alphasonic_ii_nagrada-german-bild-5-stars

B2B – Fleksibilno, brzo i jednostavno rješenje za financiranje nabave masažnih fotelja

Leasing za firme, obrte, ustanove!

Za pravne osobe smo pripremili poseban način financiranja masažnih fotelja.

Za one koji masažnu fotelju nabavljaju u svrhu unaprijeđenja poslovanja (pravne osobe), bitno je staviti uređaj u troškove tvrtke, upravo za Vas imamo opciju dugoročnog najma – SJEDNITE U VAŠU MASAŽNU FOTELJU VEĆ ZA NEKOLIKO DANA – BEZ TROŠKOVA OBRADE PREDMETA ZA NAŠE KLIJENTE!

U ovom načinu plaćanja svaka mjesečna rata je priznata kao trošak, uz pripadajući PDV, ne trebate davati nikakvu jamčevinu niti učešće, jednostavno plaćate najamninu i koristite masažnu fotelju, odnosno masažna fotelja Vam tijekom korištenja služi u svrhu poslovanja ili čak donosi dobit. Nakon isteka najma, možete odlučiti, želite li produžiti najam i zamjeniti stari proizvod novim, ili zadržati proizvod u vlasništvu.

Ovaj fleksibilan i dugoročno isplativ oblik financiranja, omogućili smo u suradnji s našim partnerom, etabliranom njemačkom tvrtkom Grenke, koja se poslovnim najmom bavi u svim državama Europske unije.

Ecosonic masažna fotelja

Uvjeti odobravanja najma su izuzetno jednostavni i fleksibilni za sve vrste poslovnih subjekata, a rješenje o odobrenju najma, bez ikakve pretjerane papirologije je moguće dobiti u roku od 24 sata. BROJ MJESEČNIH RATA JE FLEKSIBILAN, JAVITE NAM SE ZA IZRAČUN.

Ukoliko imate potrebu za masažnom foteljom, a ne želite odjednom angažirati cijeli iznos novca, ovo je idealno rješenje za vas, jer će masažna fotelja tijekom vremena korištenja otplatiti sama sebe, a Vašem poslovanju doprinjeti stvaranjem dodatnog prihoda.

Kao pravne osobe, ako trebate masažnu fotelju za svoje djelatnike, ili pak u svrhu turističke djelatnosti (hoteli, aparthoteli, sportski centri i iznajmljivači), ili ako imate djelatnost pružanja kozmetičarskih, fitnes ili sličnih usluga, ovo je idealno rješenje za vas – jer će masažna fotelja kroz djelatnost donositi puno veći iznos zarade, nego što plaćate mjesečnu najamninu.

Ovaj način financiranja posebno je pogodan ukoliko imate djelatnost povezanu sa turizmom, jer će Vaši gosti sigurno znati cijeniti dodatnu uslugu koju su dobili kroz korištenje Casada masažnih fotelja.

Slično je i sa ostalim uslužnim djelatnostima, fitness i wellness centri, odabrani kozmetičarski ili beauty saloni, kao i privatne klinike – masažna fotelja je dodana vrijednost koja podiže nivo usluge i potiče Vaše korisnike da koriste sinergiju različitih pogodnosti koje im pružate.

OVLAŠTENI CASADA DISTIBUTER U TRGOVAČKOM CENTRU WEST GATE – ZAGREB

Casada Adriatic d.o.o. posl. jedinica TC Westgate

Tel: +385 1 210 8833

Mob: +385 98 248 306
Mail: [email protected]