BRAINTRONICS

CASADA Braintronics® Aplikacija

Potpuno nova aplikacija Braintronics® koju je razvila firma Casada je novost koja je od nedavno dostupna u svim našim masažnim foteljama. Braintronics® tehnologija sinkronizira moždane valove sa zvučnom stimulacijom. Ova se aplikacija jednostavno koristi, skinete ju na svoj mobitel i preko blue tooth konekcije spojite s masažnom foteljom. Sve ostalo je već isprogramirano i jednostavno se prepustite programu koji sinkronizira tijelo i um.

BRAINTRONICS APLIKACIJA JE KOMPATIBILNA SA SVIM MASAŽNIM FOTELJAMA CASADA. JEDNOSTAVNO ODABERETE MODEL MASAŽNE FOTELJE, SKINETE APLIKACIJU I PREPUSTITE SE TEHNOLOGIJI URAVNOTEŽENJA TIJELA I UMA – BRAINTRONICS. SVE MODELE NAŠIH MASAŽNIH FOTELJA I TRENUTNE AKCIJSKE PONUDE MOŽETE POGLEDATI OVDJE – MASAŽNE FOTELJE CASADA

Masažne fotelje Casada Braintronics

Kako radi Braintronics tehnologija?

Ljudski mozak je složen organ koji se sastoji od milijuna malih živčanih stanica, nazvanih neuroni. Svaka stanica stalno proizvodi sićušne električne impulse. Svaka misao, svaki zvuk i svaki dojam, sve se prenosi i komunicira tim malim električnim impulsima. Zbroj tih impulsa može se otkriti i dijagramirati, npr. pomoću EEG-a.

Kada to predstavimo pomoću grafikona, ova električna aktivnost formira valovit uzorak, poznat kao moždani valovi.

Pomoću Braintronics®-a, kombinira se zvučna stimulacija s elementima meditacije s umirujućom masažom, i posebna 4 odmaka u frekvenciji odaslanih valova, koji su integrirani u zvučni signal koji čujemo – to je onaj dio terapije koji ne čujemo, ali on efektivno djeluje. Bez obzira želite li održivo povećati koncentraciju ili se samo opustiti i balansirati tijelo i um – sve je moguće s kombinacijom terapijskog učinka Braintronics® i probranih masažnih tehnika vrhunske tehnologije ugrađenim u modele masažnih fotelja Casada.

Napominjemo da je Braintronics® sustav ekskluzivno za svoje masažne fotelje razvila firma Casada. Ovaj masažno-terapijski program je već opisan i u stručnoj literaturi, kao na primjer u radu na Tehničkom univerzitetu München, u radu znanstvenika Adriana Rahma: “Prednosti body-mind sinkronizacijskog sustava na primjeru kombinacije binauralnih bita i masaže”

Tekstovi o tehnologiji Braintronics

BRAINTRONICS UNIVERSITY MUNICH

C_BMS_Broschüre_BGM_GB-hrv-kb-NOVO (1)

 

CASADA braintronics® Google Play aplikacija
CASADA braintronics® App Store aplikacija