PRAKTIČAN MODEL MASAŽNE FOTELJE – ekonomičan, malih dimenzija, povoljan!

Model ECOSONIC – došao je na tržište 2023. godine i već sada se pokazao kao odličan odabir za one koji traže manji i praktičniji model masažne fotelje koji će se uklopiti u svaki interijer. Cijena ove fotelje je 1.990 EUR. U ovoj akcijskoj ponudi, nudimo ju za 1.790 EUR (uključen PDV i dostava).

(Službeni tečaj konverzije 1 EUR = 7,53450 KN)

DOSTUPNA ZA ISPORUKU U 3 BOJE – NARUČITE ODMAH!

Masažna fotelja EcoSonic predstavlja interesantan novi pristup konceptu masažnih fotelja. Malih je dimenzija, i vrlo pristupačne cijene – ALI ZATO BESKOMPROMISNA PO FUNKCIONALNOSTI – prepoznatljive Casada kvalitete.

*SKENIRANJE TIJELA

*3D MASAŽA, ZERO-G POZICIONIRANJE

*SL-TRACK ZA DUBINSKU MASAŽU

*ZRAČNA MASAŽA ZA RUKE I POTKOLJENICE

*MULTIMEDIJA – BLUETOOTH ZVUČNICI

*MALE DIMENZIJE – POVOLJNA CIJENA

Ovaj model masažne fotelje ima ugrađen prepozatljivi i već dokazani L-Shape mehanizam za masažu leđa. To znači da dohvaća sva područja od vrata i ramena do bedara i gluteusa. Osim toga, ova masažna fotelja ima i 3D mehanzam, a to predstavlja gotovo revoluciju na području masažne tehnologije, jer se mehanizam za masažu giba u potpunoj 3D tehnologiji, što je do sada bilo rezervirano samo za puno skuplje rangove proizvoda.

Osim u vašem domu, masažna fotelja EcoSonic podesna je za razne vrste komercijalne uporabe. Ima izrazito male dimenzije i vrlo je jednostavna za korisnika. Za korištenje ove masažne fotelje nije potrebno izuvati obuću, tako da je podesna za čekaonice, zajednička područja u firmama i klubovima, sportske centre, hotele, recepcije, fitness, kozmetičare, frizeraje i razne druge funkcije.

Javite se na naše kontakte te zatražite više informacija o ovoj akcijskoj ponudi te našim proizvodima, kao i o ostalim akcijskim ponudama na razne druge modele masažnih fotelja.

Telefon: +385 1 210 8833

Mobitel : +385 98 248 306

Mail: [email protected]

POGLEDAJTE I NAŠE OSTALE REKLAMNE CIJENE ZA DRUGE MODELE – https://casada-adriatic.com/kategorija-proizvoda/masazne-fotelje/