Bližimo se kraju ove godine, i potaknuti upitima posjetitelja našeg web-a kao i Casada izložbenog salona u Trgovačkom centru Westgate Zagreb, odlučili smo podjeliti s vama neka iskustva naših korisnika tijekom ove godine.

Ukratko, želimo vam predstaviti za koje proizvode je ove godine dolazilo najviše upita. Prema našim podacima, 5 najpopularnijih Casada proizvoda u 2023. godini su:

  1. Masažna fotelja Alphasonic III
  2. Masažna fotelja Polux
  3. Masažna fotelja Ecosonic
  4. Masažni uređaj za noge Footinn II
  5. Masažer za cijelo tijelo Quattromed V BT

Evo par kratkih informacija o ovim artiklima.

Alphasonic III je masažna fotelja s najboljim omjerom uloženo-dobiveno. Ova fotelja spada u visoki “superior” rang sa svim značajnim karakteristikama – 3D masaža, detaljno skeniranje tijela, dubinski L-Track mehanizam koji precizno pronalazi sve dijelove našeg tijela, masaža zračnim balonima (zračna drenaža), akupresura stopala. Međutim, cjenovno je u Casadi u Hrvatskoj ovaj rang dostupan po 4.690 eur, što predstavlja “best buy” odabir u ovoj kategoriji. Završna obrada i masažne osobine bez kompromisa po fer cijeni – ovo morate probati. Većina poslovnih korisnika je odabrala ovaj model masažne fotelje.

Casada AlphaSonic III masažna fotelja

Polux je naša nova masažna fotelja, lansirana na tržište u ljeto 2023. Obuhvaća detaljnu i čvrstu masažu cijelog tijela – od stopala do vrata i ramena, kombinirano sa zračnim balonima koji rade pritisak (drenažu) stopala, potkoljenica, ruku i ramena. Inovativan dizajn je prepoznatljiv na prvi pogled. POLLUX AKCIJSKA CIJENA 2.990 EUR (redovno 3.290 EUR). Osim dizajna i pristupačne cijene, mnogi su istaknuli i robustan njemački mehanizam koji daje odlične rezultate nakon 20-30 minuta masaže svaki dan u ovoj masažnoj fotelji. Kvalitetna masažna fotelja, pouzdanog mehanizma iz firme Casada GmbH.

Ecosonic – je naša fotelja koju možemo nazvati i “mali div”. Malih, odnosno “ekonomičnih” dimenzija, ali vrhunskih performansi za format i cijenu. L-Shape mehanizam prolazi od vrata i ramena do gluteusa, a u zonama ruku i potkoljenica su elementi za zračnu drenažu (masaža zračnim pritiskom). Dopadljiv dizajn, mogućnost izbora u 3 kombinacije boja te dimenzije koje stanu u svaki dnevni boravak – ovo su naši korisnici prepoznali kao važnu odliku ove masažne fotelje. Cijena od 1.790 eur je poseban adut, jer su nam brojni korisnici rekli da se za taj iznos teško pronađe bilo što slično.

Ecosonic masažna fotelja

Footinn II – to je već druga gneracija našeg kućnog čarobnjaka za masažu stopala. Koliko je važno masirati stopala, mnogi već dobro znaju, ali također i koliko je teško naći nekoga da vam stvarno stopala kvalitetno izmasira. Ovaj uređaj, bez umora radi baš taj posao – kombinacijom pritiska zračnim balonima (drenaža) i rolerima koji vrše mehaničke pokrete (gnječenje, stiskannje, rolanje) u svim zonama stopala. Rezultat je smanjenje problema s cirkulacijom te s bolnim i umornim nogama. “Hladne noge su prošlost” – javila nam je porukom jedna gospođa par dana nakon što je krenula s korištenjem ovog uređaja. Cijena uređaja Footinn II, na trenutnom popustu je 224 eur.

Casada footInn II masažer za stopala

Quattromed V BT – ovaj proizvod su naši korisnici prepoznali kao “mini masažnu fotelju”. Zaista je tako. U ovom proizvodu je uključeno sve što radi neka masažna fotelja, ali je prijenosan i može se postaviti na bilo koju podlogu. Možete odabrati korištenje u sjedećem ili ležećem položaju, na stolcu, fotelji ili na trosjedu odnosno kutnoj garnituri. Želite svoju masažnu fotelju voziti sa sobom kada idete u vikendicu – da ovo je upravo proizvod za vas. Po trenutno akcijskoj cijeni od 582 eura, odličan izbor za kvalitetnu masažu i uštedu.

Casada Quattromed V masažer

Zanimljiva napomena uz naše proizvode je i to da njemački časopis Bild već treću godinu za redom u anketi među svojim čitateljima ima Casada proizvode na istaknutoj poziciji PROIZVODA S 5 ZVJEZDICA u kategoriji “dom i stanovanje”.

CASADA MASAŽNE FOTELJE

Casada Adriatic Certifikat