}

Kako do masažne fotelje?

Ljudi se često pitaju – kako do masažne fotelje?, mogu li je negdje isprobati?, kako saznati tehničke podatke i funkcije fotelja? U par jednostavnih koraka saznajte kako najlakše odabrati model masažne fotelje koji upravo vama odgovara.

1. POGLEDAJTE PUNUDU U RUBRICI “MASAŽNE FOTELJE”

casada_karakteristike_i_cijene_header2

Sve fotelje su detaljno opisane, sa njihovim tehničkim karakteristikama i funkcionalnostima, a posebno sa opisom tehnika masažnih tretmana u pojedinom modelu.

>>Kliknite ovdje za rubriku “MASAŽNE FOTELJE>>>

2. KONTAKTIRAJTE NAS ZA VIŠE INFORMACIJA ILI ZA PROBU PROIZVODA U SALONU

Casada Showroom

Casada je jedina firma u Hvatskoj koja ima mogućnost isprobavanja masažnih fotelja u izložbenom salonu. Za dolazak u salon, molimo najavite se na telefon 01 210 8833, mobitel 098 248 306, ili na mail [email protected], kako bismo organizirali termin probe uređaja samo za vas.

NOVO – OD 4. MJESECA 2023., SPREMAMO I NOVU USLUGU – MOBILNI SALON MASAŽNIH FOTELJA – ISPROBAJTE NŠE PROIZVODE NA VAŠOJ LOKACIJI.  CASADA SHOWMOBIL DOLAZI K VAMA – SAZNAJTE VIŠE!

>>Kliknite ovdje za više informacija o našem izložbenom salonu U TRGOVAČKOM CENTRU WESTGATE ZAGREB>>>

3. ZATRAŽITE VIŠE INFORMACIJA O TRENUTNIM AKCIJAMA, POGODNOSTIMA OBROČNOG PLAĆANJA, FINANCIRANJA ZA FIRME I SLIČNO – ODABERITE NAJPOGODNIJU OPCIJU ZA NARUDŽBU TE ISPORUKA FOTELJE STIŽE NA VAŠU ADRESU

Na našim kontaktima putem telefona ili maila, javite nam se direktno  saznajte više o svim pojedinostima naših proizvoda i reklamnih ponuda. Trenutno imamo otvorene dvije akcijske ponude – popusti na neke nove modele masažnih fotelja i dodatni popusti na uzorke fotelja iz salona.

>KLIKNITE OVDJE ZA AKCIJSKU PONUDU NA NOVE MODELE FOTELJA>>>

>KLIKNITE OVDJE NA AKCIJSKU PONUDU NA SALONSKE UZORKE FOTELJA>>>

Postupak narudžbe masažne fotelje je jednostavan:

POZIVON NA TELEFON, MAILOM, DOLASKOM U IZLOŽBENI SALON ILI PREKO WEBSHOPA

Ako naručujete preko web-shopa, nakon obavljene narudžbe, mi vas povratno kontaktiramo za dogovor oko točnog termina isporuke, načina plaćanja i svega ostaloga, ovisno o modelu koji ste odabrali.

Također možete naručiti:

  • pozivom na telefon 01 210 8833 ili mobitel 092 1888 721, 098 248 306
  • dopisom na mail [email protected]
  • porukom u kontakt formi u rubrici “KONTAKT”

>>KLIKNITE OVDJE ZA RUBRIKU KONTAKT>>>

 

 

1€ = 7.53450 kn