Casada je ostvarila suradnju s uglednim magazinom za građenje, opremanji i uređenje doma Hausbau. U dva prethodna broja objavljeni su zanimljivi tekstovi o nekim proizvodima i dostignućima tvrtke Casada GmbH.

“Braintronics (BT) tehnologija u potpunosti mijenja način opuštanja u masažnim foteljama. Temeljena na neuroznanstvenim istraživanjima, omogućava opuštanje koje u kratkom vremenu može nadoknaditi nekoliko sati sna.

Njemačka tvrtka Casada GmbH etablirani je proizvođač masažnih sustava, a trenutno ima prodajnu mrežu rasprostranjenu u 38 zemalja na 4 kontinenta. Casada masažne fotelje, masažni jastuci i podloge te fitness i wellness uređaji jedni su od najkvalitetnijih na svijetu. Integralni i holistički pristup razvoju proizvoda, rezultirali su inovacijom na području masažnih proizvoda u vidu jedinstvene Braintronics (BT) tehnologije.”

“Braintronics-povećava učinkovitost na radnom mjestu
Kao prvo, masažne fotelje Casada pružaju opuštanje. Različite metode masaže koje nude, kao što su gnječenje, lupkanje, pritiskanje i istezanje, kao i različiti stupnjevi pritiska, mehanički su okidač za kožu i vezivna tkiva, zajedno s mišićima. Napetost se oslobađa, a krvotok se ubrzava. Znanstveno istraživanje dokazalo je da masaža smanjuje oslobađanje hormona stresa i ublažava napetost i bol.”

objavljeno u časopisu: Hausbau br.99 (01/02 2018)
link na online tekst