Izjava o privatnosti

Tvrtka CASADA ADRIATIC d.o.o. se obavezuje pružati zaštitu osobnim podacima kupaca, na način da prikuplja samo nužne, osnovne podatke o kupcima/korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza; informira kupce o načinu korištenja prikupljenih podataka, redovito daje kupcima mogućnost izbora o upotrebi njihovih podataka, uključujući mogućnost odluke žele li ili ne da se njihovo ime ukloni s lista koje se koriste za marketinške kampanje.

Svi se podaci o korisnicima strogo čuvaju i dostupni su samo djelatnicima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla.

Svi djelatnici tvrtke CASADA ADRIATIC d.o.o. i poslovni partneri odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti.

Tvrtka se obvezuje primjenjivati maksimalne mjere sigurnosti u svrhu zaštite interesa Kupaca i sprječavanja eventualnih zlouporaba informacija i ne može se smatrati odgovornom za zlouporabe za koje se ne može utvrditi da su nastale kao posljedica tehničko-sigurnosnog propusta sustava web stranice/trgovine ili propusta djelatnika CASADA ADRIATIC d.o.o. Zaključivanjem narudžbe potvrđujete da ste upoznati sa svim prodajno-platnim uvjetima koji su ovdje navedeni, da ste prilikom registracije na njih bili upozoreni te da ih prihvaćate.

CASADA ADRIATIC d.o.o. je sukladno čl. 18a Zakona o zaštiti osobnih podataka (“Narodne novine” br. 106/12) imenovao službenika za zaštitu osobnih podataka. Sve promjene politike privatnosti bit će pravodobno objavljene na ovoj stranici ili učinjene dostupnima korisnicima na neki drugi prikladan način.

 1. PODACI O SLUŽBENIKU ZA ZAŠTITU PODATAKA

tel: +3851 210 8833, fax: e-mail: [email protected]

 1. SVRHA I PRAVNI TEMELJI ZA OBRADU OSOBNIH PODATAKA

2.1. Vaše osobne podatke koji su nužni u svrhu  djelatnosti firme Casada Adriatic d.o.o., i to samo onih podataka koje ste nam ustupili u slijedeće svrhe:

 • davanje odgovora na zaprimljene upite;
 • pružanje usluge pripreme, pakiranja i dostave naručene robe;
 • poduzimanje radnji s ciljem davanja detaljnijih informacija na postavljene upite ili za dogovaranje termina za probu proizvoda
 • postupanje po zaprimljenim upitima za servisiranje i održavanje proizvoda
 • boljeg funkcioniranja svih značajki internetskih stranica i omogućavanja boljeg korisničkog iskustva
 1. KORIŠTENJE KOLAČIĆA (COOKIES)
 • na našim internetskim stranicama koriste se tzv. kolačići (cookies) – tekstualne datoteke koje na računalo korisnika smješta internetski poslužitelj (server), putem kojeg davatelj usluge pristupa Internetu (ISP) prikazuje web stranicu.
 • kolačići nastaju kada preglednik na uređaju korisnika učita posjećeno mrežno odredište, koje potom šalje podatke pregledniku te izrađuje tekstualnu datoteku (kolačić). Preglednik dohvaća i šalje kolačić na poslužitelj internetske stranice prilikom povratka korisnika na njega.
 • na našim stranicama koriste se tehnički kolačići (obavezni kolačići, ne mogu se isključiti) koji su nužni za funkcioniranje Internet mjesta