Casada je lansirala novu uslugu 3D prikaza masažnih fotelja – provjerite kako se fotelja uklapa u vaš prostor

Ova funkcionalnost prikaza se naziva AR (Augmented reality) – podržana je na gotovo svakom mobilnom telefonu ili tabletu. Dovoljno je da slijedite par jednostavnih korka.

U NASTAVKU PROČITAJTE UPUTE ZA KORIŠTENJE OVE FUNKCIJE

Odaberite masažnu fotelju koju želite isprobati u vašem prostoru – to možete napraviti na ovoj stranici malo niže, ili na stranici svakog proizvoda pojedinačno

Usmjerite kameru vašeg mobilnog uređaja prema prostoru gdje želite smjestiti masažnu fotelju.

Kliknite na START AR

Pričekajte trenutak, i odabrani model masažne fotelje pojavit će se na zaslonu vašeg mobilnog uređaja kao da je upravo sada smješten u vaš prostor

Kada se slika pojavi na mobitelu, možete se pomicati i gledati smještaj masažne fotelje iz različitih uglova, ili pomicati fotelju u prostoru, kako bi našli za nju idealno mjesto

(ovdje su za primjer 3 modela fotelja – Betasonic, Alphasonic i Skyliner – sve modele u 3D i AR prikazu možete pogledati na stranici svakog proizvoda pojedinačno)

Casada Aura masažna fotelja

Već nadaleko poznata distributivno-servisna mreža Casada International GmbH je raširena po cijelom svijetu, gotovo u svim europskim državama pa tako i u Hrvatskoj. Servis i montažu proizvoda izvodi naše kvalificirano osoblje, a najvažnije, obzirom da je Casada GmbH jedina firma iz branše masažnih uređaja koja ima svoje sjedište u Europi – Paderborn, Njemačka, sigurnost i zadovoljstvo naših kupaca je na najvišem nivou u skladu s očekivanjima naših korisnika.

O tome svijedoče i naši zadovoljni korisnici u Hrvatskoj, među kojima bi istaknuli; Zračnu luku Zagreb, Valamar hotelsku kuću, Nestle, Redakciju 24 sata, mnoge domove za starije osobe, kao i vrhunske kozmetičke centre, kuće za odmor i nebrojeni privatni korisnici.

O zadovoljstvu naših korisnika govori i prestižna nagrada čitatelja njemačkog časopisa Bild, koji su u anketi 2021. godine dodjelili Casada masažnim foteljama oznaku TOP-Marke sa 5 zvjezdica.

 

Slobodno nas kontaktirajte, jer povodom lansiranja nove kolekcije proizvoda, ovisno o vašim željama i afinitetima, odobravat ćemo i individualne akcijske ponude – posebno vezane uz različite načine plaćanja. Ne zaboravite da sve uređaje tvrtke Casada GmbH možete kod nas nabaviti putem kreditnih linija za privatne osobe te lizinga (dugoročnog najma) za pravne osobe.

 

Uz to, moguće je naručiti još neke primjerke izložbenih fotelja – PO POSEBNO SNIŽENIM CIJENAM SAMO DO ISTEKA ZALIHA !!!

KLIKNITE OVDJE DA VIDITE AKCIJSKU PONUDU IZLOŽBENIH MODELA >>>