}
Casada za pravne osobe

B2B – Želite unaprijediti poslovanje nabavom masažne fotelje Casada?

Imamo izvrsnu ponudu za Vas!

Za pravne osobe smo pripremili poseban način financiranja masažnih uređaja.

Za one koji masažnu fotelju nabavljaju u svrhu unaprijeđenja poslovanja (pravne osobe), bitno je staviti uređaj u troškove tvrtke, upravo za Vas imamo opciju dugoročnog najma.

U ovom načinu plaćanja svaka mjesečna rata je priznata kao trošak, ne trebate davati nikakvu jamčevinu niti učešće, jednostavno plaćate najamninu i koristite masažnu fotelju, odnosno masažna fotelja Vam tijekom korištenja donosi dobit. Nakon isteka najma, možete odlučiti, želite li produžiti najam i zamjeniti stari proizvod novim, ili zadržati proizvod u vlasništvu, uz plaćanje samo jedne dodatne mjesečne najamnine.

Ovaj fleksibilan i dugoročno isplativ oblik financiranja, omogućili smo u suradnji s našim partnerom, etabliranom njemačkom tvrtkom Grenke, koja se poslovnim najmom bavi u svim državama Europske unije.

Casada Braintronics aplikacija - uvjeti za pravne osobe

Uvjeti odobravanja najma su izuzetno jednostavni i fleksibilni za sve vrste poslovnih subjekata, a rješenje o odobrenju najma, bez ikakve pretjerane papirologije je moguće dobiti u roku od 24 sata.

Ukoliko imate potrebu za masažnom foteljom, a ne želite odjednom angažirati cijeli iznos novca, ovo je idealno rješenje za vas, jer će masažna fotelja tijekom vremena korištenja otplatiti sama sebe, a Vašem poslovanju doprinjeti stvaranjem dodatnog prihoda.

Kao pravne osobe, ako trebate masažnu fotelju za svoje djelatnike, ili pak u svrhu turističke djelatnosti (hoteli, aparthoteli, sportski centri i iznajmljivači), ili ako imate djelatnost pružanja kozmetičarskih, fitnes ili sličnih usluga, ovo je idealno rješenje za vas – jer će masažna fotelja kroz djelatnost donositi puno veći iznos zarade, nego što plaćate mjesečnu najamninu.

Ovaj način financiranja posebno je pogodan ukoliko imate djelatnost povezanu sa turizmom, jer će Vaši gosti sigurno znati cijeniti dodatnu uslugu koju su dobili kroz korištenje Casada masažnih fotelja.

Slično je i sa ostalim uslužnim djelatnostima, fitness i wellness centri, odabrani kozmetičarski ili beauty saloni, kao i privatne klinike – masažna fotelja je dodana vrijednost koja podiže nivo usluge i potiče Vaše korisnike da koriste sinergiju različitih pogodnosti koje im pružate.

OVLAŠTENI CASADA DISTIBUTER U CENTRU WEST GATE

Casada Adriatic d.o.o. posl. jedinica TC Westgate
Mob: 092/1888 721
Mail: [email protected]

1€ = 7.53450 kn