Hilton III – BEST BUY MODEL!

Hilton III je masažna fotelja premium klase, koja ima ugrađen SL-Track mehanizam za dubinsku masažu, te za precizan dohvat svih tjelesnih zona. Kao i svaka fotelja za masažu njemačkog proizvođača Casada, ovaj model sadrži pouzdanu i provjerenu visoku tehnologiju koja vam garantira masažnu terapiju sličnu onoj kakvu vam mogu pružiti ljudske ruke.

SL-TRACK MEHANIZAM OD 135 CM, UGRAĐEN U SVE MODELE CASADA MASAŽNIH FOTELJA – ZA PRECIZNU I DETALJNU DUBINSKU MASAŽU CIJELOG TIJELA

Ova fotelja masira cijelo tijelo – od vratnih pršljenova do stopala – gibljivim masažnim glavama se tretira područje od vrata do stražnjice, sa mogućnosti detaljnih podešavanja pozicije, intenziteta, brzine i svih ostalih parametara, a za tretman nogu, ruku i ramena ima ugrađene zračne balone koji masiraju metodom zračne kompresije (zračna kompresija, ili drenaža je metoda masaže koja povećava prokrvljenst tkiva i potiče cirkulaciju te uklanja potkožne naslage). U stopalima također ima ugrađen mehanizam za akupresurnu masažu.

MASAŽA STOPALA I POTKOLJENICA U MASAŽNOJ FOTELJI HILTON III

Upravljanje masažnom foteljom Hilton III je jednsotavno, pomoću multifunkcionalnog daljinskog upravljača, koji ima ugrađen ekran sa prikazom svih trenutnih parametara masaže i tjelesnih zona koje se tretiraju.

Hilton je također opremljen senzorima pomoću kojih se skenira tijelo osobe prije masaže i fotelja se prilagođava svakom korisniku posebno. Mehanizam sa senzorima posebno je značajan za detaljnu i efikasnu masažu, jer prati prirodne neravnine našeg tijela i prilagođava se do najsitnijih detalja.

Masažna fotelja Hilton ima ugrađenu blue tooth konekciju pomoću koje se fotelja spajanjem na smartphone i pokretanjem aplikacije, može koristiti u modalitetu rada Braintronics – to je Casadina patentirana aplikacija za poseban oblik terapije sa kombinacijom zvučnih valova i masaže.

Dizajn masažne fotelje Hilton III je klasičnih linija. Izvana su mekani i savršeno prošiveni matrijali, koji ovoj masažnoj fotelji daju dozu luksuznog izgleda. 

Ovaj model masažne fotelje najčešće odabiru kupci koji traže prostranu i pouzdanu masažnu fotelju, a da su sadržane sve napredne funkcionalnosti premium klase masažnih fotelja. Među brojnim korisnicima koji su se odlučili za masažnu fotelju Hilton je i hotelski lanac Valamar te Business salon Zagrebačkog aerodroma, koji su ovaj model prepoznali kao idelan za nadopunu svojim sadržajima za relaksaciju korisnika.

Masažna fotelja Hilton III je prema odnosu cijene i kvalitete Best Buy model u premium segmentu. Sve najnaprednije tehnološke značajke, smještene su u prostranom kućištu, a cijenovno, sa ovim modelom ostvarujete izvrstan odnos uloženo-dobiveno.

Ispunite si želju i nabavite masažnu fotelju – Casada Hilton III na trenutnoj akcijskoj ponudi je savršeno rješenje. Firma Casada Adriatic d.o.o. ima izložbeni salon u Trgovačkom centru Westgate Zagreb. Tu možete isprobati sve naše masažne fotelje, dobiti stručne savjete i upoznati se sa karakterisitkama proizvoda prije kupnje. Provjerite i ostale akcijske ponude koje trenutno nudimo u rubrici – CASADA MASAŽNE FOTELJE.

Casada Hilton III

Casada Adriatic je dio globalnog lanca proizvodnje i distribucije vrhunskih masažnih uređaja Casada. Casada vam nudi kompletnu i zaokruženu uslugu; od isprobavanja proizvoda u našem izložbenom salonu, te savjetovanja prije odabira sve do besplatne isporuke na vašu adresu bilo gdje u Hrvatskoj. Masažnu foteju kod vas na lokaciji montira naše educirano osoblje, pušta ju u pogon i radi obuku za rukovanje foteljom. Jamstvo na sve masažne fotelje je 3 godine, a može se posebno dogovoriti i produženo jamstvo od 5 godina. Javite se na naše kontakte i zatražite sve potrebne nformacije, ili dogovorite termin za probu masažne fotelje.

IZLOŽBENI SALON MASAŽNIH FOTELJA “CASADA”

TRGOVAČKI CENTAR WESTGATE – 1 KAT, (iznad ulaza br 3)

Telefon: 01 210 8833 // Mob: 098 248 306

Mail: [email protected]

Možete i naručiti odmah, po akcijskoj cijeni u našem shoppu

Redovna cijena 3.990 EUR

Akcijska cijena 2.990 EUR

(Tečaj konverzije 1 eur = 7,53450 kn, u cijeni je sadržan PDV po stopi od 25%)