Masažne fotelje – karakteristike i cijene!

Casada masažne fotelje – Njemačka kvaliteta, preko 20 godina na tržištu. Casada se može pohvaliti vlastitom proizvodnjom masažnih fotelja, tako da su cijene u svim segmentima i cjenovnim rangovima ujedno i najbolji omjer uloženog i dobivenoga.

 

 

Casada International GmbH Casada International GmbH – sjedište u Paderbornu

 

Casada masažne fotelje su proizvodi dokazane njemačke kvalitete. Naše masažne fotelje imaju ugrađenu najnoviju tehnologiju. Tijekom proteklih više od 20 godina, koliko je Casada prisutna na tržištu, razvili smo mehanizme koji pružaju osjećaj vrhunske masažne terapije. Tako na primjer, sve naše masažne fotelje skeniraju tijelo prije masaže, što služi za prilagodbu svakom korisniku fotelje, a masažni nastavci u Casada foteljama rade pokrete slično kao ljudske ruke – gnječenje, shiatsu, bockanje, lupkanje, rolanje, zračna masaža, akupresura, rastezanje tijela i mnoge druge.

Ako se pitate – kako se odlučiti za određeni model fotelje za masažu – ovdje ćemo vam dati par savjeta. Za više informacija o pojedinom modelu – kliknite na priloženu fotografiju i otvara se stranica svakog artikla posebno.

Za pregled cijele ponude masažnih fotelja – KLIKNITE OVDJE – RUBRIKA MASAŽNE FOTELJE

KRATKO O RANGOVIMA MASAŽNIH FOTELJA

Želite li startni model, tu preporučamo naš mali div – masažna fotelja ECOSONIC – kompaktnih dimenzija, moćnog njemačkog mehanizma sa 3D dubinskom masažom cijelog tijela, i posebno bitno – ekonomična cijena. – AKCIJSKE CIJENE STARTNIH MODELA  – SMART 1.590 EUR, ECOSONIC 1.790 EUR

MASAŽNA FOTELJA CASADA ECOSONIC

MASAŽNA FOTELJA CASADA ECOSONIC – AKCIJA 1.790 EUR

U Premium klasi imamo modele POLLUX  – novi model 2023, te već isprobani model ALPHASONIC II. U Premium klasi su pristutne najbolje karakteristike koje općenito masažne fotelje mogu pružiti, uz dobro izbalansiran omjer cijene i kvalitete. Iz tog razloga se većina korisnika odlučuje upravo za ovaj rang naših proizvoda. AKCIJSKE CIJENE PREMIUM MODELA – POLLUX 2.990 EUR, ALPHASONIC II 3.790 EUR

MASAŽNA FOTELJA POLLUX

MASAŽNA FOTELJA CASADA POLLUX – AKCIJA 2.990 EUR

Casada AlphaSonic II masažna fotelja

Masažna fotelja Casada Alphasonic II – AKCIJA 3.790 EUR

Između Premium i Superior klase se smjestio model ALPHASONIC III – to je model sa svim karakteristikama visoke Superior klase, ali sa izuzetno povoljnom cijenom koja je bliža Premium klasi. AKCIJSKA CIJENA MODELA ALPHASONIC III  – 4.890 EUR

Casada AlphaSonic III masažna fotelja

Casada AlphaSonic III SUPERIOR 3D – AKCIJA 4.890 EUR

U Superior klasi, za koju je Casada specijalizirana – luksuz je zagarantiran. Tu ističemo model SKYLINER II, koji je nedavno doživo redizaj i sada u drugoj generaciji predstavlja izvanrednu priliku iz svijeta Casada masažnih fotelja. AKCIJSKA CIJENA SUPERIOR MODELA – SKYLINER II  5.890 EUR

Casada Skyliner II masažna fotelja

Casada Skyliner II SPACE DESIGN – SUPERIOR KLASA – AKCIJA 5.890 EUR

Na samom vrhu je naša beskompromisna BUSINESS KLASA – u ovoj klasi ističemo modele TITAN I SKYLINER III. Ovi modeli masažnih fotelja su jedini na tržištu koji imaju ugrađen dvostruki masažni mehanizam te 3D i 4D opcije pritiska na tijelo. Dvostruki mehanizam predstavlja revoluciju kod masažnih fotelja i daje poseban osjećaj – MASAŽE SA 4 RUKE – 4 HAND SENSE. BUSINESS KLASA CIJENE – TITAN 9.990 EUR, SKYLINER III 12.990 EUR

Casada Titan masažna fotelja 4 hand sense

Casada Titan masažna fotelja 4 hand sense BUSINESS CLASS

 

U svim navedenim cijenam sadržan je PDV po stopi od 25%. Isporuka i montaža je naša briga i NE naplaćuje se dodatno.

Dakle – u gami masažnih fotelja firme Casada, zaista možete odabrati različite opcije, ovisno o vašim preferencijama. SVE NAŠE MASAŽNE FOTELJE ISPROBAJTE U IZLOŽBENOM SALONU WESTGATE ZAGREB. Za više informacija, javite se s povjerenjem na naše kontakte:

Telefon: 01 210 8833, mob 098 248 306 ili mail [email protected]

Masažne fotelje Casada

Masažne fotelje Casada – IZLOŽBENI SALON WESTGATE

TKO SU SVE KORISNICI CASADA MASAŽNIH FOTELJA?

