Otvorili smo novi izložbeni salon sa masažnim foteljama te ostalim proizvodima firme Casada u trgovačkom centru Westgate – Zagreb. Ovdje možete isprobati sve Casada masažne fotelje i ostale proizvode.

Naš lokal je ujedno i jedini takav prostor u cijeloj Hrvatskoj, gdje možete na neposredan način i uz stručno vodstvo saznati sve što vas interesira kada su u pitanju masažne fotelje.

Više od 20 godina iskustva firme Casada u radu s masažnim foteljama je jamstvo da ste kod izbora ove vrste proizvoda na pravom mjestu.

CASADA WESTGATE - kod ulaza br 3

CASADA WESTGATE – kod ulaza br 3 na katu

Naš izložbeni prostor nalazi se na katu trgovačkog centra Westgate, iznad ulaza broj 3.

Najbolja orijentacija je zlatarna “Oziris” koju vidite odmah pokraj pokretnih stepenica, a naš lokal je nasuprot zlatarne i pokraj lokala namještaja Era, na početku hodnika prema dječjoj igraonici.

Ovisno iz kojeg dijela trgovačkog centra ili sa kojeg ulaza dolazite, da nebiste lutali, slobodno prije dolaska nazovite naše brojeve telefona 01 210 8833, 098 248 306, te 092 1888 721 – na te brojeve ćete dobiti detaljne infrmacije kako nas možete pronaći.

casada_karakteristike_i_cijene_header2

Briga o Vašoj privatnosti i sigurnosti nam je na prvom mjestu

Preporučujemo da svakako nazovete prije dolaska u naš izložbeni prostor, i iz razloga kako bismo samo za Vas rezervirali termin isprobavanja masažnih fotelja. U tom slučaju možemo na miru porazgovarati o svim karakteristikama proizvoda, odgovoriti na sva pitanja te odabrati najpovoljniju opciju prilagođenu Vašim zahtjevima.

Osim toga, za Vaš bezbrižan boravak, u našem izložbenom salonu je stalno uključen najmoderniji uređaj za pročišćavanje zraka u zatvorenim prostorima Aerotronic, kojega je firma Casada nedavno stvila na tržište.

Veselimo se Vašem posjetu, te Vas očekujemo sa odgovorima na sva pitanja o masažnim foteljama!

Casada Adriatic izložbeni prostor Westgate
Casada masažne fotelje
Masažne fotelje Casada
Casada AlphaSonic II masažna fotelja

NOVOSTI