Casada – oprez pri kupnji!

Zbog zaštite brojnih korisnika koji su do sada pokolonili svoje povjerenje firmi Casada, kao i budućih korisnika koji traže kvalitetan uređaj za masažu, u ovom tekstu smo stavili primjere naših originalnih certifikata, kao i neka općenita upozorenja pri odabiru ove vrste artikala.

 

Prilikom kupnje masažnih proizvoda, svatko želi biti siguran da je dobio proizvod koji ispunjava njegova očekivanja. Nažalost, u zadnje vrijeme, javljaju nam korisnici proizvoda i stranke sa informacijama da su im neke firme nudile razne proizvode, koristeći pri tome na nedopušten način naziv Casada.

Oprez – dobili smo upozorenja od korisnika naših proizvoda da su se pojavili na tržištu trgovci koji zloupotrebljavaju zaštićeni CASADA znak i naziv!

 

Pozivamo vas da posebno obratite pažnju kada neka firma na agresivan način nameće svoje artikle, nudeći neracionalne popuste, a kada ih pitate za probu proizvoda – odgovaraju da su samo na internetu. Posebno pazite na firme koje vam nisu u ogućnosti ponuditi isprobavanje svojih artikala, a tvrde da prodaju masažne fotelje – tu se najčešće radi o pukušaju zavaravanja. Casada je jedina firma u Hrvatskoj koja ima SALON MASAŽNIH FOTELJA! – ova razlika je bitna i pridonosi povjerenju naših korisnika koje gradimo već preko 20 godina na tržištima diljem svijeta.

 

OBRATITE PAŽNJU NA ORIGINALNE CERTIFIKATE CASADA INTERNATIONAL GmbH – BIRAJTE ORIGINALE, A NE KOPIJE

Želimo posebno naglasiti – Casada International GmbH je proizvođač i distributer masažnih uređaja iz njemačkog grada Paderborna. distribucijska mreža firme Casada je na tržištu pristutna već više od 20 godina, a povjerenje svojih korisnika je stekla dosljednim držanjem visokih standarda kvalitete proizvoda, te posebno profesionalnim odnosom prema strankama. Casada distributivna mreža je trenutno raširena u 38 zemalja na 4 kontinenta, a Casada Adriatic d.o.o., je jedan od ponosnih dijelova ove globalne mreže. Casada Adriatic d.o.o. je firma u 100% vlasništvu njemačkog domicila, te se pridržava najviših standarda izgrađenih na nivou cijele globalne grupacije – OVO JE JAMSTVO DA STE SA CASADOM UVIJEK U DOBRIM RUKAMA! Svi Casadini proizvodi prolaze zahtjevne certifikacijske procese, te posebno stroge kontrole kvalitete, tako da jedini u branši imamo sve potrebne kako proizvodne, tako i sigurnosne te ostale certifikate, potrebne za stavljanje ovih proizvoda na sva svjetska tržišta – to je jedan od razloga da naše artikle u zadnje vrijeme prepoznaju profesionalni korisnici, za čekaone zračnih luka, hotelsko-turističke te razne druge rekreacijske i rehabilitacijske namjene. Također smo ponosni i na naše individualne korisnike, koji se odlučuju za naše proizvode u svom domu, za relaksacijski kutak samo za sebe.

Tijekom 2021. godine, koja je po mnogim osobinama bila izazovna, Casada je dobila veliko priznanje u vidu visoke ocjene u anketi među čitateljima njemačkog časopisa Bild – OSVOJILI SMO PRESTIŽNU OZNAKU ZAHVALJUJUĆI GLASOVIMA KORISNIKA – 5 ZVJEZDICA U KATEGORIJI “HAUS UND WOHNEN” (dom i stanovanje).

Casada Adriatic

Casadin visoki rejting i prepoznatljivost na tržištu, privukli su nažalost neke “igrače” koji se služe nedozvoljenim i protuzakontim aktivnostima na tržištu – OPREZ!

