrijeme masaže možete uživati u reprodukciji vaše omiljene glazbe, ili koristiti aplikaciju Braintronics koja je također ugrađena. U bočnim stranicama ove masažne fotelje je ugrađena i ambijentalna LED-rasvjeta koja upotpunjuje sve prethodno navedene karakteristike.

ISPROBAJTE MASAŽNU FOTELJU POLLUX

Želite li isprobati masažnu fotelju Pollux, javite se na naše kontakte i navratite u naš izložbeni salon koji se nalazi u trgovačkom centru Westgate Zagreb. OVDJE POGLEDAJTE VIŠE INFORMACIJA O NAŠEM IZLOŽBENOM SALONU.

Cijena masažne fotelje Pollux je 3.290 eur, a sada ju trenutno imamo na akcijskoj ponudi od 2.990 eur. Navedena cijena je s uključenim PDV-om. Naša dostava na adresu se NE NAPLAĆUJE.

KONTAKTI

Tel: +385 1 210 8833

Mob: +385 98 248 306

Mail: [email protected]