Vođeni brojnim upitima naših korisnika, te u dogovoru s našom matičnom firmom u Njemačkoj, uspjeli smo osigurati novu uslugu – NAJAM MASAŽNIH FOTELJA.

Riječ je o novom konceptu, koji je baziran na kratkoročnom najmu masažnih fotelja za potrebe raznih događanja koje naši korisnici organiziraju. Svejedno radi li se o privatnim proslavama i domjencima, ili korporativnim pa čak i sajamskim manifestacijama, ova naša usluga je jednostavna i potpuno prilagodljiva potrebama korisnika. Na primjer, organizirate obiteljsko ili prijateljsko druženje u kojemu želite svojim uzvanicima ponuditi mogućnost da se izmasiraju u masažnoj fotelji – nema problema, tu smo i iznajmit ćemo vam fotelju za masažu. Također, ako organizirate korporativno događanje, team building, seminar ili slično na nivou vaše tvrtke – tu smo, bez problema možemo dogovoriti najam masažne fotelje.

MASAŽNE FOTELJE FIRME CASADA – ČEKAJU VAŠ POZIV ZA NAJAM

Ako organizirate nastup na sajmu, ili neku drugu vrstu korporativnog događanja, ovo je posebno zanimljiva usluga za vas – upotpunite svoj štand jedinstvenim i atraktivni sadržajem – PONUDITE SVOJIM KLIJENTIMA MASAŽU U MASAŽNOJ FOTELJI !!!

Na raspolaganju su nam 4 masažne fotelje, tipa Higher Smart – koje su prije svega udobne i pružaju savršenu masažu od vratnih pršljenova do nogu – i to ne bilo kakavu masažu, nego masažu kao da vas masiraju ljudske ruke. Osim toga, ovaj model masažne fotelje je dosta jednostavan za korištenje, a istovremeno i robustan. Na nekim sajamskim događanjima i kongresima se iskazao u najmu od nekoliko dana, gdje su se učesnici kongresa masirali doslovno po cijeli dan – upravo to je ono što naši korisnici i traže – siguran i pouzdan proizvod i kompletnu uslugu.

OVO JE MASAŽNA FOTELJA HIGHER SMART, KAKVU NUDMO ZA KRATKOROČNI NAJAM – KOMPAKTNIH DIMENZIJA I VELIKIH MOGUĆNOSTI, A ISTODOBNO POUZDANA I JEDNSOTAVNA ZA UPORABU – OBOGATIT ĆE SVOJIM MOGUĆNOSTIMA BILO KOJU VRSTU DOGAĐANJA I PRUŽITI VAMA I VAŠIM GOSTIMA ILI KORISNICIMA NEZABORAVNO ISKUSTVO MASAŽE PO KOJEMU ĆE POSEBNO PAMTITI VAS I VAŠU ORGANIZACIJU DOGAĐAJA

Ako ste iz event industrije – ovo je posebno dizajnirana usluga za vas, jer od sada možete vašim korisnicima ponuditi najam masažnih fotelja, i to sve u okviru vaše redovne djelatnosti. Kontaktirajte nas i možemo dogovoriti sve detalje.

Ako se pitate – koliko to košta, evo okvirne cijene:

  • NAJAM JEDNE MASAŽNE FOTELJE PO DANU 170 EUR + PDV (preračunato u protuvrijednost HRK)
  • TROŠAK PRIJEVOZA DO 30 KM SE NE URAČUNAVA, A ZA VIŠE OD 30 KM, SE POSEBNO SVE DOGOVARA

Naravno, svaki aranžman je po nečemu poseban, tako da slobodno nas kontaktirajte za sva pitanja, jer se svi detalji mogu dogovoriti ovisno o potrebama i vašim zamislima.

Mail: [email protected]

Telefon: 01 / 210 8833