Naše masažne fotelje prepoznali su brojni korisnici za profesionalnu ili privatnu uporabu. Posebno naglašavamo da su korisnici visoko ocijenili pouzdanost i dugotrajnost naših proizvoda, besplatnu dostavu i originalno Casada jamstvo, koje uključuje dostupnost savjetovanja i servisiranja u bilo kojem momentu. CASADA MASAŽNE FOTELJE KORISTE SE U VIP-SALONU AERODROMA ZAGREB, HOTELSKIM OBJEKTIMA FIRME VALAMAR, UREDIMA NESTLE, ABBOTT LABORATORIES, 24 SATA, TE U RAZNIM USTANOVAMA, VELEPOSLANSTVIMA, ORDINACIJAMA, KUĆAMA ZA ODMOR, A TAKOĐER SU IH PREPOZNALI I BROJNI PRIVATNI KORISNICI.

Sve naše fotelje za masažu možete isprobati u našem izložbenom salonu u trgovačkom centru Westgate-Zagreb, kako bi lakše donijeli odluku o modelu koji najbolje odgovara vašim potrebama.

PROVJERITE TRENUTNE AKCIJSKE POPUSTE NA MASAŽNE FOTELJE U TRGOVAČKOM CENTRU WESTGATE ZAGREB – ISPUNITE SI ŽELJU, NABAVITE MASAŽNU FOTELJU!

>>> Za akcijsku ponudu kliknite OVDJE>>>

Masažni uređaji firme Casada su dugotrajni, pouzdani i osvajaju razinom tehnološkog napretka. Prvi u svijetu smo napravili pristup tržištu koji nudi našim korisnicima vrhunsko iskustvo masaže sa ugrađenim najnaprednijim tehnološkim inovacijama – na primjer skeniranje tijela, rastezanje, Zero-G, L-Shape, AI-skeniranje, 3D tehnologija (sa dodatnom 4D funkcijom regulacije pritiska) kao i brojne druge inovacije. O tome svjedoči i nedavno priznanje koje smo dobili kroz ispitivanje čitatelja njemačkog časopisa Bild, u kojemu su masažne fotelje Casada ocijenjene sa 5 zvjezdica, u kategoriji Haus und Wohnen (dom i stanovanje).

Casada Adriatic
Iskustva korisnika masažnih fotelja

Brojni korisnici masažnih fotelja Casada od nas zahtjevaju isključivo vrhunsku uslugu, upravo kakve su i karaktersitike naših masažnih fotelja. Posebne pohvale dobivamo zbog toga što imamo jedini pravi salon masažnih fotelja u Hrvatskoj. Naš shoow room u trgovačkom centru Westgate-Zagreb, pruža dobrodošlicu svima koji žele osobno isprobati sve naše proizvode.

Casada Showroom

Posebno smo ponosni na činjenicu da je Casada masažne fotelje prepoznao i zagrebački Aerodrom kao poseban element za opuštanje u salonu poslovne klase, gdje se nalaze 3 naše masažne fotelje od samog otvorenja novog termainala. Zatim su tu brojni drugi korisnici, kao na primjer – hotelska grupa Valamar, Nestle, Abbott Laboratories, portal 24 Sata te razne firme i ustanove iz turističkog, medijskog, informatičkog i ostalih sektora koje se odlučuju za Casada masažne fotelje.

U zadnje vrijeme je sve više privatnih iznajmljivača koji odabiru fotelje za masažu Casada kao značajan element za unaprjeđenje svoje usluge koju pružaju gostima. Na taj način već brojne kuće za odmor, osim neizostavnog bazena, saune i jacuzzija kao “must have” postavljaju naše masažne fotelje – a njihovi gosti to cijene i ocjenjuju posebno u recenzijama nakon boravka u objektu. Osim kuća za odmor, naši korisnici su i ordinacije, starački domovi, centri za rehabilitaciju, terapeuti, kozmetičari, frizeri i razne druge uslužne djelatnosti.

Usluga dostave montaže i servisa

Ova tema, mada ju stavljamo na kraju, i nije baš tako nevažna. Ako ste odlučili izdvojiti neki financijski iznos na proizvod kao što je masažna fotelja, sigurno će vas zanimati – tko stoji iza vašeg proizvoda. Casada je tu, na nivou svoje cijele globalne prodajno-srvisne mreže u 38 država, izgradila i postavila sama sebi vrlo visoke kriterije. Svaku našu masažnu fotelju dostavlja i montira educirano, stručno osoblje. Ovaj detalj je bitan i zbog jamstva na proizvod – jamstvo u osnovnoj varijanti na svaku Casada masažnu fotelju je 3 godine, a individualno dogovaramo sa svakim našim korisnikom i posebne mogućnosti produženog jamstva od 5 godina – slobodno nas nazovite i raspitajte se o svim opcijama. Važno je napomenuti da i nakon isteka dogovorenih jamstvenih rokova stojimo na raspolaganju za održavanje, servise i podršku.

Casada dostava

Prilikom isporuke i montaže, naše dostavno osoblje je na raspolaganju i za obuku na mjestu korištenja – što znači da nećemo samo donijeti uređaj i otići, nego ćemo ga montirati te do detalja objasniti sve funkcije proizvoda i odgovoriti na sva vaša pitanja. Osim toga, ostavit ćemo vam i pisani jamstveni list te upute za uporabu na hrvatskom jeziku. Nakon isporuke smo također na raspolaganju za sva pitanja, jer često imamo situaciju da je naš korisnik nešto zaboravio pitati – naravno, tu smo – čujemo se po potrebi sa našim korisnicima telefonski i dodatno dajemo potrebne instrukcije, podršku kod uporabe ili asistenciju oko korištenja naših masažnih fotelja.