Kako rade masažne fotelje?

Često imamo pozive zainteresiranih korisnika, koji pitaju – kako rade masažne fotelje?, iz tog razloga ovdje donosimo kratak tekst, sa odgovorima na najčešća pitanja.

Funkcioniranje masažnih fotelja mijenjalo se kroz povijest. U zadnjih više od 20 godina, firma Casada je predvodila u inovacijama masažnih mehanizama. Danas su to vrlo sofisticirani uređaji sa naprednim tehnološkim značajkama. Osnovna funkcija tehnologije koja se ugrađuje u naše masažne fotelje je maksimalan terapijski učinak, točnije što bolji osjećaj masaže na naše tijelo.

Kako rade masažne fotelje?

Masaža različitih tjelesnih zona

Skeniranje tijela prije masaže

Kada sjednemo u masažnu fotelju, prvo što ćemo osjetiti je postupak takozvanog “skeniranja tijela”. To znači da se masažna fotelja prilagođava našem tijelu, jer jednostavno nismo svi iste visine, tjelesnih proporcija, težine i slično.

MASAŽA VRATA I RAMENA

To svi trebamo, nježni kružni pokreti u zoni vrata i ramena za opuštanje muskulature i popravak cirkulacije

MASAŽA CIJELIH LEĐA

Bilo da želimo jaču ili slabiju masažu, ili prilagođenu određenom dijelu našeg tijela, lagano ćemo odabrati putanju masažnih glava koje se kreću od vratno ramene zone, pa sve do gluteusa u obliku slova L – zbog toga se mehanizam naziva L-Shape.

MASAŽA ZRAČNIM PRITISKOM

možemo odabrati nježniju ili intenzivniju masažu pritiskom zračnih balona ili jastučića. Ovi masažni mehanizm su raspoređeni od ramena i ruku, preko bedara do potkoljenica i stopala (ovisno od modela do modela imamo više ili manje detalja)

MASAŽA STOPALA

Većina naših masažnih fotelja ima ugrađene detaljne i vrlo učinkovite masažne mehanizme u stopalma. Jako dobro znamo koliko nam nekada treba masaža nogu, i koliko to pomaže nakon napornog dana

Ostali mehanizmi

upravljanje polažajem tijela, multimedija, grijanje

OSTALI MEHANIZMI

Sve naše masažne fotelje imaju ugrađene mehanizme za podizanje i spuštanje naslona, postavljanje u ležeći ili bilo koji željeni položaj. Pritiskom na određene gumbe, jednostavno pomičemo naslon za leđa, ili dio za noge u određenom pravcu

MULTIMEDIJA

Masažne fotelje su opremljene zvučnicima, spajaju se putem bežične konekcije *bluetooth. Na ovaj način možete reproducirati glazbu s mobitela ili nekog drugog uređaja, za još bolji efekt opuštanja i terapije u vašoj masažnoj fotelji

Casada BetaSonic II masažna fotelja

GRIJANJE

sve naše masažne fotelje su opremljene dubisnkim infracrvenim grijačima, koji su smješteni uglavnom u predjelu leđa, a neki modeli imaju i grijanje nogu

UPRAVLJAČKA JEDINICA

Upravljanje foteljom preko upravljačke jedinice, ili kako popularno kažemo “daljinskog uprvljača” je jednostavno. Neke upravljačke jedinice imaju više a neke manje izbornika i tehnoloških rješenja za rad sa foteljom. Neke su na obične gumbe, a neke su napravljene kao touch screen display.

 
UPRAVLJAČKA JEDINICA – upravljanje foteljom preko upravljačke jedinice - skyliner II LCD touch screen - Kako rade masažne fotelje?
UPRAVLJAČKA JEDINICA – upravljanje foteljom preko upravljačke jedinice - skyliner III LCD touch screen - Kako rade masažne fotelje?

MULTIMEDIJA

Masažne fotelje su opremljene zvučnicima, spajaju se putem bežične konekcije *bluetooth. Na ovaj način možete reproducirati glazbu s mobitela ili nekog drugog uređaja, za još bolji efekt opuštanja i terapije u vašoj masažnoj fotelji

Imate još pitanja? – Posjetite naš izložbeni salon

Naravno, ako imate dodatnih pitanja o tome – kako rade masažne fotelje? – mi smo tu za vas!

Imamo izložbeni salon u trgovačkom centru Westgate Zagreb, gdje su izložene sve naše fotelje za masažu.

Javite nam se na naše kontakte i dogvorite posjetu izložbenom salonu. Isprobajte i usporedite naše masažne fotelje.
Pitajte nas za trenutne akcijske pogodnosti na određene modele, usporedite boje, dimenzije, tehničke karakteristike i sve ostalo što vas zanima o masažnim foteljama.

Casada Showroom WestGate, Zagreb

KONTAKTI:

Link na cijelu ponudu masažnih fotelja s cijenama – KLIKNI OVDJE