Nakon opsežnih priprema razvojnih i tehnoloških timova, u ponudu grupacije Casada International dolaze MASAŽNE FOTELJE S NAPLATNIM SISTEMOM – KOMERCIJALNE MASAŽNE FOTELJE

MASAŽNE FOTELJE S NAPLATNIM SISTEMOM – PUBLIC MASSAGE CHAIR – KOMERCIJALNE MASAŽNE FOTELJE. Kod nas se je uobičajilo da su naplatni sistemi vezani uz papirnati ili kovani novac, ili pak uz žetone, pa iz tog razloga možemo ovaj proizvod svrstati u “masažne fotelje na kovanice“, “masažne fotelje na žetone“, ili “vending masažne fotelje”. Naša komercijalna masažna fotelja standardno je u ponudi s najmodernijom tehnologijom kartične naplate “Nayax”, međutim moguća je i ugradnja drugog naplatnog sistema, npr kovanice – po želji korisnika.

CASADA PUBLIC CHAIR

MASAŽNE FOTELJE S NAPLATNIM SISTEMOM – KOMERCIJALNE MASAŽNE FOTELJE

Ukratko, ova masažna fotelja ima naziv PUBLIC MASSAGE CHAIR – KOMERCIJALNA MASAŽNA FOTELJA, jer je namijenjena tzv. “javnim prostorima” – čekaonicama, šoping centrima, ustanovama, aerodromima, ugostiteljima… i brojnim drugim lokacijama gdje korisnik želi staviti masažnu fotelju ili više takvih uređaja kako bi se stranke mogle masirati uz naplatu.

Kako je već rečeno u uvodu, u vezi s naplatnim sistemima smo fleksibilni i prilagodljivi, ali kao osnovni sistem naplate smo predvidjeli kartičnu naplatu. Naplata usluge masaže u fotelji putem bankovnih kartica je trend budućnosti ne samo zbog njegove jednostavnosti, nego i zbog zahtjeva korisnika. Ako ste u turističkoj branši, sigurno je najjednostavnije ne razmišljati u kojoj valuti vaš gost ima kovani novac, kartičnim plaćanjem smo riješili i pojednostavili cijelu uslugu i vama i vašim klijentima.

PUBLIC MASSAGE CHAIR - MASAŽNE FOTELJE S NAPLATNIM SISTEMOM

Sustav kartične naplate “Nayax” je predefiniran da se na hrvatskom tržištu kao i na tržištima različitih europskih država, može lako uskladiti s vašim bankovnim računom kao i s poreznim sustavom i zahtjevima fiskalizacije i svih ostalih pravnih pretpostavki da bi usluga bila operabilna i u skladu s propisima o zakonitom radu ove vrste poslovnih projekata.

Sa ponudom PUBLIC MASSAGE CHAIR – u mogućnosti smo osigurati prestižan i pouzdan proizvod etablirane njemačke firme Casada International GmbH, kako za manje objekte u kojima se traži jedna ili nekoliko masažnih fotelja tako i veće projekte u kojima u dogovoru sa korisnikom razvijamo cijeli sistem sa većim brojem uređaja uz prilagodbu naplatnih sistema i instalaciju svih komponenti.

PUBLIC MASSAGE CHAIR

U ovoj fazi primamo prednarudžbe, a početak isporuke se očekuje tijekom ljeta ove godine, kada ćemo instalirati nekoliko projekata sa određenim brojem masažnih fotelja našim korisnicima koji su već napravili narudžbe, ili ćemo ih uskoro dovršiti.

U realizaciji vaših manjih ili većih projekata, nudimo vam i financiranje preko našeg partnera Grenke Hrvatska, koji  je specijaliziran upravo za financiranje nabavke ove vrste uređaja i opreme. (Greneke je grupacija koja pruža uslugu financiranja operativnim lizingom za područje svih zemalja Europske Unije).

Cijena masažne fotelje – PUBLIC MASSAGE CHAIR – 3.190 EUR NETO + PDV 25% = 3.987,50 EUR

U predponudi smo u mogućnosti dati određene rabate za narudžbe 3 i više komada.

Naplatni sistem se ugrađuje posebno po željama naručitelja. Nayax sustav za kartice ima cijenu cca 500 eur neto, ali i ta cijena ovisi o broju naručenih jedinica za naplatu.

Obzirom da se kod ove vrste uređaja radi najčešće o projektnoj nabavci, navedene cijene su okvirne, a točan izračun radimo sa svakim klijentom zasebno, ovisno o svim zahtjevima korisnika, a također i ovisno o količini naručenih proizvoda. Iz tog razloga, cijenimo vaše upite kao početak dogovora o konačnoj ponudi, koju ćemo zajedno definirati.

Kontakti

[email protected]

[email protected]

+385 1 210 8833

+385 98 248 306

Komercijalne masažne fotelje

Komercijalne masažne fotelje

PUBLIC MASSAGE CHAIR