 

Kako svjedoče neki naši korisnici koji su preko interneta tražili masažne fotelje, događali su se slučajevi gdje su neki ponuđači, koji nemaju ni prodajni prostor, nego se koriste agresivnim metodama uvjeravanja kupaca ponudili neke proizvode kao “zastupnici Casade”, a zatim bi im objasnili da proizvod koji će oni dobiti ima neki drugi naziv, jer navodno “Casada prodaje proizvode pod različitim nazivima na različitim tržištima”.

Ili pak na taj način da bi oglasili da imaju u ponudi Casada proizvode, a onda uvjeravali da će kupcu ponuditi “još kvalitetniji proizvod samo po nižoj cijeni od Casade”.

Neki kupci svjedoče i da im je rečeno da “Casada ima trenutno problema s isporukom, pa će im oni ponuditi proizvod drugog dobavljača”

Svi ovi nabrojani primjeri, nažalost su samo neke od pojava, kojima se služe firme koje dovezu robu sumnjivog porijekla i kvalitete, a onda ju žele predstaviti pod provjerenim i certificiranim Casada nazivom.

U OVOM TEKSTU SMO PRILOŽILI PRIMJERE ORIGINALNIH CASADA-CERTIFIKATA – Izjave Declaration of Conformity te LVD i EMC certifikate, koji su obavezni za nositelje CE-Oznake. Također smo priložili originalno ovlaštenje, odnosno “Urkunde” od Casada International GmbH, koje se izadje samo ovlaštenim Casada Partnerima za pojedino regionalno tržište.

Obratite se Casada predstavnicima s povjerenjem ukoliko imate sumnju u bilo koji aspekt proizvoda prisutnih na tržištu

Mi, na žalost, ne možemo predvidjeti što su sve razne firme spremne napraviti kako bi zloporabom Casada zaštićenog naziva i znaka privukli kupce za neprovjerene proizvode. Međutim, dužni smo Vas upozoriti da ako primijetite bilo kakve pokušaje manipulacije Vašom odlukom o kupnji, slobodno se obratite nama na kontakte:

ili na brojeve telefona:

  • 01 / 210 8833
  • 092 / 1888 – 721

Javljanjem na naše kontakte, lako ćete otkloniti nedoumice radi li se o originalnom Casada proizvodu, koji onda ima i sve propisane certifikate, kontrole kvalitete i završne izrade, te osigurane sve usluge kupcu u jamstvenom roku i nakon isteka jamstva – za sve proizvode iz asortimana Casada GmbH.

Vaša pitanja možete postaviti i osobno, na našem prodajnom mjestu u trgovačkom centru West Gate u Zagrebu, gdje smo Vam na raspolaganju svaki dan (od ponedjeljka do četvrtka 14:00-21:00, a od petka do nedjelje 10:00-21:00).

Na web-stranici www.casada.com oglašeni su svi aktualni proizvodi koje tvrtka Casada GmbH ima u ponudi preko svoje distributerske mreže u preko 30 zemalja. Tako da lako možete provjeriti kada Vam netko nudi proizvod nekog drugog dobavljača – ili se obratite nama na gore navedene kontakte ili direktno proizvođaču u njemačku na mail [email protected].

Svaki Casada proizvod ima pripadajući serijski broj i oznaku.
(primjeri na slikama dolje)

Osim toga Casada proizvodi izrađuju se samo pod nazivima koji su označeni na službenim Casada web-stranicama, u Njemačkoj i kod ovlaštenih distributera TI NAZIVI SU ISTI!

Ne dopustite da Vas netko privuče zlouporabom Casada znaka i naziva, a onda Vam agresivnom manipulacijom proda proizvod koji niste ni tražili, a niti će dugoročno ispuniti Vaša očekivanja, kako po pitanju kvalitete i ugodnosti korištenja, tako i po pitanju pridržavanja jamstvenih rokova i servisa.

ORIGINALI, A NE KOPIJE – TO JE PUT DO VAŠEG POTPUNOG ZADOVOLJSTVA!

Primjeri  originalnih Casada proizvoda sa serijskim brojevima