Kako se uspješno boriti protiv celulita

Masažom protiv celulita

Celulit je posljedica suvremenog načina života, nedostatka kretanja, neadekvatne prehrane, stresa i prekomjernog unošenja raznih vrsta toksina. Neke osobe su i genetski sklonije celulitu i stvaranju masnih naslaga općenito. U borbi protiv celulita, najefikasnije su se pokazale promjene životnih navika, kao i efikasna prirodna sredstva – masaža je jedna od najpoželjnijih metoda.

O fiziologiji celulita treba reći samo da se radi o određenim anomalijama masnih potkožnih tkiva, a posljedično površinskih dijelova kože – po izgledu i kolokvijalno, najčešći naziv za tu pojavu je narančina kora.

Metode otklanjanja celulita su različite. Jedna od njih je i medicinski zahvat – liposukcija.

Zahvat se izvodi u medicinskim ustanovama, najčešće privatnim specijaliziranim klinikama. izvoditi ga mora isključivo stručno i specijalizirano osoblje.

Mnogi, koji želie izbjeći operativni zahvat, odlaze na razne vrste anticelulitnih tretmana u specijaliziranim, uglavnom kozmetičkim salonima.

Jedna od najuspješnijih, neinvazivnih metoda u borbi protiv celulita je – anticelulitna masaža. Takva masaža se može izvoditi ručno, a tvrtka Casada GmbH je razvila liniju uređaja koji pružaju mogućnost anticelulitne masaže u udobnosti vlastitog doma.

Masažeri protiv celulita  – uporaba u udobnosti vlastitog doma

Masažeri protiv celulita, ali i za otklanjanje mnogih drugih problema gdje se preporuča masaža namjenjeni su za kućnu uporabu. Postigli su zadivljujuće rezultate na području otklanjanja celulita, a posebno se ističu mali, prenosivi masažni uređaji Miniwell i Maxiwell.

Otkrijte prednosti masažera protiv celulita, koje možete nabaviti po promotivnim uvjetima u
Casada izložbenom prostoru u trgovačkom centru West Gate,
pozivom na brojeve telefona 092/1888 721
ili mailom na [email protected]

Ovi proizvodi se odlikuju svojom multifunkcionalnošću pa pa su stekli široku primjenu u tretmanima gdje je potrebno primjeniti klasičnu “mehaničku” masažu – takozvano gnječenje. Masažne glave ovih masažnih uređaja su dizajnirane da rade ravnomjerne kružne pokrete, koji se mogu kombinirati sa grijanjem te sa vibracijama za poticanje cirkulacije. Rezultat mehaničke masaže (gnječenja) uz toplinsko djelovanje žada u predjelima bedara, bokova, stražnjice te ostalim “celulitno kritičnim” područjima, je brže otklanjanje masnih potkožnih naslaga, prevencija nastajanja celulita te brže zatezanje opuštene i naborane kože u tim područjima. Metoda je potpuno prirodna i lako dostupna u udobnosti vlastitoga dom – bez čekanja na red i plaćanja skupih i neizvjesnih, a ponekad i rizičnih tretmana i zahvata.

Uređaji tvrtke Casada GmbH, već su pronašli primjenu kod mnogih korisnika u 38 zemalja svijeta (u koliko je Casada prisutna) i odlikuju se priznatom njemačkom pouzdanosti, dugovječnosti i kvalitetom. Važno je napomenuti višenamjensko djelovanje ovih Casada – masažera, koji će osim anticelulitnih tretmana u problematičnim zonama, omogućiti masažnu terapiju ostalih tijelesnih zona, te pomoći općenito kod problema cirkulacije, ukočenosti, reumatskih i sličnih bolova – dakle radi se o svestranim masažnim uređajima.