}

Dođite u Westgate izložbeni prostor i isprobajte CASADA masažne uređaje i fotelje za masažu!

Casada Aura masažna fotelja

Naš novi shoow room je još pristupačniji i opremljeniji nego do sada, što možete vidjeti iz priloženih fotografija. Ovdje možete isprobati sve Casada masažne fotelje i ostale proizvode. Naš lokal je ujedno i jedini takav prostor u cijeloj Hrvatskoj, gdje možete na neposredan način i uz stručno vodstvo saznati sve što vas interesira kada su u pitanju masažne fotelje.

Ovo je također mjesto gdje možete potražiti sve stručne savjete te razne informacije prije odabira masažne fotelje upravo po Vašoj mjeri. Naših više od 20godina iskustva u radu s masažnim foteljama je jamstvo da ste kod izbora ove vrste proizvoda na pravom mjestu. Stalne edukacije o proizvodima, te praktično skustvo koje nam pruža naša matična firma Casada International GmbH je nezamjenjivo. Naš izložbeni prostor nalazi se na katu trgovačkog centra Westgate, iznad ulaza broj 3.

Najbolja orijentacija je zlatarna “Oziris” koju vidite odmah pokraj pokretnih stepenica, a naš lokal je nasuprot zlatarne i pokraj lokala namještaja Era, na početku hodnika prema dječjoj igraonici. Ovisno iz kojeg dijela trgovačkog centra ili sa kojeg ulaza dolazite, da nebiste lutali, slobodno prije dolaska nazovite naše brojeve telefona 01 210 8833, te 092 1888 721 // 098 248 306 – na te brojeve ćete dobiti detaljne infrmacije kako nas možete pronaći.

Briga o Vašoj privatnosti i sigurnosti nam je na prvom mjestu

Preporučamo da svakako nazovete prije dolaska u naš izložbeni prostor, iz razloga kako bismo samo za Vas rezervirali termin isprobavanja masažnih uređaja.

Masažne fotelje Casada

Masažne fotelje Casada

U izložbenom salonu očekuje Vas proba različitih modela masažnih fotelja, te Vas očekujemo sa odgovorima na sva pitanja o našim proizvodima!

CASADA MASAŽNE FOTELJE - POGLEDAJTE NAŠE TRENUTNE AKCIJSKE PONUDE

Veselimo se vašoj posjeti izložbenom salonu masažnih fotelja Casada. Saznajte više informacija o foteljama za masažu, njihovim cijenama i karakteristikama.

Kliknite ovdje i saznajte više informacija

Nova opcija – CASADA SHOWMOBIL – Izložbeni prostor dolazi na vašu lokaciju

Ako možda niste u mogućnosti osobno nas posjetiti, a želite doznati više informacija o svemu kada su u pitanju masažne fotelje, ne brinite – od nedavno imamo novu opciju – u određena područja Hrvatske šaljemo naš novi Showmobil – Izložbeni salon na kotačima.

Ovo je jedinstvena usluga bit će aktivna od 4. mjeseca 2023., ako ste zainteresirani, molimo kontaktirajte nas za predbilježbu na: 

Tel 01 210 8833

Mob 098 248 306

Mail [email protected]

Više informacija o  usluzi CASADA SHOWMOBIL pogledajte OVDJE!

Casada Showmobil masažne fotelje
NOVO - Casada Showmobil - Izložbeni salon na kotačima

LOKACIJA I RADNO VRIJEME

CASADA ADRIATIC d.o.o. –  distributer

IZLOŽBENI PROSTOR U TRGOVAČKOM CENTRU WESTGATE – ZAGREB

Ul. Zaprešićka 2, Jablanovec – NA 1. KATU TRGOVAČKOG CETRA WESTGATE, IZNAD ULAZA BR. 3

Tel:   01 / 210 – 8833

Mob: 092 / 1888 721

Mob2: 098 / 248 306

Mail: [email protected]

Radno vrijeme izložbenog prostora je:

  • PON – ČET  14:00 – 21:00
  • PET – NED  10:00 – 21:00

MOLIMO NAJAVITE SE NA NAŠE KONTAKTE PRIJE DOLASKA, KAKO BISMO REZERVIRALI TERMIN ZA PROBU NAŠIH PROIZVODA SAMO ZA VAS

Casada izložbeni prostor Westgate
1€ = 7.53450 kn