Casada – isporuka, montaža, jamstvo, servis

Casada - isporuka, montaža, garancija, servis
Casada - isporuka, montaža, garancija, servis

Zašto odabrati Casada masažne uređaje?

Casada GmbH je otvorila svoju firmu u Hrvatskoj – Casada Adriatic d.o.o., te preko nje vrši distribuciju proizvoda na području Hrvatske i regije.

POSEBNO ISTIČEMO DA PRIJE ODLUKE ZA KUPNJU, CASADA MASAŽNE FOTELJE MOŽETE ISPROBATI U NAŠEM IZLOŽBENOM SALONU. NALAZIMO SE U TRGOVAČKOM CENTRU WESTGATE ZAGREB – PROČITAJTE VIŠE O NAŠEM SALONU MASAŽNIH FOTELJA.

To vam jamči da ćete dobiti originilani Casada proizvod, mada su danas sve prisutniji i pokušaji zavaravanja kupaca od raznih dobavljača koji pokušavaju zloporabiti oznake i brend tvrtke Casada.

 

Dostava, isporuka i montaža

Neke Casadine proizvode možete odmah uzeti sa sobom ako posjetite naš prodajni prostor u TC Westgate kod Zagreb – pogotovo one manjih dimenzija.

Za isporuku fotelja ne trebate brinuti, jer imamo besplatnu dostavu na području cijele Hrvatske. Kod masažnih fotelja je to bitno, jer kod isporuke, ovlaštena osoba vrši i montažu te puštanje u pogon kao i osnovnu obuku rukovanja s proizvodom.

Casada masažne fotelje – fotelje sa 5 zvjezdica prema izboru čitatelja njemačkog časopisa Bild u kategoriji Haus und Wohnen, za 2021. godinu.

 

Jamstvo

Bitno je naglasiti i jamstvo na sve Casadine proizvode – obzirom da je matična tvrtka u Njemačkoj, te da je ona osnivač tvrtke Casada Adriatic d.o.o. u Hrvatskoj, jako je značajno da ste sigurni da uvijek i sa najvećim prioritetom brinemo o svim eventualnim servisima, rezervnim djelovima te svemu ostalome što uključuje dugotrajan rad i zadovoljstvo uporabe naših proizvoda.

 

I nakon isteka jamstvenog roka, svi rezervni dijelovi, održavanje i servisi su dostupni na Vaš zahtjev – slobodno nam se javite i za bilo koji Casada proizvod koji ste nabavili u bilo kojem vremenskom periodu, i mi ćemo Vam rado pomoći oko njegova održavanja i servisiranja.