Casada International GmbH, Paderborn

CASADA ADRIATIC – masažne fotelje, masažeri, fitness oprema

Tvrka Casada International GmbH, je etablirani distributer i proizvođač masažnih uređaja iz njemačkog grada Paderborna. Casada djeluje od 2000. godine, a trenutno ima prodajnu mrežu rasprostranjenu u 38 zemalja na 4 kontinenta. Glavna djelatnost i fokus firme Casada je PROIZVODNJA I DISTRIBUCIJA MASAŽNIH UREĐAJA, POSEBNO FOTELJA ZA MASAŽU. Tijekom 2020. i 2021. godine, nakon pojave globalne pandemije korona virusa, Casada je uložila velike napore te osim proizvodnje masažnih uređaja osnovala i brand Casada Medical – za proizvodnju maski, dezinficijensa, testova za Covid 19, te pročišćivača zraka Aerotronic.

 

“Moto tvrtke Casada je “Relax in style”, što govori o visokim zahtjevima koje smo si postavili u pogledu zadovoljstva naših korisnika.”

– izjavio je nedavno osnivač tvrtke g. Jakob Radtke.

Uprava tvrtke, odlučila je osnovati vlastitu podružnicu u Hrvatskoj. Tako je osnovana firma Casada Adriatic d.o.o., u stopostotnom vlasništvu njemačkog domicila. Sve tvrtke Casada grupe nastupaju na svjetskom tržištu sa prepoznatljivim brendovima njemačkog dizajna i pouzdanosti.

Direktor prodaje Casada Grupe, g. Eduard Schlegel, posebnu brigu vodi o svakom ovlaštenom Casada-partneru na svjetskoj razini. Tu posebno ističemo brzinu i točnost isporuke, brigu o zadovoljstvu svakog kupca, a što je najvažnije podršku našim korisnicima u vidu individualnog savjetovanja te dugotrajnom korištenju naših proizvoda sa osiguranim servisima i rezernim djelovima za sve artikle u najkraćem mogućem roku, a to je izvedivo jedino sa mrežom dobro obučenih i opremljenih firmi koje Casada osniva u raznim djelovima svijeta i kojima je imperativ poštivanje visokih standarda njemačkog domicila – Casada International GmbH.

Već tijekom ovog dosadašnjeg perioda rada u Hrvatskoj, stekli smo povjerenje značajnih poslovnih partnera, među kojima ističemo aerodrome, hotelske lance, multinacionalne kompanije sa sjedištem u Hrvatskoj i regiji, brojna veleposlanstva, javne ustanove, privatni smještaj, ustanove za brigu o starijima, lječilišta te nebrojene privatne korisnike. Svakom našem korisniku smo se uvijek posvećivali individualno brinući o njihovim specifičnim potrebama, a u razvoju takvoga pristupa vidimo i svoju budućnost. NEKOLIKO INFORMACIJA O NAŠIM KORISNICIMA MOŽETE POGLEDATI OVDJE – KLIKNITE NA LINK.

Casada je tvrtka sa karakterom i osmjehom. Vizija nam je, pružiti priliku ljudima širom globusa da uživaju u korištenju tehnološki besprijekornih proizvoda s područja masaže i fitnessa, sa visokim standardima brige o našim kupcima. Inovativnost, dizajn te nezaobilazno znanje i iskustvo u branši masažnih uređaja drže nas u vrhu svjetskih brendova na ovom području. VIŠE O CASADA MASAŽNIM FOTELJAMA POGLEDAJTE OVDJE – KLIKNITE NA LINK.

​Masažne fotelje Casada – priznati brend razvijen u Njemačkoj firmi Casada International GmbH. Firma je danas prisutna u 38 država svijeta na 4 kontinenta. Casada masažne fotelje su prepoznatljive po inovativnosti, dizajnu te poslovičnoj njemačkoj dugotrajnosti i pouzdanosti. Naše masažne fotelje sadrže: 3D masažne glave za dubinsku masažu, senzorski sklop za skeniranje tijela prije masaže, SL-Track koji obuhvaća sve točke na tijelu i prilagođava se kralježnici. Casada masažne fotelje odlikuje i masaža zračnim balonima, koja djeluje na ruke, noge, leđa i ramena pomoću zračnog pritiska, odnosno drenaže. U Hrvatskoj je Casada otvorila svoju podružnicu – firmu Casada Adriatic d.o.o., koja je dio brendirane Casada prodajno servisne mreže. Na taj način spremni smo odgovoriti na sve zahtjeve naših korisnika iz privatnog i poslovnog sektora. Masažne fotelje isporučujemo na adresu korisnika, vršimo njihovu montažu te obuku korisnika za uporabu fotelje.

Važno je napomenuti da Casada ima vlastiti razvoj i proizvodnju, a poseban odjel unutar tvrtke zadužen je za korporativni dizajn te za dizajn izvedbe proizvoda. Stoga su naši korisnici, ujedno i naši partneri, dajući nam neprocjenjive povratne informacije o svome zadovoljstvu pri uporabi proizvoda. Naši proizvodi, mogu se svrstati u nekoliko skupina:

 

  • masažne fotelje
  • masažeri za leđa i noge
  • fitness i wellness uređaji
  • proizvodi za higijensku zaštitu

Casada je otvorila svoj brendirani izložbeno-prodajni prostor u trgovačkom centru West Gate kod Zagreba (uz samu Zagrebačku obilaznicu).

Tu možete isprobati masažne fotelje, masažere i fitness uređaje i ostale Casada proizvode.

 CASADA MASAŽNE FOTELJE – provjereni uređaji njemačke firme Casada iz Paderborna. Ponosni smo što smo VEĆ TRI GODINE ZA REDOM OD 2021. GODINE prema anketama njemačkog časopisa Bild, uvršteni među TOP MARKE u kategoriji Haus un Wohnen (dom i stanovanje). Fotelje za masažu Casada dobile su prestižnu oznaku – PET ZVJEZDICA!

Casada Adriatic TOP BRAND 2021.
CASADA MASAŽNE FOTELJE

CASADA CERTIFIKATI

CASADA MASAŽNE FOTELJE CERTIFIKAT TESTBILD

CASADA MASAŽNE FOTELJE CROATIA URKUNDE